Te opgewekte Rutte zorgt voor depressie

Rutte vindt dit een fantastisch idee

Als Krapuulredacteur ben ik wel wat gewend aan vuiligheid en onzin, maar soms lukt het een krant of site toch nog om mij te verbazen. Vandaag was het de Volkskrant – sinds een tijdje ook wel de Bruine Bode genaamd, vanwege het grote aantal rabiaat rechtse columnisten – met een interview met de premier die er niet voor alle Nederlanders is. Wat een kul! Wat een onbenullige, studentikoze opgewektheid waar ik helemaal niet goed van word, erger nog, schiet er van in een depressie (en weet je wat dat kost tegenwoordig?).

Ik ben zelf een optimist, maar doe even normaal! Mark lijkt wel zo’n life style goeroe die mensen moet motiveren om over gloeiende kolen te lopen. Wat een malloot. Hij zegt niet te hechten aan de status van zijn functie, waarom zegt hij dan zo vaak in de campagne:, Ik als premier’ om de bonus binnen te halen voor de VVD? Als hem dat niets kan schelen, hoeft hij zich er ook niet op voor te staan. Salaris mag ook ingeleverd bij de voedselbank, dan wordt er nog iets zinnigs mee gedaan.

Mark heeft het over goed werk afleveren en goed samenwerken. Over het eerste, er zijn meer werklozen en armen gekomen sinds Mark en de Firma List & Bedrog aan de macht zijn gekomen in Den Haag. Op alles wat mensen die niets of weinig hebben is gekort en degenen die wel hebben, zijn alleen maar rijker geworden. Zieken, gehandicapten en ouderen zijn flink gepakt, op alle mogelijke manieren.

De tweede, goed samenwerken. Hij is een samenwerkingsverband aangegaan met een beweging die meer dan 85% van Nederland niet ziet zitten. Hij heeft zijn oren laten hangen naar een schreeuwerd die gesteund werd door schreeuwerds, heet dat goed samenwerken? Als andere partijen in de Tweede Kamer opmerkingen of aanvullingen hadden, als maatschappelijke groeperingen aangaven dat bezuinigingen of veranderingen niet goed waren, was er niet over te praten, want al beslist in de ‘coalitie’. Vervolgens is die schreeuwerd kwaad weggelopen en niemand kan mij garanderen dat Rutte en de Firma List & Bedrog niet weer met die PVV in zee wil gaan. Het blijft voor mij een pot nat, die VVD en PVV.

Als de VVD weer de grootste zou worden, is het leed niet te overzien. Dan is het eigen risico volgend jaar van 350,– per persoon! niet het laatste wat omhoog gaat. Dan zullen de huren omhoog gaan, want die arme verhuurders hebben zoveel kosten en de woningbouwverenigingen hebben zo verkeerd gespeculeerd met uw geld. Belasting zal omhoog gaan, want banken moeten gered, over de hele wereld. VVD zal blijven ontkennen dat de crisis veroorzaakt is door de banken en de bonusgraaiers die graag VVD stemmen. Maar het is wel zo, de banken, gewone bedrijven in wezen, hebben gespeeld met ons geld en veel verloren, van ons geld. Landen worden nu geholpen, wordt gezegd, maar het zijn de banken die geholpen worden, niet de burgers. De burgers mogen betalen, zoals altijd, betalen voor wanbeleid van anderen.

Ik wil best belasting betalen, als dat eerlijk over mensen wordt verdeeld die het nodig hebben. Maar belasting moeten betalen voor graaiende bankbonusontvangers, daar heb ik een giga-moeite mee. Maar als je dat oke vind, stem dan vooral VVD.

Rutte wil graag dat Nederland zo’n land wordt als de VS, waar 50 miljoen mensen onder de armoede grens leven en sociale zekerheid nul komma nul is. Is bah! want klinkt communistisch. Je kunt beter je hand op moeten houden bij vrienden en de kerk. Dat is het land waar Mark zo graag op wil lijken. Iedereen moet zijn eigen broek ophouden en succes is een keuze. Armoede ook en ziek zijn ook.

6 gedachten over “Te opgewekte Rutte zorgt voor depressie”

 1. We zijn al Amerikaans. Westers=Amerikaans. Onder druk van de Marshall debielen hebben we hulp gekregen. We moesten er zelf een stuk van Indonesië voor opgeven zodat de Amerikanen overal konden terroriseren.
  En nu zijn we zelf handlanger van de grootste terroristenorganisatie.
  Zucht.
  Het wordt nooit meer wat het worden moet.

  Van zo’n eikel zakt mijn broek af.
  Die man is echt een narcist.

 2. Rutte is nep. Hij is net als Bush en in mindere maten ook Obama een trekpop van het grote geld. Alleen Obama kan nog (en dat is volkomen terecht) de schuld bij de Republikeinen leggen voor sabotage. Liever Amerika kapot dan dat een “Liberal Nigger” (hun woorden) het land red.

  Als een kabinet met Rutte en de PVDA gaat mislukken dan krijgt de PVDA weer zoals altijd alle shit over zich heen (wel een beetje eigen schuld) maar rechts gaat dan weer volkomen vrijuit. En dat stoort me die dementie in dit land. Rechts = fout en blijft fout maar men wil het maar niet zien.

 3. Die opgewektheid is al lang weg. Ik zie een vertrokken bleke defensieve schuldige bek als ik Rutte zie. Niks meer hi hi hi ha ha ha ho ho ho.

 4. lachen, lol, vrolijk, optimistisch, uitlachen, in de zeik nemen, belachelijk maken, stompzinnigheid, uiting van nietszeggendheid een verrekte gelaatsspier, een ,zenuwtrek.

  gevolgd door doorlopend nee schudden en de lippen op elkaar geklemd.

 5. Samenwerken met xenofoben, helemaal niets presteren in 2 jaar, een shitload aan werklozen, de boel voorliegen dat het een aard heeft….41 zetels!

Reacties zijn gesloten.