Oorzaak en gevolg….

Kijkt u even naar deze tweet:

uitroeien

De vaste lezers van Krapuul zullen zich deze nog wel herinneren evenals hoe onze Arnold J. v.d. Kluft hier uitlegt hoe gevaarlijk het is te spreken in termen van ‘uitroeien’ omdat je kort gezegd een idee niet kunt uitroeien maar alleen mensen die vermeend of werkelijk dat uit te roeien idee erop nahouden.

Kijk ook even hier naar:

2014-06-19 Stil

Hoe absurd deze opmerking is van die haatoma heb ik hier gepoogd een beetje uit te duiden en ook anderen hebben op een duidelijke manier weergegeven wat voor een gif of er via de voormalige verzetskrant Trouw waar ontelbaren hun leven voor geofferd hebben, verspreid wordt.

Kijk nu even hier naar:

2014-06-23 Wim Dubbel onschuldige moslims

en als u van de schrik bekomen bent, kijkt u dan even hier naar:

2014-06-24 Uitroeien

Men moet van goeden huize komen aannemelijk te maken dat het gif dat verspreid wordt door schorem als Bart Schut en Elma Drayer enerzijds volkomen los staat van de uiterst griezelige en vooral ook zeer gewelddadige taal anderzijds die vervolgens verspreid wordt door tokkies als een zekere Wim Dubbel die zich kennelijk gelegitimeerd voelen dergelijke stoere taal eruit te kramen.
Maar laat ik het zo zeggen: als vandaag of morgen een Marokkaanse moeder die haar kinderen naar school brengt wat overkomt omdat er lieden rondlopen die van mening zijn dat die moeder ’te stil’ was of omdat die moeder en haar kinderen ‘niet onschuldig’ zijn, hebben Drayer en Schut wat uit te leggen en te verantwoorden.

7 gedachten over “Oorzaak en gevolg….”

 1. Het blijft ‘grappig’ om te zien hoe uitersten zich elkaar in stand houden. Bart Schut die zichzelf ‘zo verstandig’ acht, omdat hij dit en/ of dat heeft meegemaakt. *gaap*

  Even los van het op meerdere plekken compleet uitgescheten tekstentikkertje Bart, bagatelliseren is onder domrechts een gewoonte.

  ‘Ik neem het op voor geweld’.

  Houzee!!1!!1

 2. Ralph, de moslimmoeders zijn bij deze gewaarschuwd, maar ze lezen niet op dit voortreffelijke medium. Hun bescherming moet vanuit de samenleving komen. Op de 4rde macht (van het journaille) en de overheid kunnen we helaas niet rekenen. Maar hoe dan de bescherming van de moslim moeders en hun kinderen te organiseren?

 3. Joost Umlaut heeft op zijn eigen blog weer es een sterk staaltje statistiek laten zien.Nu zwijgen niet alleen Nederlandse moslims instemmend, maar ook moslims over de hele wereld.Dat Joost een ongeevenaard cijfergoochelaar is, weten we.Toch zou hij om van zijn bevooroordeeldheid af te komen het artikel van Mustafa Emili op http://www.wijblijvenhier.nl moeten lezen.Maar ach, dat is ongetwijfeld teveel werk voor Ome Joost, want hij komt er eerlijk voor uit dat ie een schurfthekel heeft aan moslims.

 4. En als..moslims niet zouden zwijgen roept men…tja hallo je ben in holland oke?hie moge we da gewoon zeggen.
  En als je niet bevalt ga maar naar je eigen land,hier hebben we tenminste vrijheid van meningsuitting,en gaan jullie eens vrouwen respecteren doen wij ook met seksuele uitbuiting van vrouwenborsten en lingerieshows,en jullie zijn ook te snel op je teentjes getrapt en we zijn in nederland ja zeggen we wat we willen jullie moslims willen ons emond snoeren…..daarom stilzwijgend,de ene blogger na de andere stapt weer in met dit soort shit.is water naar de zee dragen met dit soort twits

 5. Het idiote is dat Schut deze week de ruimte krijgt in De Groene om zijn deskundigheid over ISIS met ons delen.

 6. @wltrrr, dat vind ik dus het beangstigende en het is ook dat me af en toe ontzettend pessimistisch maakt: dat allerlei charlatans met hun gevaarlijke ideeën tegenwoordig de redactieruimtes vullen van wat vroeger toch op zijn minst redelijk deskundige en te respecteren media waren. Ik bedoel: hoe lang heeft Joost Niemöller bijvoorbeeld niet rond kunnen lopen bij de NCRV? De Volkskrant dat een podium bood aan nazi’z als Jan Bennink en Bert Brussen….
  Jij hebt het zelf vaak over de NOS als een belevingsomroep….en terecht.

 7. @wltrrr, mede aan de hand van dergelijke soort idiotismen ben ik reeds gestopt met De Groene lezen.

  D’r moet ergens een grens getrokken worden.

Reacties zijn gesloten.