Politici vinden het een EER gehandicapten en zieken te kunnen treiteren

euthanasie-poster-nazis
NAZI EUTHANASIEPOSTER

Ik heb het wetsvoorstel eens opgezocht waarin wordt voorgesteld de algemene tegemoetkoming voor chronisch zieken en gehandicapten, de compensatie voor het verplicht eigen risico, de fiscale aftrek van uitgaven voor specifieke zorgkosten en de tegemoetkoming specifieke zorgkosten en wijziging van de grondslag van de tegemoetkoming voor arbeidsongeschikten af te schaffen. Wat lees ik in het document over dit stinkvoorstel:

De vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport, belast met het voorbereidend onderzoek van voorliggend wetsvoorstel, heeft de EER als volgt verslag uit te brengen van haar bevindingen.

Dit kan je toch niet geloven hè? Je trapt mensen die het hard nodig hebben keihard de grond in en vindt het dan ook nog een EER om zo’n wetsvoorstel in te kunnen dienen. 600 Miljoen gaat Bruin II bezuinigen zonder er ruchtbaarheid aan te geven. Lees eens de verhalen van mensen die het hardst getroffen worden. Onbeschoft en smerig is het. En maar krijsen die volgevreten VVD’ers als ze wat moeten inleveren. Met dank aan de PvdA van Samsom, en de kiezers op die smerige club en alle partijen die vóór deze ranzige wet stemden. Uit het EERVOLLE voorstel:

De VVD-fractie heeft met belangstelling kennisgenomen van voorliggend wetsvoorstel, en staan daarom volledig achter het wetsvoorstel.

De PvdA-fractie heeft met belangstelling de voorliggende wijziging van de wet gelezen, en ondersteunt het idee dat ten grondslag ligt aan de hervorming van de langdurige zorg. (BLERGH, LRD).

De D66-fractie heeft kennisgenomen van het wetsvoorstel. Zij deelt de mening van de regering dat de bestaande regelingen, door het ontbreken van een objectief en trefzeker criterium waarmee de doelgroep kan worden vastgesteld, ongericht zijn en, gelet op de noodzaak van maatschappelijk draagvlak alsook budgettaire beheersbaarheid, aanpassing behoeven.

Rot toch op met jullie smoesjes. Schei toch uit viezerikken met jullie gewauwel en smerige stemmingmakerij. Ik snap niet dat jullie ooit nog één nacht rustig kunnen slapen stelletje volgevreten grootgraaiers.

WAAR BLIJFT DE VOLKSWOEDE??

11 gedachten over “Politici vinden het een EER gehandicapten en zieken te kunnen treiteren”

 1. Ah! Ik zat al te denken, waar blijft ie: ‘maatschappelijk draagvlak’. Ooit was er in Duitsland ‘maatschappelijk draagvlak’ om miljoenen joodse mensen, zigeuners, homoeseksuelen, chronisch zieken en gehandicapten te vergassen.
  ‘Maatschappelijk draagvlak’: dé kutsmoes waarmee elk bruin idee en elke ongehoorde misdaad tegen mensen en de menselijkheid van een legitiem sausje kan worden voorzien.

 2. Wat mij de rillingen aanjaagt is dat men demagogischere het term ” hervorming langdurige zorg” gebruikt terwijl het gewoon om botte bezuinigingen binnen de Gezondheidszorg gaat die enkel bedoeld zijn om de Corporatieve verzekeraars weer te gaan plezieren.

  Optimalisatie van de winsten, weetjewel.

 3. @nexus m.: Volgens mij zijn er van regeringswege diverse lieden fulltime bezig met het verzinnen van eufemismen voor ‘bezuinigingen’ en allerlei andere termen die weleens kiezers zouden kunnen kosten. ‘Ombuigingen’ is er ook zo een. En als ze moeten erkennen dat ze een fout hebben gemaakt, heet dat tegenwoordig ‘we hebben een kans gemist’. Zien ze me voor een imbeciel aan, denk ik altijd als ik weer zoiets hoor.

