12 gedachten over “Opstelten brengt het fascisme weer een stukje dichterbij in ons landje”

 1. In de VS hebben ze recentelijk een experiment gehouden waardoor de politieagenten die op straat lopen en op patrouille waren constant moesten alles filmen. Inclusief eigen handelingen ook verplicht.

  Het resultaat is wetenschappelijk vastgelegd – de politiegeweld bleek in alle gevallen met boven de 70% afgenomen te zijn. Net een wonder.

  De verklaring dar de wetenschappers aan dit feit geven is dat nu de politiemensen zodra onder videotoezicht gaan zich meerdere malen bedenken voordat ze geweld gaan toepassen. Als ze niet gefilmd worden – zijn ze makkelijk daartoe te verleiden, blijkbaar.

  Dronen toezicht is weer wat anders en vooral tegen de burgers gericht, doch zou het in een hoekje ook hetzelfde werking kunnen hebben.

 2. Oh lol..gaat dat werkelijk over dat kastje met een beetje electronica, wat zich ‘relatief gemakkelijk’ neer laat halen, als ware het een met Pyrethrine (of bijv. een EMP) bespoten tijgermug?

  Waar is ‘die vrijheid’ in VVD?

  Die opa op stelten zou er m.i. goed aan doen om z’n pensioen eindelijk eens te gaan doen.

  Sorry, maar…GTFO, Ivo.

  @1, beter is het om die dingen t.z.t. ‘over te nemen’, om bijvoorbeeld een aardappelveld te observeren voor de jacht op een heerlijke (kerst)maaltijd, al dan niet frozen from a fridge. Maar ja, ‘stroperswet’. 😉

  https://www.youtube.com/watch?v=wff0QgI_4Ow

  😆

  P.s.
  Flikker op met de links naar telegraaf.nl, terwijl het copypasten van anp.nl beschikbaar is, bij menig ander medium. Dank.

 3. @4. Nee want als ik het ANP ga lopen quoten kan ik niet meer namen van foute Nazi Kranten verbinden aan de Telegraaf. En dan haal je de fun uit het quoten….. 😉

 4. Kwestie van tijd en dan wordt het niet alleen bespieden vanuit drones maar ook…laat ik het maar eufemistisch noemen ‘uitschakelen’ van mensen. En de sheeple/NSB’ers en andere zwakzinnigen zullen het prima vinden: hoogste tijd dat tuig aan te pakken…toch?

 5. @3 Ga eens op de site van Bosch kijken naar hun camerasystemen , nachtvisie is bijna standaard .. Je kan trouwens zelf makkelijk een webcam naar nachtzicht ombouwen , hoeft maar één filtertje te verwijderen ..

 6. @4 en @7 ANP , dat is tegenwoordig een Veronica dochter hoor , vandaar dat het nieuws daarvandaan zo verpaupert is

 7. Lees ook even dit, over onder ander wat boekverkopers moeten als het aan minkukel Tim Kuik en zijn NSB-organisatie Brein ligt:
  http://www.360magazine.nl/politiek/2826/data-drones-en-discipline
  Morgen komen ze – terwijl er een gemeentelijke drone over je huis vliegt – je om vijf uur in de ochtend van je bed lichten omdat je ooit een e-boek gekocht hebt waarvan de inhoud het fascistische regime Opstelten niet aanstaat.
  Wel, fuck you Kuik: jij draagt eraan bij met je NSB-kliek dat ik niet eens meer boeken legaal wíl kopen.
  Oh, en de plaatselijke patatboer moet je naam en adres vijf jaar bewaren met hoeveel kroketten en frikandellen je er wekelijks koopt en die gegevens doorspelen aan Menzis en al die andere kutverzekeraars ter berekening van je ziektekostenpremie.
  En Ivo Opstelten: fuck you too.
  Fuck heel Nederland met zijn ziekelijke bemoeienis met zaken die niemand wat aangaan.
  Klikkende en spionerende buren, politie, gemeentes, verzekeraars en al die anderen die hun smerige neuzen steken in prive-zaken: fuck you all.

 8. Dit past pressies in het repressie belijd van zowel Brussel als de huidige coalitie hier in Den Haag .De Europese unie zorgt voor steeds meer controle naar buiten en sluit zichzelf steeds meer af voor de nodige controle van de Europese inwoners .Maar past alle mogelijke wegen in om die zelfde inwoner van Europa te controleren en te knechten .Het zelfde probeert men hier ook te doen ,en dat lukt aardig als we zien wat er vooral de laatste jaren aan controle bij gekomen is en te vaak met een zelfde smoes voor de veiligheid ,schijn veiligheid bedoelen ze .Het draait er alleen maar op uit dat in dien wij ooit een zelfde demonstratie zouden willen beginnen men alles al weet voor dat wij met demonstreren zijn begonnen om maar wat te noemen .Het blijft niet alleen bij die controle ook het verweren tegen die repressie word ons onmogelijk gemaakt ,moeilijker naar de rechter moeilijker inzage in de dossiers via de WOB wet ,ook dat valt onder repressie en valt niet onder een democratie .

Reacties zijn gesloten.