Opruiing kan in Nederland alleen van links komen – rara, hoe zit dat?

Een stem die je wil smoren noem je niet die van een dichteres, maar je noemt haar “activiste”.

Ieder rechts stuk tuig mag om een pogrom tegen moslims vragen of om massamoord op sociaal-democraten en op wie het tuig ook maar “links” wenst te noemen. Geen probleem. Maar wie om vuur vraagt tegen de terreur van de opsluit- en uitzetindustrie wordt thuis opgezocht, haar spullen worden in beslag genomen en vernield, zijzelf opgesloten en er wordt aangekondigd dat “zij haar nog wel zullen krijgen”.

In een land dat het verschil tussen rechter en opsporingsapparaat niet meer kent (terecht waarschijnlijk) wordt bericht dat de website van de dichteres door de rechter geblokkeerd is.
Dus de mededeling:

Forbidden

You don’t have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at jokekaviaar.nl Port 80

Het Openbaar Ministerie meldt zelf:

De 47-jarige activiste die JokeKaviaar.nl beheert, roept via haar website op tot bestorming van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). ,,Wie gaat er mee om de kantoren van de IND te bestormen en leeg te trekken, de archieven en computers te overgieten met benzine en door vuur te vernietigen?”

Redelijkerwijze moet de site van het Landelijk Parket waarop dit citaat staat nu dus geblokkeerd worden. Verzin zelf waarom dit niet zal gebeuren.

Enkele sites waar stukken van Joke Kaviaar te vinden zijn (is dit nu hulp aan het publiek of aan onnozel schorriemorrie van justitie? – dilemma): Vrijheid van beweging, Stop DC-16 en indymedia.nl. De solidariteitssite gewijd aan de zaak-Kaviaar.

Op De Vrije zijn verscheidene van de gewraakte stukken te vinden.
En hier is haar hele site gespiegeld (h/t Boze Heks).

10 gedachten over “Opruiing kan in Nederland alleen van links komen – rara, hoe zit dat?”

 1. wat een watjes, ze knijpen hun billen al dicht
  en gaan over tot een laffe sluiting van een site bij het lezen van een paar woorden die de herkenbare woede illustreren van de onderliggende klasse
  vroeger (ik ken de hooggewaarde mevr kaviaar uit de ‘beweging’ begin jaren 80) ging de beuk er direct in…

  kop op joke, jouw al ca 30 jaar durende strijdbaarheid is ongekend en doet me blozen van tekortkoming!

 2. De eerste openlijke politieke gevangene van Nederland. Een mijlsteen die ik had gedacht dat we die nooit zouden bereiken.

 3. Nou dat had ik allang zien aankomen, gezien het dappere duo Fred T. en Dickerdack, onder leiding van de ijskouwe Koning Grinnikslang I met zijn ongegeneerde valse lach. Hierbij stevig gepushed door ontevreden, gluiperigbruine steunpilaren met samengeknepen billen die zelfs hun voortuintje nog te groot vinden (al dat onkruid, zeer verdacht!).

  Er worden overal mensen de mond (en meer) gesnoerd. Dus waarom niet in NL?! Voor elke gesloten site 3 nieuwe, dat is een remedie. Servers onderbrengen in meer tolerante landen.

 4. “De vrouw schreef ook dat de ministerraad onschadelijk gemaakt moest worden. ‘Het wordt tijd de aanval in te zetten en de stekker eruit te trekken’, was op haar site te lezen.”
  Jeetje, wat een bloeddorst spreekt daaruit, dat kan echt niet door de beugel.

  Mirrors staan verzameld op http://13-september.nl/ en de meeste doen het nog.

 5. JoeyRamone Schreef:

  (ik ken de hooggewaarde mevr kaviaar uit de ‘beweging’ begin jaren 80) ging de beuk er direct in

  Ze woonde toen toch in de Uylenburght ??, dat is net de tijd geweest dat ik contact verloor .. Haar altijd bewonderd voor het feit dat ze maar door bleef gaan …

 6. Vreemd dat onze nationale liefhebbers van het vrije rechtse woord – PVV/Wilders – met geen woord hierover te horen zijn.

  Echte democraten zouden in de eerste lijn moeten zitten voor het behoud van het vrije woord.

  Echter PVV/Wilders hebben niets met democratie – ze zijn gewoon op rechtse dictatuur uit.

Reacties zijn gesloten.