Polen pikt het niet hoe Nederland met Poolse arbeiders omgaat

Polen stapt naar het Europese Hof van Justitie als werkloze Polen Nederland uit moeten. Dat zegt een Poolse minister in het zakengedeelte van de Poolse krant Gazeta Wyborcza.

“Het kan niet zo zijn dat een land eerst belastingen int van buitenlanders die in het land werken, en ze daarna het recht op sociale zekerheid ontzegt als ze hun baan kwijtraken.”

Zo Nederlandse overheid met je xenofobe ideeën en je VOC mentaliteit, steek die maar in je ………. 😀

9 gedachten over “Polen pikt het niet hoe Nederland met Poolse arbeiders omgaat”

  1. “Het kan niet zo zijn dat een land eerst belastingen int van buitenlanders die in het land werken, en ze daarna het recht op sociale zekerheid ontzegt als ze hun baan kwijtraken.’

    Polen heeft zeker nooit colonieën, bijvoorbeeld overzee gehad. 😀

  2. Polen is zelf een groot deel van de afgelopen eeuwen onder de voet gelopen geweest door Pruisen/Duitsland, Oostenrijk-Hongarije en Rusland.

  3. “De maatregelen die de coalitie van VVD en CDA in april aankondigde, hebben als doel de duimschroeven aan te draaien”. De duimschroeven aandraaien voor iedereen behalve voor het graaiende en hebberige veelverdienersvolk.

  4. Ach de ene VVD-er [Rutte] wil de oorspronkelijke dienstenrichtlijn weer terug want dat houdt die EU-landse arbeiders zo lekker goedkoop en de andere VVD-er [Kamp] wil ze het land uitschoppen als zij het wagen werkeloos te worden. Als ik dan moet kiezen ben ik het met de laatste meer eens. Alhoewel ze kunnen altijd nog aardbeien gaan plukken van Kamp. Ze moeten zich beiden gaan schamen. 😳

  5. Ik wist niet dat de Polen zich intussen tot de verderfelijke ideologie van de Islam hadden bekeerd. 😕

  6. Er zijn twee Tataarse, islamitische dorpen binnen de Poolse staatsgrens. Ik weet niet of deze leeglopende dorpen als een gevaar worden gezien in Den Haag, het zou kunnen. Een zo hoge beschaving als hier verdedigd wordt kan tegen geen enkel stootje.

  7. Iedereen die in Nederland loonbelasting afdraagt zou ook van daaraan verbonden sociale voorzieningen gebruik moeten mogen maken. Helaas probeert de de huidige regering steeds meer afstand te nemen van het gelijkheidsbeginsel en sluipend een vorm van “Apartheid” in te voeren. De “tuislande” heten tegenwoordig geen Bophuthatswana, Ciskei, Transkei of Venda meer maar Polen, Roemenie, Bulgarij etc.

Reacties zijn gesloten.