Oude tijden herleven, de jood als monster

Als je dacht dat het antisemitisme dood was en vervangen door de moslimhaat, fout! In de VS herleven oude tijden en wordt ‘de jood’ weer als monster afgebeeld.

Wat het rare is, is dat alleen die groep weer gepakt wordt. Bij moslims is besnijdenis ook gewoon en voor zover ik weet bij zo’n beetje de gehele bevolking van de VS ook. Dat wordt dan puriteins gebracht als dat het ‘veel hygiënischer’ is. Maar dat is gewoon een kwestie van goed leren wassen. In die wat hypocriete VS is het gewoon geworden omdat het masturberen minder fijn is zonder voorhuid, dus eh, gewoon een erg harde maatregel voor ‘handen boven de dekens’.
Kortom, moeders leer uw zoon zich gewoon goed schoonhouden en er hoeft niets afgesneden te worden. Het zit er niet voor niets aan.

30 gedachten over “Oude tijden herleven, de jood als monster”

 1. Wat een baarlijke nonsense “masturberen ” ( of sex ) zou minder fijn zijn zonder voorhuid , ik kan als ervaringsdeskundige die op latere leeftijd besneden is garanderen : Geen enkel verschil met of zonder flubbertje vel wat de sex betreft …

 2. Weer wat geleerd – dat er “inactivisten” zouden bestaan.

  Het valt mij op van bovengenoemde verhaal dat baby’s worden gedwongen voor een periode vastgehouden dat tevens gekoppeld is aan een pijnlijke ervaring.
  Hoe verhoudt zich dit tot de beroemde “kinderjaren traumatische ervaring”?

 3. Al Bakrastani Schreef:

  Wat een baarlijke nonsense “masturberen ” ( of sex ) zou minder fijn zijn zonder voorhuid , ik kan als ervaringsdeskundige die op latere leeftijd besneden is garanderen : Geen enkel verschil met of zonder flubbertje vel wat de sex betreft …

  Je wilt mij wel excuseren als ik dat niet proefondervindelijk ga testen, nietwaar?

 4. je zoekt wat extreme filmpjes waar dingen misgaan , en hup Sjuul staat achter je , er zijn ook leuke filmpjes over de gevolgen van vaccinatie , inclusief dodelijke gevolgen , dat ook maar verbieden dan ??? en leuteren omdat ik mijn persoonlijke ervaring deel en die niet met wat jij wenst te geloven overeen komt ??? hier in Nederland gaat het netjes , schoon en de gebruikte methode voor kleine jongetjes is zelfs pijnloos ,de ervaring van mijn oudste in de USA was ook probleemloos , maar jij geloof liever vette sensationele filmpjes als “de normale praktijk ” , Yep Sjuul Joden en Moslims wij zijn zooooooooooo slecht 😥 😥 😥 , een leuk detail trouwens , de voorhuidjes worden in de USA gebruikt voor het opkweken van huid voor transplantaties , een zeer breed assortiment aan genetisch divers materiaal …

 5. Even voor de duidelijkheid; staat hier het verdoofd of onverdoofd besnijden ter discussie?

 6. Jezus christus, wat een flut stukje, keira. Frustratie puilt eruit, nou weet ik niet, omdat het is omdat je je eraan ergert dat alleen de joden er op aangesproken worden. Of dat het werkelijk om de besnijdenis zelf gaat?

  En nog iets: “dus eh, gewoon een erg harde maatregel voor ‘handen boven de dekens”. Pffft….wat een onzin! Zonder voorhuid is de eikel juist gevoeliger, dus meer…..”handen onder de deken dan er boven”.

 7. wat een discussie zeg

  de meeste vrouwen weten heel goed aan welke kant van het mannelijk geslachtsdeel de ongevoelige eikel zit 🙂

 8. Sjuul van Dissel Schreef:

  @ Al Bakrastani, en na deze film hou je het zeker niet droog: http://www.imdb.com/title/tt1054580/
  Gewoon ook verbieden zou ik zeggen maar dat is het al. Dus wat leuter je nou. Er zijn geen argumenten die zulke misdaden kunnen vergoeilijken. Punt uit.

  Over eikels gesproken….jij bent er echt ééntje. Wat heeft vrouwen besnijdenis, met Islam of Jodendom te maken heeft?

