Ondertussen werkt Geert Wilders in Helmond aan het klimaat voor de volgende Breivik

Ja Geert, bemoei jij je er eens lekker tegenaan daar in Helmond, in het kader van die rassenrellen waar niet noodzakelijk een negatieve werking van uit hoeft te gaan:

 

Update: oh kijk er is ook een reactie van de gemeente Helmond binnen:

De problematiek dateert van enkele maanden geleden en is toen ook uitvoerig in de publiciteit geweest. De problematiek is bij ons bekend. De afgelopen periode is het rustig geweest in de Binnenstad. Sinds 1 juli zijn er bij de politie nauwelijks meldingen binnen gekomen voor overlast of andere zaken. Wij hebben vertrouwen in de integrale en structurele aanpak die we hebben ingezet. De situatie blijft onder onze aandacht. (en lees verder hier)

Kortom de Grote Lijder bralt weer over niks.

35 gedachten over “Ondertussen werkt Geert Wilders in Helmond aan het klimaat voor de volgende Breivik”

 1. Op werkbezoek? Wilders werkt niet. Een positieve bijdrage heeft hij nimmer weten te leveren.

 2. Ik vond de bijdrage in De Pers van Arnold Karskens een levensgroot opgeblazen-ego-artikel met een enorm James Bond gehalte, een immense sensatiedrang en overduidelijk simpele boze witte man komkommerjournalistiek.

  Valt me tegen dat Karskens aan ophitserij meedoet. Enge ontwikkeling nou Het Grote Geblondeerde Gedrocht “Rassendel” Wilders zich dankzij dat artikel geroepen voelt de pitbulltokkiesknokploeg te ondersteunen. Met een riem onder het hart. Hij zal wel een zweep met scheermesjes bedoelen.

  Eerst Frankrijk, nu Engeland, Noorwegen was een geval apart, wie volgt in het rijtje woedende wanhoopsrellen? Ik voorspel Nederland, want er rijst zo het stille vermoeden dat er maar een klein onbenullig dingetje hoeft te gebeuren om de PVV-bende groen licht te geven om tegenstanders als knieschietschijf te gaan gebruiken.

  Ik heb mijn bunker al gegraven en bevoorraad.

 3. Al die mensen, die smalend reageren op wat Wilders van plan is,Die mensen wonen er niet, dus mond houden alstublieft en eerst even die wijk bezoeken en met die mensen daar praten, dan kan je oordelen.
  Makkelijk kleppen achter je computer.

 4. #7: Volgens dat bericht van de gemeente is het sinds 1 juli alweer een stuk rustiger. Ik kan me voorstellen dat Wilders zoiets “schokkend” vindt. 😛

 5. In plaats van nagaan of de klachten wel reel zijn, gaat Profeet Wilders weer meehuilie, huilie met de wolven in het bos. Wat populair !!!!

 6. C. v.d. Rest Schreef:

  Makkelijk kleppen achter je computer.

  Net zo makkelijk als op Twitter kleppen dat je na het teruglopen van de ongeregeldheden een lokale knokploeg nieuw leven komt inblazen omdat dat vast wel wat stemmen in de volgende peiling van Mau de Woef oplevert?
  “Maar wij zetten niet aan tot geweld hoor” 😈

 7. jvdheuvel Schreef:

  Geef jij eerst maar eens het goede voorbeeld mafkees.

  …en woont volgens mij niet eens in de búúrt van Helmond. 😛

 8. C. v.d. Rest Schreef:

  Al die mensen, die smalend reageren op wat Wilders van plan is,Die mensen wonen er niet, dus mond houden alstublieft en eerst even die wijk bezoeken en met die mensen daar praten, dan kan je oordelen.
  Makkelijk kleppen achter je computer.

  Ik ontken niet bij voorbaat dat er serieuze problemen zijn in die wijk. Echter, wat Wilders daar met zijn anti-islamzwets meent te kunnen doen ontgaat mij. Mensen lastig vallen en kinderen pesten staat nergens in de Koran.

