In Perth lusten ze Wilders niet

Wederom een #megafail voor Wilders’  internationale carrière als jihadfijter. Nu lusten ze hem in Perth weer niet, en zag hij zich gedwongen zijn speech daar te annuleren. Efficiënt reisje wordt dat zo, naar de andere kant van de wereld voor drie toespraakjes in steenkolenengels voor halflege zalen.

Voorzitter Chin Tan van de multiculturele commissie van de deelstaat Victoria waarschuwde Wilders dat hij moet opletten de wetten met betrekking tot blasfemie in Australië niet te overschrijden

Wilders had alweer gezegd dat, omdat men nu eenmaal niet het geloof van iemand kan controleren, men eenvoudigweg immigratie uit complete landen moet tegenhouden als de dominante religie daar de islam is. Hoe je nog explicieter mensen kunt discrimineren weet ik niet, maar Mark Rutte en het OM vinden dat allemaal volstrekt normaal.

Je zou je toch helemaal kapot lachen als-ie daar een slippertje maakt en in Australië een proces aan zijn broek krijgt. Het beeld van een Wilders die geboeid en begeleid door twee marechaussees uitgeleverd wordt aan Australië maakt nu al mijn hele dag goed.  En dan maar hopen dat ze daar een Openbaar Ministerie hebben dat wél iets durft.

11 gedachten over “In Perth lusten ze Wilders niet”

 1. Tja, van mij mogen ze hem daar houden, maar ze willen hem niet eens hébben! Voor hem ook leuker, zit dichter bij zijn roots.

 2. Geert Wilders is het beste wat Nederland overkomt. Wij kunnen daar trots op zijn. Terwijl de anderen hun handen in onschuld wassen. Is onze Geert, in ieder geval niet bang om vuile handen te halen.
  Australiërs zijn van origine een volk van Blockheads en dus niet te vergelijken met het zelfde intelegentie niveau als Nederland.

 3. @2 En nu flauw: de gemiddelde Australiër is in ieder geval beter in staat z’n moers taal foutloos te schrijven.

 4. Simon, leer eerst eens fatsoenlijk Nederlands schrijven, is ook goed voor je intelligentiepeil.Dat is nu ver beneden nul. Ik vind je opmerking niet flauw Cornelis, integendeel.

 5. @2 Simon, wil je ‘mijn’ Nederland er buiten laten? En Geert vuile handen krijgen? Echt niet. Die kijkt wel uit, dat laat hij anderen doen, zoals zovele opstokers voor hem.Je denkt toch zeker niet dat hij echt denkt wat hij allemaal zegt? Dat doet hij alleen maar om te zorgen dat hij die 8k als TK-lid krijgt plus gezelschap in de vorm van beveligers. Niemand wilde meer met hem ‘spelen’ dus heeft hij zijn eigen vriendjes geregeld, hoe sneu kun je zijn.

 6. Hypocrisie of huichelarij is het voorwenden van geloof, gevoelens, moraal of deugden zonder daar volledig achter te staan of de daaraan verbonden normen en waarden zelf in praktijk te brengen, in het bijzonder bij het bekritiseren van anderen. Hypocrisie kan dus worden gezien als een gedragsvorm die erop gericht is beter voor de dag te treden dan strikt genomen verdedigbaar is, zowel gezien vanuit oprechtheid als vanuit noodzaak door omstandigheden.

 7. @2: Eerlijk gezegd vind ik de gemiddelde PVV’er nogal veel lijken op een blockhead:

  “He is representative of that host of slaves who think in terms of their masters. Mr. Block owns nothing, yet he speaks from the standpoint of the millionaire; he is patriotic without patrimony; he is a law-abiding outlaw… [who] licks the hand that smites him and kisses the boot that kicks him… the personification of all that a worker should not be.”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Mr._Block

Reacties zijn gesloten.