 4. Wat mij verbaast is dat het hier op dit forum (het geweten van Nederland) niet storm loopt met betogers die dit verhaal onderschrijven en er ook geen goed woord voor over hebben.

  Maar ja dan sijpelt de werkelijkheid weer binnen en dan snap ik het weer wel. Dit is geen tiettuh, voetjebal, zwarte piet of topgear topic. Kortom we moeten als volk eerst door een diep dal alvorens ook de 1000 euro mensen wakker worden.

  Wakker worden! Ook jullie Opa’s, Oma’s, Vader, Moeders etc etc etc… rollen in hun eigen stront! Wakker worden !! Je kunt je gehandicapte kind niet in een JSF laten rondvliegen! Hallo! Wakker worden!! Het is niet de patient die de zorg duur maakt maar die incapabele graai maatpakken van het management team!! Wakker worden! Het is de pharma mafia die de prijzen van medicatie 10 x over de kop laat gaan en met de winst worden enkel marketing en managmentlagen betaald. Er gaan maar bar weinig in verhouding naar onderzoek!!! Wakker worden door grootschalige houtkap verliezen we niet alleen natuur maar ook potentiele nieuwe medicijnen!! Hallo Dom rechts! Wakker worden!!

 5. Jetta garandeert , voor u crepeert , word u geeuthanaseert.
  Maar het is niet verkeert, want het garandeert
  Dat zij daarvoor met , een commissariaat word vereerd

 6. En wederom worden alle kritische mensen afgeleid van het werkelijke probleem. Geld is toch zo een markant middel om de mensen af te leiden van dat wat belangrijk is, denkj na mensen… Je ontwerpt eerst een wet die algehele verontwaardiging creëert bij het volk, daarna zwak je deze af tot misschien net acceptabele inhoud.
  Denken jullie ook na over het stelselmatige afknabbelen van onze constitutionele rechten, of zitten jullie ook al in het proces van de gekookte kikker. Geeft niet nog even en je bent gekookt voordat je het gemerkt hebt. Eerst het geval Europa onder controle, daarna ruimen wij, het volk, Nederland wel op, de lijst wordt langer en langer voor die die zich verantwoorden moeten. Wat je hier ziet zijn spasmen van een elite in paniek, schulden zijn onhoudbaar geworden, werkeloosheid stijgt. Wij zijn zo bezig met de dagelijkse eindjes aan elkaar knopen dat wij niet actief bemerken dat er dadelijk een bank is die aan niemand maar dan ook aan niemand meer verantwoording schuldig is en niet vervolgt kunnen worden als zijn frauderen. Dacht je dat je het in de nabije toekomst moeilijk zult hebben, geef het een paar jaar als de middenklasse gelijk ligt aan het armoede niveau nu.

  Nederlanders zijn klagers, maar over het algemeen leidt dit niet tot actie, denk daar eens over na. Trek je geld uit de maatschappij, voordat de banken voor jou gaan bepalen of en hoeveel je op mag nemen. Niet omdat dat perse nodig is voor controle maar gewoon omdat ze simpelweg niet voldoende cash hebben, koop niet meer bij grote bedrijven maar bij lokale winkels, dit zijn de winkels die het waard zijn om te redden enz. Ook hier geldt stilstand is achteruitgang, wij kunnen het ons niet permitteren om nog te lang stil te blijven staan. Maslov omschreef het goed in zijn pyramide, zoek die eens op en begrijp dat wij geforceerd op de onderste trede worden gehouden (Aan de algemene dagelijkse behoeften voldoen) zodat wij niet op zoek kunnen naar dat wat ons gelukkig en vrij maakt.

 7. @Leon,

  “Wat mij verbaast is dat het hier op dit forum (het geweten van Nederland) niet storm loopt met betogers die dit verhaal onderschrijven en er ook geen goed woord voor over hebben.”

  Het erge is dat je fascisme niet meer (h)erkent als het dagelijkse kost is.

Reacties zijn gesloten.