8 gedachten over “Onderzoek BuZa pleit Mariko Peters grotendeels vrij”

 1. Dit is ook weer typisch zo’n zaak waar linksige en rechtsige nieuwssites totaal andere koppen voeren… de ene kant doet iets van “Mariko Peters (+redelijke foto) had relatie moeten melden, maar deed verder niets fout & is opgelucht” en de andere kant doet “Peters (+lelijke foto) Schond Gedragscode!! Zat Toch Fout!! Moet Eer Aan Zichzelf Houden!! Boeoeoeoeoeoe!!”

  Tja, altijd vervelend als je je conclusies al had getrokken en er nu nog iets van moet zien te maken. 😛

 2. @1 – Of ze de eer aan zichzelf moet houden, moet ze wat mij betreft zelf weten, feit is, dat we dat schenden van de gedragscode (hetgeen in die beroepsgroep een verbazingwekkend belangrijk epistel was/is), nou ook weer niet moeten afdoen als onbelangrijk. Vroeger – ja “vroeger, toen alles beter was” 😀 – was dat echt nog wel een punt. Nu? Inderdaad, wat minder…
  😉

 3. Met de volgende URL kan ik Twitter nog een beetje volgen, ik verdom het om daar een account aan te maken. Het valt op dat er enkele lieden zijn die zich vastbijten in deze (liefdes-)affaire. En dan vooral vanuit de hoek van de gehersenspoelde pro-PVV’ers. Werkelijk te bizar voor woorden. En het dan ook nog eens vreemd vinden, dat ze voor dom worden uitgemaakt. Oogkleppen zijn in de mode?

  https://twitter.com/#!/search/realtime/ ….[zoekopdracht]…

  @3, vergeet Erik Ziengs van de VVD niet. De opportune vastgoedfraudeur. Water en brood is nog te goed voor deze charlatan.

  Overigens: Via Google vvd + fraude invoeren geeft —-> Ongeveer 294.000 resultaten. Leesvoer waar je niet echt vrolijk van wordt. En dat zit in het Torentje.

 4. @3 & @4 – Geheel onafhankelijk van dit specifieke onderwerp: als er iemand eventueel de fout in is ingegaan, helpt het echt niet, om te memoreren, dat andere mensen óók de fout in zijn gegaan. Dat verandert namelijk verdacht weinig aan het oorspronkelijke feit. En dat andere media dat eventueel doen, en ten onrechte, betekent ook nog lang niet, dat we dat met zijn allen moeten doen. In mijn optiek moet naar de vermeende fout van een individu gekeken worden & moet daarover geoordeeld worden. Mensen vrijpleiten, omdat anderen ook vrijuit zijn gegaan, is volgens mij niet echt de oplossing. De anderen ook aanpakken lijkt dan een logischere aanpak.

 5. MadPride, hoewel ik deels in je argumenten meega, blijf ik erbij dat er niet genoeg gehamerd kan worden op de VVD. Met een hele grote sloophamer.

  Ontopic:
  http://www.parool.nl/parool/nl/508/THEODOR-HOLMAN/article/detail/2848162/2011/08/13/Verliefde-Mariko.dhtml
  Inderdaad: nou en?

  De lulletjes rozenwater van dat vodje ‘hp allang uit de tijd’, zien nog steeds een ontvoering. Nimmer is er wederhoor toegepast. Laat staan dat ze zich even verder hierin hebben verdiept, voor zover mogelijk. Bepaalde online diensten, zoals Twitter, zijn belangrijker dan een goed blad te brengen. Zie bijvoorbeeld: Bas Paternotte, die [hartje] “reaguurders”.

 6. Partner Peters wilde voorkomen dat kinderen naar Frankrijk moesten verhuizen (zonder hun moeder)

  “De reden dat ik mijn dochters bij me heb gehouden na de Paasvakantie was dat hun moeder van plan was hen bij familie onder te brengen in Frankrijk en daar op een dorpsschool te plaatsen, zodra de Paasvakantie afgelopen was. De moeder zou in Engeland blijven om een nieuwe woning te zoeken en andere zaken te regelen. Daarom zijn ze hier bij hun vader geweest in plaats van te worden onderbracht in een land waarvan ze de taal niet spreken.”

  meer: http://www.telegraaf.nl/binnenland/10335388/__Partner_Peters_ontkent__.html

Reacties zijn gesloten.