6 gedachten over “Ook Statenlid Johan Robesin begrijpt niets van de commotie”

 1. Kan misschien alvast vastgelegd worden dat de polder waarin die Robesin woont de eerste is die op de nominatie tot afzinken komt te staan?

 2. Ik begrijp ook niks van de commotie. Natuurlijk is Robesin niet alleen voor een lekker kopje koffie naar het torentje gekomen, en ook niet om eens vrijblijvend kennis te maken met het Orakel van Venlo. In het torentje zijn afspraken gemaakt voor een voor de coalitie gunstig stemgedraag van Robesin.

  Is dat in relatie tot de functie van de 1e Kamer netjes? Nee! Maar het is welk politiek zoals gebruikelijk, en het laat ook zien dat de PVV geen haar beter of slechter is dan de overige partijen die zij bijna 4 jaar lang om hetzelfde gedraag heeft verketterd (het is alleen jammer dat Henk en Ingrid waarschijnlijk te dom zijn om dit ook te zien).

  Het is een kwestie van geduld voordat de afspraken die in het torentje tussen Rutte, Wilders en Robesin zijn gemaakt boven komen “drijven”. Volgens mij op z’n vroegst zodra bijvoorbeeld het eerste water uit de Westerschelde de Hedwigepolder instroomt en Robesin in Provinciale Zeeuws Courant verontwaardigd uitroept “. . . maar dit was niet afsproken!”.

 3. waarschijnlijk is gebruik gemaakt van het lage BTW tarief om het achterkamertje van vroeger zodanig te pimpen dat het thans de kwalificatie torentje verdraagt 😆

 4. “tatenlid Johan Robesin begrijpt niets van de commotie”

  Gebrek aan menselijk inzicht en onwetendheid worden steeds schaamtelozer geëtaleerd. Zie daar het resultaat van 30 jaar bezuinigen op onderwijs mede om lastenverlichting voor bovenmodaal te financieren.

 5. Er zijn zoveel mensen in Nederland die er niets van begrijpen. En buiten dat interesseert het ook bijna niemand.

Reacties zijn gesloten.