 9. en dan wordt haatpruik ingevlogen
  de hele helmondse bevolking siddert
  nu gaat het gebeuren
  c vd rest zit achter de gordijntjes en ziet het hoofdschuddend aan

  laat die geblondeerde en gefrustreerde tyfuslijer in zn haagse hok blijven
  aan een oplossing wordt namelijk gewerkt
  daar hebben ze geen dictator schijtlaars tweet-and-run voor nodig
  verstopt achter een paar boomstammen met zonnebril

  http://goo.gl/sBS4e

 10. C. v.d. Rest Schreef:

  Al die mensen, die smalend reageren op wat Wilders van plan is,Die mensen wonen er niet, dus mond houden alstublieft en eerst even die wijk bezoeken en met die mensen daar praten, dan kan je oordelen.
  Makkelijk kleppen achter je computer.

  Woon jij er dan? Kandidaat knokploeg, soms?

 11. aanvulling
  De Pers stuurt oorlogsverslaggever naar Helmond
  http://goo.gl/ryULU

  meer olie…

  Rea Guurder:

  “Het wordt tijd dat de kosmopolieten van D66 uit alle windhoeken zich komen verzamelen om dat xenofobe en racistische arbeiderstuig in Helmond eens een lesje te leren.

  Als je niet samen kunt leven met de verrijkingen van de multiculturele samenleving moet je uit de weg worden geruimd, zou Joop van Riessen zeggen.”

 12. Inmiddels de eerste reacties van Helmonders (die er dus echt wonen) gezien die Wilders vragen of hij als-je-blieft weg wil blijven omdat ze door zijn komst en de stemming die daarmee gepaard zal gaan verwachten dat de problemen opnieuw zullen oplaaien (één persoon was zelfs bang voor “Londense toestanden”)

 13. Wat is het toch ook een zak he.. is hij ook op “Werkbezoek” gegaan bij die familie waar de vader kanker had en de zonen zijn in elkaar getrimt door lokaale BLANKE jeugd en waar dat dorp al jaren last heeft van deze jeugd? Ooooooh wacht nee dan klopt zijn characterisering van zijn VIJAND niet meer.

  Deze demoniserende characterisering moet ewel gaande blijven om de Fortuynisten naar de VVD te trekken he? We hebben gewoon veelste veel Machtspolitici in Nederland waardoor we constant van dit soort spelletjes krijgen waar we geen HOL mee opschieten.

  En Werkbezoek? HAHAHA een woord uitgevonden door managers om lanterfanten toch als werk af te doen.

 14. @28
  Ja volgens mij is Karskens meer thuis in Afghanistan en heeft hij zich een lettertje vergist…

 15. Dit geeft alleen maar aan wat een slecht mens die Wilders eigenlijk is. Een viespeuk die alleen maar uit is op eigen gewin. Olie op het vuur gooien en hopen dat het uit de hand zal lopen.

  Triest figuur.

 16. Huib: Ik ken toevallig de Helmondse buurt vrij goed. Enorme werkloosheidsproblemen sinds de jaren 80 voor :alle: bewoners. Originele initiatieven van welzijnswerk met hulp van GAB hadden succes in de jaren 90. Sindsdien afgeschaft. Geen wonder, dat onderling wantrouwen terugkwam. Ik geloof dat de reactie van de gemeente echt en oprecht is. Gemeenten worden systematisch in de steek gelaten door de rechtse kabinetten.
  Het lijkt erop, dat het Geert in Helmond zal vergaan zoals in Culemborg, waar hij, in oud-Indische traditie de Molukkers wilde inzetten tegen de Peloppers. De gemeente en de Molukse gemeenschap zeiden “Nee, bedankt” tegen de haatzaaier.
  De gemeente Helmond zei al hetzelfde. Nu nog het bewonerscomité.
  En, geloof me, de Telegrof zal van WILDERS’ ZOVEELSTE aFGANG GEEN mELDING MAKEN…
  Een knietje is teveel gevraagd van onze slaafse pers. Totdqt het knieschot valt … 🙂

