5 gedachten over “Paars Plus zou niet aan vriendjespolitiek hebben gedaan”

  1. Ah, is dat de reden? Als ik geen garantie voor een baan zou krijgen zou ik als informateur ook niet mijn best doen om een bepaald kabinet tot stand te brengen. :mrgreen: . Voor velen was dit oude mannen kabinet de laatste kans. En nu zijn ze allemaal rijkelijk beloond. Zie Rosenthal, Opstelten en bij het CDA Bleker.

  2. lijkt me stug , Femke zou een ministerspostje geeist hebben , Markie ook , en hoogst waarschijnlijk Pechthold evenzeer , da’s al jaren de Nederlandse politiek 😥 😥 😥

  3. #2 en #3 ja ik zie daar ook een verschil in. Dit is hun werk en zij streven er naar te regeren. Maar dat dit kabinet zo’n beetje allen die zich hebben ingezet om dit kabinet tot stand te brengen hebben beloond 😥 Hillen voor onaflatend TV optreden, Bleker wegens onophoudelijk optimistisch optreden, Donner vanwege het in het gareel rammen van dissidenten, Opstelten en Rosenthal, dat weten we, moet ik nog even doorgaan 😀

  4. Ik zie geen verschil , of het nu een ouwe geit (Halsema ) of een stel oude bokken zijn die ziel en zaligheid vekopen voor een machtspositietje , het was wel heel duidelijk wie er wel of niet bereid waren zichzelf op het blok te zetten , kijk maar welke partij er NIET werd uitgenodigd om mee te praten over paars + de enige die nog niet alle principes heeft verlochend ..

Reacties zijn gesloten.