 9. Nou het is duidelijk een gevoelig onderwerp 😛 Maarre, ben zelf een meisje en heb dit alleen maar van horen zeggen, weliswaar van vele kanten en ook gelezen. Dus ook daar zijn blijkbaar de meningen over verdeeld. En nee, dit stuk gaat niet over besnijdenis.

  De frustratie was dat ant-semitisme weer lekker opwaait in de VS en tevens een lans breken voor goed wassen. Wat misschien nog steeds bij ouders een taboe kan zijn om hun zonen te leren. Meer niet. Dat er dan mensen met we/niet lekker met/zonder voorhuid aan de haal gaan, ja, ach, denk ik dan, zal gevoelig onderwerp zijn. Maar was niet de esentie van het verhaal.

  Verbaast me dat mij nog geen penisnijd is verweten, zal ik die dan maar even zelf doen ? 😛

 10. nexus m. Schreef:

  Weer wat geleerd – dat er “inactivisten” zouden bestaan.
  Het valt mij op van bovengenoemde verhaal dat baby’s worden gedwongen voor een periode vastgehouden dat tevens gekoppeld is aan een pijnlijke ervaring.
  Hoe verhoudt zich dit tot de beroemde “kinderjaren traumatische ervaring”?

  Nou ja zeg, “kinderjaren traumatische ervaring”. Kan het me nog herinneren, kan er alleen om lachen. Ik heb meer traumatische ervaringen aan “Sinterklaas en Zwarte piet”, rond die leeftijd. Dat het uiteindelijk maar een lul-verhaal bleek te zijn…..:)

 11. Nee zij hebben het gedaan: http://www.nrc.nl/nieuws/2011/06/08/nu-weet-iedereen-het-smurfen-zijn-fascisten/ En het trauma is zooooo groot en het geleuter en getrol dat voor discussie moet doorgaan zo overweldigend, en maar voortduurt tot we allemaal bergen boter op het hoofd hebben, wat uiteindelijk het enige doel ervan lijkt? Nee is, dus daar pas ik voor. Ga nooit een discussie uit de weg maar leuteren daar moet je bij mij niet mee aankomen. Je doet kinderen niks aan. Punt uit.

 12. dus ook maar stoppen met immuniseren , je moet dat gehuil eens horen in die consultatiebureaus , en het is nog dodelijk in sommmige gevallen ook , Sjuul , je wil helemaal geen discussie aangaan .. als je dat wel denkt lieg je tegen jezelf ….

 13. Verbaast me dat mij nog geen penisnijd is verweten, zal ik die dan maar even zelf doen ?

  Nu je het zegt… 😆 😆

 14. “Ga nooit een discussie uit de weg maar leuteren daar moet je bij mij niet mee aankomen” En dan plaats je zulke links in je postings. Ga discussies, normaal gesproken ook niet uit de weg, maar na zulk geleuter….

 15. Ja die krasjes en prikjes doen nog steeds zeer, aow aow aow, maar gelukkig hebben ze me piemeltje nooit ingekort en heb ik nooit enig vorm van indoctrinatie te verduren gehad. Wel werd er veel gediscussiëerd over van alles en nog wat en daar heb ik dus ook al geen nadelige gevolgen van ondervonden. Al wordt het tegendeel beweerd. Nee sterker, sommigen willen mij daar alsnog nadelige gevolgen van laten ondervinden. Maar na 60 jaar kouweoorlog weet ik wel wat monsters zijn, en ja daar zijn ook Joden Christenen en Moslims onder.

 16. Eh, hallo!!!!! Zullen we het weer over het onderwerp gaan hebben? Anti-semitisme is dat, voor als het vergeten is.
  En anders hygiëne bij de man.