 17. Rassen-rel-nicht Wilders is doende om de aandacht af te leiden van de discussie mbt. de aanslag en moordpartij in Noorwegen! Het wordt hem te heet onder zijn voeten dus heeft hij er voor gezorgd dat een of andere hoernalist het oude artikeltje wederom heeft laten drukken zodat hij weer via Twitter kan brallen! Niets meer niets minder! Afleidings-tactiek waardoor dus weer de hele Moslimgemeenschap door de slijk gehaald zal worden want als 1-tje het doet dan zijn ze allemaal zo!
  Het hele artikel was de 1e keer al zwaar overtrokken! Ja er zijn overlast gevende jongeren van Marokkaanse afkomst daar maar in de rest van Helmond zijn ook genoeg OVERLASTGEVENDE groepen autochtone jongeren! Ben nog geen hoernalist tegengekomen die daar zo’n oorlogszuchtig artikel over schrijft terwijl de bewoners in andere wijken ook dagdagelijk aan de telefoon hangen bij de politie en die het kotsbeu zijn dat hun voordeur/portiek volgezeken wordt, de bloembakken het elk weekeinde moeten ontgelden en een spoor van vernielingen achter wordt gelaten door deze groepen!

  #8: aan jou reactie is absoluut op te maken dat jij dat zelf absoluut niet hebt gedaan dus als er al iemand geen recht van spreken heeft dan ben jij dat!

 18. Huib: Ja, vorige reaguurder, er zijn in Helmond zigeuners. Al 200 jaar. Dat is een ander probleem. Roma en-of l Sinti integreren is bijna onmogelijk. Maar Marokkanen zijn veel meer open. Probeer het maar eens.

 19. Gevonden op website van Provinciale Zeeuwse Courant.

  KOPENHAGEN – In Denemarken is sinds het midden van de jaren 80 een geheim netwerk actief om het land te ‘reinigen’ van buitenlanders en ‘landverraders’ die buitenlanders steunen.

  Dat schrijven drie journalisten van de Deense krant Politiken woensdag.

  Het netwerk ORG bestaat uit circa honderd leden, afkomstig uit meerdere ultrarechtse groepen als Den Danske Forening, White Pride en de Dansk Folkeparti (DF).

  Gedoogpartij
  DF is de Deense anti-immigratiepartij en heeft momenteel 25 van 179 zetels in het parlement in Kopenhagen. DF gedoogt sinds 2001 de coalitie van liberalen en conservatieven. De partij zou geen formele banden met ORG hebben.

  Interne documenten
  De journalisten zeggen te beschikken over interne documenten van ORG waaruit blijkt dat politici van meerdere politieke partijen worden of werden gevolgd. Voormalig minister van Buitenlandse Zaken Uffe Ellemann-Jensen is een van die politici.

  Politiegegevens
  Een 29-jarige politiebeambte zou de groep hebben gevoed met gegevens van meerdere personen uit het politieregister.

  De Deense binnenlandse veiligheidsdienst PET erkent dat de man voor “illegaal gebruik” van de database een voorwaardelijke celstraf heeft gekregen. Hij werkt niet meer bij de politie.

  Tot zover.
  Mijn bewering dat de nazi’s niet verslagen zijn maar gewoon ondergedoken waren krijgt steeds meer waarheid. Geert Wilders is gewoon een exponent van de na-oorlogse naz’s. Dankzij de gedoogroedel van VVD en CDA zien de nazi’s onder aanvoering van Wilders hun kans schoon en komen uit de drek.Ook de politie van Helmond kun je moeilijk van het predikaat “links ” voorzien. Ik denk dat de ettertjes in Helmond hun gang konden gaan juist omdat de politie de andere kant opkeek.Kan de gevestigde orde in Helmond nu volmondig Wilders steunen in zijn haatcampagne tegen deze ettertjes. Een situatie welke deze rechtse Helmondse onbenullen zelf hebben veroorzaakt!

