Ook Pieter Omtzigt (CDA) vindt massamoord helemaal top!

Hier legt onze Arnold J. v.d. Kluft uit dat als je ideeën wilt uitroeien, je dat alleen maar kunt proberen door het uitroeien van mensen.
Massamoord dus. Holocaust dus.
Een bekend voorstander van het uitroeien van mensen is de vrijwel dagelijks om bloed krijsende extremist Bart Schut.
Verder is er ook natuurlijk Jan Bennink van de racistische hufteromroep POWNed die het liefst de complete redactie van JOOP wil uitroeien middels het ebola-virus en bij de Telegraaf Media Groep heeft men soortgelijke opvattingen ten aanzien van vluchtelingen uit Afrika.

Ook Kees van der Staaij vindt genocide en dan met name jegens de arme bewoners van het Gaza-getto helemaal je van het. Terwijl VVD-bestuurder Gertjan Neerhof het super vindt wat Breivik geflikt heeft met zijn moordpartij op tientallen onschuldige kinderen.
Want verwerpelijke ideeën moeten uitgeroeid worden. Met wortel en tak. Niet alleen dat: zelfs slechts mógelijk verwerpelijke ideeën moeten worden uitgeroeid. Zo de hedendaagse hysterische schreeuwers die deze dagen onder aanvoering van onder andere Sybrand van Haersma Buma van het CDA (dezelfde Buma van hetzelfde CDA dat nog niet zo heel lang geleden met volstrekt normale nazi’s die er volstrekt normale ideeën op nahouden samenwerkte) menen dat de ondergang van de wereld – en die wereld is wat diezelfde schreeuwers betreft beslist niet al hetgeen voorbij Hazeldonk en Zevenaar ligt – aanstaande is als gevolg van een paar fanboys van het IS.
Sterker nog: in de optiek van diezelfde schreeuwers is iedereen die zich niet expliciet heeft uitgelaten in afwijzende zin over dat IS terrorist en houdt deze er terroristische ideeën op na.
Het doet een beetje denken aan de tijden van McCarthy in de jaren ’50 van de vorige eeuw in de VS: een hoop geschreeuw om niks.

2014-08-22 Pieter Omtzigt Zo kon het gebeuren dat ook CDA Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt (bekend van de heksenjacht op pedoseksuelen en zijn baantje in 2010 als Kamerlid dankend aan de samenwerking van het CDA met de nazi’s in het eerste bruine regime sinds 1945) om zijn baantje veilig te stellen maar even een duit in het bruine zakje deed en begon te schreeuwen over ‘het uitroeien van steun aan ISIS.’
En daarmee staat ook dit Tweede Kamerlid, Pieter Omtzigt van het CDA (hetzelfde CDA dat ‘leverancier’ is van terroristen aan het Israëlische leger want de ene terrorist is de andere blijkbaar niet), wat mij betreft voortaan bekend als een verheerlijker van massamoord.
Dat ie zijn tweet wellicht ijlings zal intrekken in de hoop dat de wereld zal vergeten wat men voor vlees in de kuip heeft met Omtzigt zal daar niets aan af doen.

Het staat genoteerd en wij onthouden het wel.

We hebben het hier al even aangestipt maar een volgende keer zullen we het uitgebreid hebben over de steun van het CDA aan de terroristen die thans bezig zijn het getto van Gaza plat te bombarderen.

8 gedachten over “Ook Pieter Omtzigt (CDA) vindt massamoord helemaal top!”

 1. Het bizarre ervan is dat deze soort idioten in de Tweede Kamer het altijd flikken op onze belastingcentjes en Altijd met bepaalde neo-fascistische achtergrond kleur.

  De kenmerk van extremisten.

 2. “… denken aan de tijden van McCarthy …”
  Volkomen juiste observatie. Bij het lezen van de zin daarvoor schoot me McCarthy te binnen.

 3. Begon een paar jaartjes voor McCarthy, maar kniesoor enzo: https://en.wikipedia.org/wiki/Red_Scare

  ‘Ik ga alle politici van de 1e en 2e kamer en hen die deze steunen, volledig uitroeien!’

  Als ik bovenstaande serieus zou menen, dan kan ik dus minstens een aanklacht verwachten. Mogelijk zelfs detentie (“voorarrest”) gedurende een ‘langer dan gangbare periode’. Al dan niet gekoppeld aan een psychiatrisch onderzoek.

  Pieter Omtzigt (CDA) plaatst dat soort berichten dus gewoon even twitter. En komt er vervolgens mee weg.

 4. Wellicht is Peter Omtzigt aan een snelle Breivik cursusje toe, getuige zijn moorddadige ambities net als deze van de rechts-rabiaten, en dan meteen door naar Syrië om alle zaken spoedig op te lossen.

 5. Pingback: Kinderen, mijd CDA’ers als Ibrahim Wijbenga als de pest | Krapuul

 6. Pingback: SP: partij van racistenrimmers en kontlikkers massamoordapologeten | Krapuul

 7. Pingback: Rot op met die Aboutaleb | Krapuul

Reacties zijn gesloten.