Ook in zijn strafproces is Wilders een gevaar voor de samenleving.

Afgelopen week is het strafproces tegen Wilders verder gegaan. Duidelijk werd dat Wilders en Moszkowicz een goed werkend duo zijn. De rechter zit ineens onder een vergrootglas en alles wordt uitgespeeld in de media. Wilders toont duidelijk minachting voor de rechters, maar kan dit vrijelijk doen, maar de rechter mag geen foute komma plaatsen. Hier zijn weer die twee maten, waarmee Wilders en co. zo graag meten.

Er is nog iets anders aan de hand, soms betrap ik me er op als ik hier schrijf of dat het het wel kan, wat ik schrijf. Zoals deze kop, kan dat wel? Dat Wilders een gevaar voor de samenleving is? Ik vind van wel, maar anderen kunnen zeggen dat dit niet kan, omdat het mensen op verkeerde gedachten kan brengen. Dat is het niet, het is een mening, van mij en volgens de Grote Blonde Leider moet er vrijheid van meningsuiting zijn. Dus mag ik het zeggen, of toch niet?

Zo zie je maar hoe zo’n raar mannetje de denkwereld van velen kan beïnvloeden, zelfs onbewust sluipt het er in. Hier ben ik tegen. Dit kan en mag niet ons Nederland gaan worden! Dat er mensen zijn die alles zeggen wat er maar in ze opkomt en dat er mensen zijn die zich afvragen of ze iets wel kunnen zeggen. Ik weiger dat te accepteren!

Daarom zal ik blijven schrijven voor Krapuul en proberen mensen te informeren en anderen te laten weten dat ze niet alleen staan in hun kritisch zijn, dat er meer mensen zijn die zo denken. Dat we het niet op moeten geven, maar ons juist moeten laten horen, juist in deze tijden waarin de samenleving het moeilijk heeft en de grootste schreeuwer vaak zijn gelijk gaat krijgen. Wij mogen ook luid zijn, of soms zelfs hard, maar altijd vanuit het hart en het hoofd en niet vanuit de onderbuik.

2 gedachten over “Ook in zijn strafproces is Wilders een gevaar voor de samenleving.”

  1. Ik had Geert zo graag horen zeggen dat het Nederlands wetboek gelijkenis vertoont met het werk van De Sade.

Reacties zijn gesloten.