25 gedachten over “Politie in Afghanistan”

 1. Niet te geloven dat mevr..Sap tegen beter weten in heeft gekozen voor een militaire missie.
  Hoe dan ook, er komt nog een motie van wantrouwen tegen haar.
  Zie je nu dat links niet kan regeren, want zij kunnen zelfs hun eigen mensen niet eens besturen, laat staan een groot land als Nederland. 😡 😕 ❗

  Dankje Jan v/d Heuvel dat ik weer ben toegelaten, erg aardig van je.

 2. #Tante Bea, ik snap niks van je commentaar ❗ Jij bent toch van de VVD? Die zijn het toch hartgrondig eens met de missie, die vinden toch dat onze mensen daar wel aan opgeofferd mogen worden? Alles voor een wit voetje bij de VN en de VS? Of ben je nu van partij veranderd? Zij willen toch juist dat het lekker doorgaat, kortom 😕 en ❗

 3. Hi Hi , Zegt propaganiste Nr 1 van een kabinet dat hangt op een brievenbuspissende geweldpleger die niet eens uit de partij gezet kan worden omdat dan de meerderheid verdwijnd , Ja Ja dát is pas regeren .. En G-libberaal is onder Femke de PvdA al rechts gepasseert en zit waar vroeger de linkervleugel van de VVD zat …

 4. @Keira: Moet je eens horen, ik ben nooit voor die missie geweest op welke manier ook, want er vallen altijd doden.
  Laat het land toch met rust, het volk wil die westerlingen ook niet, en een land kan je op verre afstand nooit overwinnen, want het volk kent in hun land veel beter de weg dan de westerlingen op duizenden kilometers afstand: zieVietnam.
  Ik ben een VVD’er omdat mij dat economisch veel beter uitkomt, maar daarom hoef ik toch niet in alles met hen eens te zijn?

 5. Je bent er echt op uit om mij met mijn rug tegen de muur te duwen hé alleen om maar te kunnen scoren, maar dan moet je van goede huize zijn als jou dat gaat lukken..

 6. tante Beatrix Schreef:

  Je bent er echt op uit om mij met mijn rug tegen de muur te duwen hé alleen om maar te kunnen scoren, maar dan moet je van goede huize zijn als jou dat gaat lukken..

  Jolande Sap was het met Rutte toch wel gelukt, volgens haar zeggen dan…

 7. Hou je valse constatering zonder onderbouwing maar voor je, want dit voegt voor mij niets toe.

 8. Jan: Ze vraagt van mij een antwoord, (en ik die hoogst zelden aan haar een antwoord geef maar deze keer wel) slaat mij ermee om mijn oren ter meerdere glory van haar zelf.
  Als ze wil scoren voor respect, dan doet ze het maar uit haar zelf, maar niet over mijn rug.

 9. Laurent Schreef:

  tante Beatrix Schreef:
  Je bent er echt op uit om mij met mijn rug tegen de muur te duwen hé alleen om maar te kunnen scoren, maar dan moet je van goede huize zijn als jou dat gaat lukken..
  Jolande Sap was het met Rutte toch wel gelukt, volgens haar zeggen dan…

  Heeft mevrouw Sap Rutte tegen een muur geduwd en ” Gescoord ” ?? Dat is dan toch aanranding van een geestelijk gehandicapte ??? Hopen dat Mama Rutte er niet heel boos over word …. 😈

 10. Wat bedoel je toch met mama Rutte? Ik dacht in deze tijd dat we iedere groepering zouden respecteren of het nu homo’of vrijgezellen zijn, ben je soms blijven steken in de jaren vijftig? Hoe komt het dat je niet bent meegegaan met de tijd?

 11. @#14 Op zich een goed punt. Het kan mij namelijk niks schelen of Rutte bij zijn moeder woont, alleen of bij iemand anders. Ik heb een groot probleem met zijn beleid en dat hij met de PVV samenwerkt. Zijn priveleven kan mij niks schelen zolang hij niemand schade doet en zich aan de wet houdt.

 12. #15: Je kan wel merken dat sommige jongeren zoals nummer 13 weer terug verlangen naar de tijd VOOR de gelijkwaardigheid ,van de man en de vrouw..
  Wie stoort zich nu nog aan vrijgezellen? bijna niemand, behalve enkelingen als nummer 13..Zo zal hij dan wel aan meer aparte groeperingen, een hekel hebben, zoals aan vrouwen die niet op hun mondje gevallen zijn.
  Tja Sofia zo zal hij zal aan jou ook wel een hekel hebben, gewoon om het nuchtere feit dat je computert, want computeren is een teken van zelfstandigheid.

 13. terug naar het onderwerp

  Dit plaatje roept de volgende vraag op:
  In welk schrift en in welke lokale taal gaan die agenten onderwezen worden? Wordt er specifiek kennis toegepast die we in Nederland gebruiken om volwassenen te alfabetiseren? Hoe lang doet een Nederlandse cursist doet een Nederlandse cursist erover om een niveau te bereiken dat je van groep 5 verwacht?

