Plannetjes huurverhoging Piet Hein Donner ook al van tafel geveegd

Na forse kritiek uit de Kamer gaan de kabinetsplannen om de huur te verhogen van tafel. Minister van Binnenlandse Zaken Piet Hein Donner (CDA) zegde vandaag toe om alternatieven voor het aanpassen van het woningwaarderingsstelsel te onderzoeken.

Tjies, gaat dat kabinet nou nog een plan bedenken wat echt iets kan betekenen voor ons land en zijn burgers? Of blijven ze aan de gang met van die onhaalbare plannen die steeds van tafel worden geveegd? Kost me een tijd en een geld iedere keer! Ons belastinggeld!

5 gedachten over “Plannetjes huurverhoging Piet Hein Donner ook al van tafel geveegd”

  1. Hier ben ik trouwens enorm blij mee, want dit zou in de grote steden alleen maar voor nog meer woningnood en stagnatie hebben gezorgd.

  2. De rechter vleugel van het CDA heeft bij tijd en wijlen een nog grotere hekel aan beneden modaal dan de VVD.

  3. Boze Heks, ja natuurlijk! daarom heb ik er al zo vaak over geschreven. Maar nu gaat dit plan ook al niet door, kabinet komt met onzinnige plannen en maakt niks klaar.

  4. @3
    Nou, dat mogen we dan toch als zegening tellen?
    Maar Donner (gaat die echt over woningbouw nu?) zal terugkomen…

  5. Mijn woning staat op de nominatie om gesloopt te worden, dus als ik eerder weg zou gaan, dan zou de volgende huurder een aardige huur moeten betalen, voor een flat die het niet eens waard is. Goed dat die plannen niet door gaan.

Reacties zijn gesloten.