Oppositie: kabinet moet voortaan eerlijk zijn

Ik zou zeggen dat als je geconstateerd hebt dat het kabinet niet eerlijk geweest is, dat je het dan wantrouwt en dus de motie van afkeuring van de SP steunt. Maar op de Partij voor de Dieren na lijkt niemand dat een logische gedachtengang te vinden. Fijn de rest van het reces afmaken hoor. Maak ons maar weer wakker als jullie een mening mèt gevolgen hebben, geachte oppositie.

4 gedachten over “Oppositie: kabinet moet voortaan eerlijk zijn”

 1. Ik denk, dat we dan erg lang zullen slapen! De inconsistente houding van de oppositie maakt de roep om eerlijkheid van de kant van het kabinet inderdaad volkomen lachwekkend. Iets met de pot en de ketel…
  😐

 2. “Oppositie: kabinet moet voortaan eerlijk zijn.”

  Jan met de pet: “Oppositie moet voortaan eerlijk zijn”.

  Lijkt me veel passender.

 3. Nu aan het licht komt dat Finland een onderpand van Griekenland heeft bedongen, vraag ik mij af of deze Rutte wel te vertrouwen is.
  Hij vroeg om vertrouwen en kreeg dat van alle partijen behalve SP en partij voor de dieren.
  Hoe wrang moet het zijn voor de overige partijen om dit nu te moeten vernemen.
  Een motie van wantrouwen is denk ik op zijn plaats.

 4. @3:

  [Nu aan het licht komt dat Finland een onderpand van Griekenland heeft bedongen, vraag ik mij af of deze Rutte wel te vertrouwen is.]

  Vraag je jezelf dat nu pas af???? Was je aan het slapen ofzo?

Reacties zijn gesloten.