 14. Ah guttegut , heb ik Markie beledigd … 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁
  Alle groepen respecteren ?? Moet ik respect hebben voor een collaborant met een Neo-Fascistische partij die zelf steelt van de armen om te geven aan de rijken ??? Er zijn sinds de dood van Hans Dijkstal weinig VVD’rs meer die ik respecteer …

 15. Sofia van der Linde Schreef:

  terug naar het onderwerp
  Dit plaatje roept de volgende vraag op:
  In welk schrift en in welke lokale taal gaan die agenten onderwezen worden? Wordt er specifiek kennis toegepast die we in Nederland gebruiken om volwassenen te alfabetiseren? Hoe lang doet een Nederlandse cursist doet een Nederlandse cursist erover om een niveau te bereiken dat je van groep 5 verwacht?

  Er zijn in Nederland meer dan voldoende Dhari Sprekende Afghanen om te vertalen voor de cursisten , aangezien Dhari een soort klasiek Persisch is kunnen Iraniers ook met deze agenten spreken mits die Iraniers hun schoolopleiding in Iran gevolgd hebben

 16. Wie zijn dan de rijken man??? Als er geen groot en klein bedrijf was, dan waren er ook geen salarissen om jou uit te betalen man…
  En wat is er tegen een vrijgezellenstatus???? niet om Rutte maar om een vrijgezellenstatus?
  De VVD een neo-fascistische partij? Weet je wie fascisten zijn? de islamitische regeringen die het volk geen zeggenschap geeft!
  Als jij steeds maar de term fascistisch in iedere zin, in de mond neemt,, dan verdwijnt de toegevoegde waarde en neemt niemand jou meer serieus.

 17. Het gaat zo wel weer. Zelf ken ik ook VVD ers die nog ouderwets liberaal zijn, ik denk dat je dat rustig de linkerkant van de VVD kan noemen. Zelf ben ik iet zo gecharmeerd van de VVD, omdat ik helaas genoeg brallers aan heb moeten horen, die genoeg geld hadden, vette baan, rond de wereld reisden voor hun baas en steen en been klaagden. Dat Rutte een vrijgezel is moet ie zelf weten, maar voor mij heeft hij afgedaan door met de pvv in zee te gaan. Dat is voor mij en anderen een brug te ver, vooral omdat hij helemaal meegaat in de taal van de pvv en ik kan me niet voorstellen dat een VVD er daar blij mee is, behalve als het om de portemonnee gaat.
  Kijk tante Beatrix, sinds een hoop mensen de kerk hebben verlaten, weten de meesten ook niet meer wat religie is. Een vriendin van mij studeert theologie, wat die allemaal niet naar haar hoofd heeft gekregen. Zelf ben ik 2 jaar geleden gedoopt in de kerk en ik kan je vertellen dat het veel wenkbrouwen heeft doen fronsen.

  Het is vrij simpel, zolang je niet op de hoogte bent van de eigen religie, en niet eens de religie in Nederland kan respecteren, houdt dan ook op over een ander. Want dan praat je als een kip zonder kop.

 18. #21: Ik heb het over de denkbeelden van #13..

  Ik ben op de hoogte van mijn eigen religie, maar ik kan niet tegen mensen die onze religie bespotten, maar wel een andere veel conservatiever religie omarmen.

 19. In het huis van de religie heb je vele kamers Bea. En je generaliseert, ik ken ook moslims die ook kritiek hebben op de imam, of op hun religie. Is een katholiek ook schuldig aan de IRA? Zelfs in de katholieke kerk heb je Opus Dei, een sekte achtig iets. Zolang de er bepaalde elementen in een religie zijn, die nog roomser zijn de paus, dan blijf je hetzelfde houden. Zelfs in bepaalde kerken, wordt de rest die dus niet religieus is, als heidenen neergezet. Ik vind het best dat je kritiek hebt, maar niet zo tedentieus alsjeblieft.

  Je kent dus duidelijk de religie niet, en jammer maar zelfs in Nederland zijn vrouwen nog hoeren volgens bepaalde kerkelijke kringen, vooral als ze het lef hebben om te gaan scheiden.

 20. tante Beatrix Schreef:

  #21: Ik heb het over de denkbeelden van #13..
  Ik ben op de hoogte van mijn eigen religie, maar ik kan niet tegen mensen die onze religie bespotten, maar wel een andere veel conservatiever religie omarmen.

  De mening dat Islaam een conservatievere religie is dan bv het Joodse of Christenlijke geloof is een op onvoldoede feiten gebaseerdt vooroordeel ..

 21. Al Bakrastani Schreef:

  eeft mevrouw Sap Rutte tegen een muur geduwd en ” Gescoord ” ?? Dat is dan toch aanranding van een geestelijk gehandicapte ??? Hopen dat Mama Rutte er niet heel boos over word ….

  Da’s een goede want ik weet niet of iemand bij hun “gesprek”in Rutte’s kamer aanwezig is geweest.
  Veel belangrijker vraag met het oog op de huidige rechtspraak is de vraag of er voorbehoedsmiddelen zijn gebruikt?

Reacties zijn gesloten.