Onsportieve Polen dienen aangepakt door de PVV

Forellen in vijvers rond Den Haag, je zou denken dat het natuur- of faunavervalsing is. Ze worden er uitgezet ter wille van “sportvissers” die ze teruggooien en er ten hoogste heel sportief een (1) van in de pan stoppen.
“Polen en andere Oosteuropeanen” blijken de spelregels van deze waanzin niet te kennen of te willen kennen. Als je zomaar een forel kunt vangen in een vijver in of bij Den Haag dan belandt die op de barbecue.

Dan is er altijd nog de Haagse PVV die over de joods-christelijke behandeling van vissen waakt met een plan van aanpak tegen de Poolse vissers. De Tweede Kamer der Staten-Generaal dient hier in te grijpen.
Berichten van de dagelijkse xenofobenkolder van Nederland.

6 gedachten over “Onsportieve Polen dienen aangepakt door de PVV”

  1. Persoonlijk vind ik een vis vangen om op te eten de enig juiste reden. Een vis een boel pijn doen voor je eigen lol en hem weer teruggooien vind ik pas onsportief.

  2. Kijk. De Polen zijn natuurlijk allemaal fanatieke katholieken en die mogen op vrijdag geen vlees eten. En de vis wordt duur betaald. Zeker door arbeidsmigranten met geen normaal inkomen.
    Je moet toch wat, als je je aan de joods-christelijke moraal in Nederland aan wil passen? Ook een super aanpassing aan Nederlands Eerste Ongeschreven regel: je mag alles, maar niet daarbij betrapt worden.

  3. Mijn Poolse buren vissen zo ongeveer vanuit hun keukenraam. Weet niet wat ze bovenhalen, maar ja, wat @1 GJ_ zegt: vissen uitsluitend om te martelen en dat ook nog sportief noemen, daar mag weleens een Kamerdebat aan gewijd worden…

  4. PVVers zonder werk dankzij rechts beleid of pure luiheid/domheid willen hun foute hobbies natuurlijk niet delen met buitenlanders… Vissen om te eten prima. Maar die domme martelpartijen een sport noemen …… Net als die stoere VVDers en hun jagers hobby. Omdat ze wel willen schieten maar dan wel veilig thuis ver van VN missies goed of fout…

Reacties zijn gesloten.