Ook Rutte vindt het helemaal fan-tas-tisch dat Mauro weg moet

Ook Mark Rutte is helemaal blij dat Mauro nu eindelijk defintief het land uitgetrapt kan worden:

Waar ik mee te maken heb is of minister Leers namens het kabinet de goede dingen heeft gedaan. Het antwoord is: absoluut. Leers heeft het van a tot z goed gedaan’, zei Rutte.

Van a tot z goed gedaan Leers! Dat je maar blij bent met dit complimentje van je twintig jaar jongere omhooggevallen projectmanager premier!

9 gedachten over “Ook Rutte vindt het helemaal fan-tas-tisch dat Mauro weg moet”

 1. laat maar gewoon staan:

  OMHOOGGEVALEN PROJECTMANAGER

  en

  DE SLECHTSTE MP VAN NEDERLAND OOIT!!!!!!!!!!!!!

  De lachebek, giechelaar, wegkijker….

 2. best wel lagge, heel joodsgristelijk nederland in de stres om een negertje. hebben vast ooit een sjors & sjimmieboekje gekregen op sinterklaas fan een scheef lachende zwarte piet met parelwitte tanden

 3. Dhr. Rutte en de VVD houden de rug recht en zwichten niet voor het populistische geweld van GL, PvdA, D66 en de doorgedraaide lobby (Defence For Children etc.).
  De regeringspartijen realiseren zich terdege dat het hier om een futiliteit gaat die in geen verhouding staat tot de problemen in dit land en Europa.
  Enige twijfel die ik nog had over Mark Rutte als premier is goeddeels weggenomen, het is een hele geruststelling dat het Catshuis een bewoner heeft die de tegenpool is van hysterische relpolitici als Spekman en Dibi.

 4. Nicky Schreef:

  Dhr. Rutte en de VVD houden de rug recht en zwichten niet voor het populistische geweld van GL, PvdA, D66 en de doorgedraaide lobby (Defence For Children etc.)

  ‘Rutte zwicht niet voor populistisch geweld’ BWAHAHAHAHAHAHA! Nee, niet nadat hij een coalitie heeft gevormd met de NSB 2.0, dan zou hij namelijk rugklachten krijgen van het teveel vooroverbuigen.

 5. Nicky Schreef:

  Enige twijfel die ik nog had over Mark Rutte als premier is goeddeels weggenomen, het is een hele geruststelling dat het Catshuis een bewoner heeft die de tegenpool is van hysterische relpolitici als Spekman en Dibi.

  Nazisme & racisme zoals jij dat uitkraamt is geen mening. Wat zoek je hier? Masochistische genoegdoening? Er is niemand die je etterbakgezanik moet.

Reacties zijn gesloten.