Ontmoet een racistische lasteraar: Afshin Ellian

Tussen alle commentaren over de recente coup in Egypte – waaronder een hoop minder zinnige, het lijkt wel alsof iedereen ineens Egypte-deskundig is geworden – was er ook nog ééntje in Elsevier die de aandacht trok. Lees de volgende regels en huiver:

In de Sinaïwoestijn wordt hevig gevochten, maar dat hoort u niet in de westerse media. En weet u waarom? Omdat de Palestijnen, het lievelingsvolk van de westerse media, daar aan het moorden en plunderen zijn geslagen.Een paar dagen geleden schoten ze een raket af op een bus waarin Egyptische arbeiders zaten. Er vielen minstens drie doden. Deze Palestijnse ‘vrijheidsstrijders’ zijn aanhangers van de afgezette president Morsi.

Het zijn Hamas-strijders die nu boos zijn op de Egyptische autoriteiten. Hoe kwamen deze moordenaars Egypte binnen? President Morsi opende de grenzen voor deze ‘vrijheidsstrijders’, oftewel islamitische fascisten.De Palestijnse terroristen zijn een kankergezwel aan het worden in de hele regio – hoe minder Palestijns tuig in het Midden-Oosten, hoe vrediger de toekomst van het Midden-Oosten zal zijn.

De schrijver van de bovenstaande regels – op de website van Elsevier – is hoogleraar ‘sociale cohesie, burgerschap en multiculturaliteit’. Hij heet Afshin Ellian, en is prof. mr. dr.

………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Abu Pessoptimist

8 gedachten over “Ontmoet een racistische lasteraar: Afshin Ellian”

 1. ‘hevig gevochten’, ‘een raket’….: ÉÉN raket? Nou, dat is me een gevecht hoor!
  Maar nu even serieus: ik begrijp dat die racistische lul van een Elian eigenlijk net als zijn vriend de Winter vindt dat de Palestijnen maar uitgeroeid moeten worden. Iets waar Kees van der Staaij, de gereformeerde ouderling en polderayatollah van de SGP, ongetwijfeld hartelijk en instemmend om kan lachen.
  Het wordt dankzij JOOP.nl van van Jole, Bart Schut, de Winter, van der Staaij, Niemöller en Elian steeds ‘normaler’ om over alles wat unerwunscht is maar te sprelen in termen van uitroeien….

 2. Je word er toch doodmoe van. Deze schedelmeter met flut alfa studie proberen weer eens het falende rechtse beleid te overschaduwen met prietpraat. Rutte zit op curacou te niksnutten op onze kosten maar daar hebben ze het niet over bij die asso site

 3. Een allochtoon een fascist noemen. Dat KAN helemaal niet volgens PVV’ers. Wij linksfascisten behoren juist heel erg in de war te raken als een allochtoon zoiets zegt, want dan durven wij geen “rasiest!” roepen.

  Tot zover weer PVV-mythe om zeep geholpen door Krapuul.

 4. Ik noem iedereen een ijdeltuit en idioot als die een ijdeltuit of idioot is. Waar die ooit vandaan is gekomen kan me geen reet schelen.
  Redelijk belachelijk van Ellian om de Hamas met DE Palestijnen gelijk te stellen, nog afgezien daarvan dat zijn beschuldigingen behoorlijk uit de grote duim gezogen is. Intussen blijft de daaruit volgende oproep tot genocide wel gewoon staan. Justitie? Waar is U?

 5. Afsin haat Hamas omdat Hamas A) tegen zijn anti-Iraanse heilstaat “israel “is .. B) Hamas tegenwoordig vriendschappelijke banden onderhoud met Hezbullah en Iran .. C) Hamas niet via de Sauds aan de leiband van het westen loopt .. D) Afsin een , wat men in Iran noemt : Gharbazendigi , is .. en dus volledig dronken van alles wat Westers is , hatend van alles dat Oosters is

 6. Waarom die ophef jongens?

  Afschin Ellian is gewoon een typisch goed beloond lakei.
  Elke groep machthebbers verkiest zijn eigen lakeien en doet ze erbij goed belonen.

  Dat hij prof. , of welke dan ook titel naar zijn hoofd geslingerd krijgt is gewoon de beloning voor zijn slaafs gedrag, hard bijten op aangewezen van opperhand tegenstanders en heeft niets met zijn eigen kwaliteiten te maken.

  Was het zo lang geleden dat een oud-NAVO secretaris voor beloning na de diensten weer “universitaire” titel kreeg waar aneeren zijn speeches voor gingen voorbereiden?

 7. Als een ieder nou ‘es Adblock zou gaan gebruiken, en dus de inkomsten vanuit ’targeted advertising’ drastisch veminderen, dan zou de mede vanuit de USA geknede Afshin Ellian (zoekmachine: ‘fear inc.’), mogelijk geen platform meer hebben. Ruisveroorzaker, meer brengt A.E. niet ter berde.

  @1, breng je (deels terechte) antipathie jegens Bart Schut, niet via een site zoals dat joop.nl. Het is lachwekkend triest.

Reacties zijn gesloten.