Politie heeft het maar druk in Arnhem

Echte en vermeende feestjes in Arnhem, politie is er maar druk mee. Vrijdagavond hadden ze het druk met een nieuw Project-X feest dat helemaal geen Project-X feest was. 120 mensen zijn teruggestuurd, honderdtwintig! Van een massale invasie was geen sprake daar in Arnhem. Maar de politie kon lekker belangrijk lopen doen. Doen ze graag.

Zondag is er ‘het stilste festival van het land’ zoals de organisatie het zelf noemt. Dan zijn er 150 levende standbeelden die mee doen aan het wereldkampioenschap Living Statues. Ben benieuwd wat die koddebeiers gaan doen als ze verordonneren ‘niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen’. Zal wel gelijk de lange lat trekken zijn en de ME en het leger inroepen. Want ongehoorzame burgers!

Of als ze van al die buitenlanders de paspoorten willen zien, mogen niet bewegen die standbeeldmensen, dus ook gelijk maar oppakken en in cel gooien, eigen schuld! Standbeeldmensrisico zou Fred Teeven (VVD) zeggen.

11 gedachten over “Politie heeft het maar druk in Arnhem”

 1. 120 teruggestuurd, maar duizenden preventief gefouilleerd, besnuffeld, auto’s bekeken, papieren moeten laten zien, ondervraagd: Wat gaat u doen? et cetera.

 2. je zou bijna denken dat Haren dan een opzetje was.

  shit, men had al jaren kunnen oefenen met de voetbal hooligans.

  daar maakte men zich niet druk over toen.

 3. @3 Nee omdat het om voetbal ging en dat hoorde er gewoon bij. Soort maatschappijrisico. Mochten we allemaal voor betalen, elke keer weer.

 4. Ow en niet alleen ‘mochten’ maar vooral ook mogen. Nu en in de toekomst zal dat niet veranderen.

 5. 4 – Keira –

  sorry, maar de harde kern uit Haren heeft dus wel kunnen oefenen tijdens die min of meer getolereerde ellende na het voetballen.

 6. 5 – Keira

  http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/265362/2009/10/23/Het-was-weer-oorlog-bij-de-Arena.dhtml

  http://www.nujij.nl/het-was-weer-oorlog-bij-de-arena.6949631.lynkx#axzz27kS1syjO

  zo weet ik er nog wel een aantal waar ik mij over verbaasde dat het door Nederlanders geaccepteerd werd. voetbalhooligans.

  quote
  Nu en in de toekomst zal dat niet veranderen.
  unquote

  hoe bedoel je dat?

  moet ik dat vertalen als men blijft het wiel uitvinden of als het komt wel goed uit dit soort rellen. sorry, gebrek aan fantasie op het moment.

 7. @8,@9 – Gij zal zich niet uitlaten want deze gebeurtenissen laten niet voldoende helder de resultaten van de kwalijke aanwezigheid van allochtonen en buitenlanders in Nederland zien.

  Kijk, indien men zou de betrokkenheid van een of andere imam of iets dergelijke kunnen bewijzen dan stond Geert reeds met zijn schoenen op de sprekersstoel in de 2kamer om te krijsen.

  Helaas……vooral kudde autochtonen betrokken…

 8. @10- Dan is de man niet zo intelligent, als hij nou z’n bek opentrekt, ook wanneer het autochtonen betreft, komt hij enigszins geloofwaardig over.
  Dat probeer ik de reagerende meute op bepaalde fora duidelijk te maken maar helaas zonder resultaat.

Reacties zijn gesloten.