Politie en neonazi’s

Al lang voor de invoering van de euro was de Nederlandse munt gekoppeld aan de Duitse munt. Er was en is zoveel handel met Duitsland, dat Nederland als een provincie van Duitsland gezien kan worden. Landen kunnen niet meer als zelfstandige eenheid bestaan; China bijvoorbeeld heeft z’n grenzen open gesteld en Noord-Koreanen kappen bomen in Rusland, waar zonder meer toestemming van Rusland voor nodig is. En de Nederlandse politie oefent met de Duitse. Een kruisbestuiving van het zuiverste water. Waar de Nederlandse politie tekort komt aan intelligentie (als intelligent persoon moet je ook maar willen om bij de politie te werken), lijkt de Duitse politie min of meer een ontmoetingsplaats voor neonazi’s te zijn. Zelfs aanhangers van de Ku-Klux-Klan vinden er onderdak.

Außerdem kam heraus, dass zwei Mitglieder der Bereitschaftspolizei Mitglieder einer Gruppe des rassistischen Ku-Klux-Klan (KKK) waren. Ihr Anführer wiederum steht auf einer Namensliste, die in der Garage in Jena gefunden wurde, welche die späteren NSU-Terroristen als Bombenwerkstatt nutzten. Der KKK-Anführer hätte die Sache so erklärt, dass er in den 1990er-Jahren mit rechten Fanartikeln gehandelt habe. Die Ermittlungen hätten jedoch keinen Hinweis auf einen unmittelbaren Kontakt ergeben, sagte der BKA-Ermittler. (Bron)

De Nederlandse en de Duitse politie moeten ook van elkaar geleerd hebben, dat ze de onschuld kunnen spelen en daar hopen mee weg te komen.

Klar ist jedoch: Ans Licht käme eine riesige Schluderei mit bislang unbekanntem Motiv, bei der die Rücktrittsforderungen schon beinahe hörbar sind. Betroffen wären Innenminister Reinhold Gall und Justizminister Rainer Stickelberger (beide SPD), die Dienstherren von Polizei und Staatsanwaltschaft. Vorsorglich wurden beide in den Untersuchungsausschuss geladen. (Bron)

Het mensonterende motto van de machthebbers is: oogjes dicht en snaveltjes toe. Transparantie wordt dat heden te dage genoemd.

https://www.youtube.com/watch?v=xYUqpijQI04

In de huidige tijd ligt ’t allemaal aan linkse raddraaiers waar de lange lat overheen moet, en als hersendode politieagent zit men in de goede hoek voor ‘Ordnung muß sein’. Of bij particuliere beveiligingsfirma’s. Maar niemand van hen is xenofoob, racistisch, antisemitisch, antimoslim, neonazi of lid van de KKK natuurlijk: kijk maar.

 

In den Einstiegluken zur Wahrheit

beten die Spürgeräte,

 

bald kommen die Mauern geflogen

zu den Verhandlungstischen,

 

die Embleme palavern

sich Blut ab,

 

eine Krähe setzt

ihren halbgesichtigen

Peil-Flügel auf

halbmast.

 

Paul Celan.

2 gedachten over “Politie en neonazi’s”

  1. Pingback: Racisme | Krapuul

  2. Pingback: Hard ondernemen in de bio-industrie | Krapuul

Reacties zijn gesloten.