 17. Sjuul van Dissel Schreef:

  Ja die krasjes en prikjes doen nog steeds zeer, aow aow aow, maar gelukkig hebben ze me piemeltje nooit ingekort en heb ik nooit enig vorm van indoctrinatie te verduren gehad. Wel werd er veel gediscussiëerd over van alles en nog wat en daar heb ik dus ook al geen nadelige gevolgen van ondervonden. Al wordt het tegendeel beweerd. Nee sterker, sommigen willen mij daar alsnog nadelige gevolgen van laten ondervinden. Maar na 60 jaar kouweoorlog weet ik wel wat monsters zijn, en ja daar zijn ook Joden Christenen en Moslims onder.

  piemeltje inkorten ?? je weet niet waar je het over hebt man , flubbertje vel , meer niet … maar ik ben slechts ervaringsdeskundige en tegenover jou vooroordelen telt dat niet , en Kiera , het filmpje is anti-Semitisch maar om te zeggen dat het een teken is van herrijzend anti-semitisme in de USA is niet waar , men ziet daar juist een groei van de Wildersiaanse benadering met gekwek over Joods Christenlijk en gedweep met “israel “

 18. Sjuul van Dissel Schreef:

  Ga nooit een discussie uit de weg maar leuteren daar moet je bij mij niet mee aankomen. Je doet kinderen niks aan. Punt uit.

  Je lult. Het meervoud van “leuter” is niet “leuteren” maar “leuters”.

 19. kaaskop Schreef:

  wat een discussie zeg
  de meeste vrouwen weten heel goed aan welke kant van het mannelijk geslachtsdeel de ongevoelige eikel zit

  Dat klopt, maar dat deel kun je wel wegsnijden, maar dan ligt die eikel op de grond te kermen terwijl je als vrouw slecht het enige nuttige van hem in de hand hebt. Je zult zien dat de sfeer in huis volledig verpest wordt.

 20. Die voelde ik al wel aankomen maar was te lui om het na te kijken. Bedoelde leuterpraatjes nou goed? Maar leuteren is wel degelijk een w.w. D.v.Dale: -5. kletsen, zeuren, zaniken: wat leuter je weer?; och, lig toch niet zo te leuteren; iemand aan zijn oor leuteren. Copyright 1984 by Van Dale Lexicografie bv, Utrecht/Antwerpen

 21. Wat deze cartoonisten te verwijten valt is een eenzijdige focus op joodse besnijdenis.

  Een wettelijk verbod op besnijdenis van babies tot aan volwassen leeftijd zou middels de universele rechten van het kind allang van kracht horen te zijn.

 22. Ja Katja, die cartoonisten zijn Amerikanen en in Amerika hebben ze geen Wilders dus heeft de ons soort van discussie dat land nog niet bereikt. Wel heeft hij daar veel steun van ja inderdaad semieten in de schijnheilige dubbelrol van semitische antisemieten. Neeeeee geen zelfhatende Joden, maar raszuivere Moslimhaters: andere semieten haters. Antisemitisme is een verouderde term voor xenofobische haat zaaien met een politiek doel. Dat doel mag je zelf uitzoeken want anders wordt het weer een off top picje. Nee toch niet, off top picje is een on top picje geworden! 😛

  “‘Een wettelijk verbod op besnijdenis van babies tot aan volwassen leeftijd zou middels de universele rechten van het kind allang van kracht horen te zijn.”‘ Daar ben ik het helemaal mee eens en probeerde dat over te brengen. Dank voor deze steun.

 23. Zielig voor de kindjes. Op gegeven moment krijgen ze (niet altijd) verstand en kunnen ze het gebruiken, slechts om erachter te komen dat een deel van hun lichaam is geamputeerd voor een niet bestaande sinterklaas. Ben je mooi klaar mee.

  Dat de woestijngeloofjes het vroeger deden is prima.. anders blijft dat zand ook maar onder het velletje zitten. Tegenwoordig hebben we echter stromend water. Het beste is om kinderen te leren wat hygiene is. In het westen deze praktijken uitvoeren is kindermishandeling.

  Barbarisme is zow jaar nul.

  En Al Bakrastani… wees maar blij dat je geloof je niet gebiedt je complete zaakje eraf te hakken zoals ze bij vrouwen doen. Lekker humaan….. religie.

 24. Kromst Schreef:

  En Al Bakrastani… wees maar blij dat je geloof je niet gebiedt je complete zaakje eraf te hakken zoals ze bij vrouwen doen. Lekker humaan….. religie.

  Niet mekkeren over vrouwenbesnijdenis Kromst , Geloof hoort zich toch aan de plaatselijke gewoontes aan te passen ?? , wel vrouwenbesnijdenis is zo’n plaatselijke gewoonte uit oostelijk Afrika en zou door proponenten van de aanpassingsdoctrine als Hirshi ali juist toegejuicht moeten worden …

Reacties zijn gesloten.