Overheid, de kruik gaat te water tot ze barst

Voor wie nog twijfels heeft over hoe er bij de van belastinggeld gefinancierde racistische hufteromroep POWNed gedacht wordt over islamitische medeburgers:

2015-05-22 You moslims Jan Roos POWNed

Bij de maatschappelijk betrokken en zo verschillige VARA kan men nog wel proberen de indruk te wekken dat racistische en andere voor bevolkingsgroepen kwetsende uitlatingen een soort fatsoenskwestie (of juist het gebrek daaraan) is, maar dat is het uiteraard niet. De uitlating van dit stuk drek van POWNed is een zoveelste manifestatie van heel doelgericht haatzaaien en het ontmensenlijken van een hele specifieke groep mensen.

Net zoals het gebruik van het woord ‘kopvoddentax’ door wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert Wilders niet zo maar in een of andere onnavolgbare kronkel ‘grappig’ bedoeld was of een ‘verspreking’ was (dat piece of lowlife zei het in het betreffende debat trouwens ook heel bedachtzaam en met nadruk) maar het werd doelbewust gebrukt om bijna een miljoen mensen in dit land te ontmenselijken en als beesten af te schilderen. Het dehumaniseren van mensen middels taalgebruik is een van de eerste stappen op weg naar genocide. Daar kan men beter niet te lichtvaardig over denken.

Een overheid die consequent weigert mensen te vrijwaren van dit soort bedreigeingen als die hierboven maar die zich wel druk maakt over de kledij van (een handjevol) mensen (en dan ook nog heel huichelachtig beweert dat ‘we in een vrij land wonen’) is een overheid die haar plicht verzaakt.

Jan Roos, POWNed en Geert Wilders zijn wannabe massamoordenaars. De overheid kan niet weg blijven kijken wanneer gewelddadig gajes als Wilders, Roos en de Graaff de waffel opentrekt en anderen bedreigen. In een echt vrij land worden degenen die anderen ernstig bedreigen – en dat is hier absoluut en bij voortduring het geval – in toom gehouden, het zwijgen opgelegd en worden de bedreigden beschermd. Handelt die overheid daar niet naar, dan krijgt het een keer een heleboel mensen tegen zich. De kruik die te water gaat tot ze barst zullen we maar zeggen.

PVV-nazi Marcel de Graaff
PVV-nazi Marcel de Graaff

1 gedachte over “Overheid, de kruik gaat te water tot ze barst”

  1. Pingback: Overheid, de kruik gaat te water tot ze barst (update) | Krapuul

Reacties zijn gesloten.