Open brief aan “ons kabinet” en in zijn kielzog hitleriaan Wilders

Eerst even iets over criminaliteit. De Volkspartij voor Volksverlakkerij en Demagogie met onze nu zonder gêne openlijk racistisch hijgende knuffel-NSB’er in de nek heeft van de door het potentiële stem-volk z.g. nog steeds gewenste veiligheid wederom een speerpunt, nu voor de gemeenteraadsverkiezingen, gemaakt.

Nu neemt de “doorsnee” criminaliteit feitelijk al jaren af, maar dat doet voor ons liegende, bedriegende kabinet uiteraard niet ter zake. Dit roept bij mij het volgende op:

Waarom gaat het bij “ons kabinet” en in zijn kielzog hitleriaan Wilders niet over de ECHT GROTE CRIMINALITEIT, zoals systematische beroving door de banken van iedereen, die de pech heeft om welke reden dan ook bij dit bewezen geboefte aan te moeten kloppen? Of van ons kabinet zélf, dat om deze roversbanken te redden en verder te spekken, de niet/laagstbetaalden de straat op en naar de voedselbanken jaagt, de armoede schrikbarend doet toenemen waardoor de voedselbanken nu voedsel tekort komen, het bestaan daarvan rustig ontkent en de rijkdom van alle belasting “ontwijkers” (sic!) doet vermenigvuldigen?

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Ravotr

5 gedachten over “Open brief aan “ons kabinet” en in zijn kielzog hitleriaan Wilders”

 1. Ik schreef een reactie bij het oorspronkelijke artikel, die verdween.
  Het is voor mij een uiterst bedenkelijke zaak, als diegenen die discussie beweren te willen, die zelf onmogelijk maken door censuur.
  Ik probeer maar even de essentie, of dit verschijnt is de vraag.
  De huidige situatie is inderdaad Hitleriaans, Hitler kwam (ook ?) legaal aan de macht nadat buitenlanders lang de Weimar Republiek in hun macht hadden.

 2. Ik begrijp je @piterfries, de buitenlanders zijn altijd in Europa het probleem en dit heeft als eerste Hitler aangegeven en nu jij op je beurt.

  Indien dit waar zou zijn, waarom ging Hitler vervolgens ze allemaal bezoeken land-voor-land in het buitenland?

 3. “Hitler kwam (ook ?)”

  De vraag stellen, is het antwoord zelf ‘es gaan zoeken?

  PVV heeft ruim een zetel minder. Ik glimlach om de nog steeds dalende lijn. :-]

 4. Volgens mij ken je de geschiedenis niet helemaal.
  Eerst je tegenstanders uit de weg ruimen en daarna de macht grijpen is in mijn ogen niet echt legaal, en ik wist niet dat de buitenlanders hier de macht hadden.

 5. De grote criminaliteit is onaantastbaar, je mag het niet eens benoemen, stel je ror dat ik hier nu schrijf hoe ik over rutte en zijn medeplichtige denk, internet zou te klein zijn, ze zouden om het hardst roepen dat ik ongelijk heb, ze zijn geen mensen die aan volksverlakkerij doen, en de zwaksten onder ons constant aanpakken en vernederen doen ze niet om de hoge en hoogste inkomens te beschermen.
  Ben je gek, dat doen ze om de zwakkeren sterker te maken.

Reacties zijn gesloten.