Opnieuw bloedbad in Afghanistan

Vrees voor vergelding heerst er bij de buitenlandse troepen in Afghanistan na het door een Amerikaanse militair aangericht bloedbad. De Taliban heeft in ieder geval wraak gezworen.

Op Krapuul is de kwestie Afghanistan al zo vaak besproken dat het ondoenlijk is om alle berichten aan te halen. Het was en het blijft een foute oorlog, met de onvermijdelijke oorlogsmisdaden. Dit blijkt helaas steeds nodig te herhalen voor de VVD, het CDA, D66, de ChristenUnie, GroenLinks en de SGP, die de aanwezigheid van Nederlandse militairen in Afghanistan nog steeds steunen. Hoewel GL slechts één van de zes partijen is, valt haar positie in het bijzonder te bekritiseren, aangezien ze als fusiepartij is ontstaan uit onder meer de Pacifistisch Socialistische Partij.

7 gedachten over “Opnieuw bloedbad in Afghanistan”

 1. Leve het Amerikaanse imperialisme: http://nos.nl/artikel/350250-emos-gestenigd-in-irak.html
  De Yanks & Rednecks hebben Irak waarlijk bevrijd van ene Saddam.
  In Afghanistan, wat al eerder door dat smerig Amerikaans gepeupel was `bevrijd’, met `onze ‘ steun, verbrandt hun godsdienstdrukwerk, en legt een US- halfmaf thans vrouwen en kinderen om vanuit een emotionele oprisping.
  En Obama maar bukken in excuses. Het Sap-figuur van groenlinks moet zoeken naar uitvluchten.
  Ze heeft het hele gedachtengoed van CPN, PSP en EVP hierbij verkwanseld aan een agressor wiens bruin
  uitgeslagen laars ze likt. Bruin `links’. teiltje. 😥

 2. Die militair die dit gedaan heeft is volgens de media flink getraumatiseerd teruggekomen uit Irak en met een hersenafwijking naar Afghanistan gestuurd. Hij zou de doodstraf kunnen krijgen volgens de amerikaanse defensie. Die gasten die die man gestuurd hebben zouden aangepakt moeten worden …..

 3. @4 precies!!!!
  Dit soort zaken gebeurt sowieso in iedere oorlog. Er zijn altijd militairen die de druk niet aankunnen en rare dingen gaan doen. Als je een oorlog begint weet je dus op voorhand dat je ook hiervoor verantwoordelijk bent.
  Die militair is de oorlog niet begonnen, dus zeker niet voor de volle 100% verantwoordelijk. De mensen die hem op pad hebben gestuurd zijn in ieder geval wel voor 100% verantwoordelijk voor al dit soort gebeurtenissen.

Reacties zijn gesloten.