 20. `Ondertussen werkt Geert Wilders in Helmond aan het klimaat voor de volgende Breivik’

  Goede titel! Want we zien nu al hoe deze extreemrechtse schanddaad tegen de menselijkheid al handig wordt weggemoffeld uit consumptiemedia en politiek. Zelfs de SP besteedde er nauwelijks aandacht aan, alsof het hen niet aangaat.
  Het lijkt wel of blogs als Krapuul en Joop de enige zijn die de naam Breivik actueel blijven houden.
  En dat moet ook. elke dag! Hoe irritant AIVD, kabinet en Wildersaanhangers dat ook mogen vinden!!

  En wat mij betreft elk jaar dodenherdenking op 23 juli compleet met demonstratie tegen racisme en xenofobie.
  Je kunt van links veel zeggen maar niet dat ze racistisch, xenofobisch en joodsgristelijk-fundamentalistisch zijn. Rechtsextremisme is de vijand van al wat andersdenkend leeft.

 21. Overzicht van alle oorlogsgewelddadigheden in Helmond (let op! niet voor mensen met zwakke zenuwen!):

  * 11 mei: Aangifte mishandeling. Man geslagen door groepje jongeren op 5 mei. Man had hen aangesproken op ‘gedrag’ (rotzooi en herrie maken)
  * 27 mei: Melding van een prullenbak die aangestoken was.
  * 27 mei: Aangifte opgenomen van een vrouw die door een jong knulletje bedreigd zou zijn (vinger langs keel halen).
  * 30 mei: Melding overlast. Rennen, crossen met scooters, schreeuwen door groep hangjongeren.
  * 31 mei: Melding: prullenbak aangestoken.
  * 10 juni: Voordeur met vuurwerk(bom) opgeblazen. Politie heeft drie arrestaties verricht.
  * 27 juni: Melding Overlast: herrie van een groepje jongeren. Deze vluchtten bij het zien van de politiesurveillance. Geen meldingen meer gehad daarna.
  * 29 juni: Aangifte gedaan door stadswachten van belediging door een jongere. Toen zij hem vorderden te vertrekken, begon de jongen zich te verzetten en bedreigde hij de stadswachten verbaal. Jongen is door politie aangehouden.
  * 5 juli: Melding overlast jongen. Herrie, rotzooi, hangen.
  * Ook zijn er in de eerste week van augustus twee meldingen van overlast geweest.
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/159522802/Geert+Wilders+wil+voor+werkbezoek+naar+probleemwijk+Helmond.aspx

  Fout, onbeschoft, naar & vervelend? Ja, behoorlijk. Oorlogsgebied waar het leger op moet worden afgestuurd om knieschijven te schieten? Nou, nee.

 22. @DarkSkywise.
  Je bagatalliseert de situatie nogal. Het is daar echt goed mis. Twee jaar geleden werd Theo van Berlo aldaar (To Hölscherplein) vermoord door een groepje Marokkanen. Hij overleed ’s nachts op het trottoir en is daarna in de achterbak van een auto gegooid en in de naburige Zuid-Willemsvaart te water gelaten.
  Maar zeg eens eerlijk DarkSkywise, kén je de situatie aldaar of schrijf je maar wat krantenberichtjes over.

 23. PVV vond “Helmond” eerst helemaal niet interessant

  Volgens een buurtbewoonster was de PVV al twee maanden op de hoogte van de problematiek. Zij zegt op 9 juni een e-mail te hebben gestuurd naar PVV-Kamerlid Lilian Helder, waarin ze haar zorgen uit over de overlast in de wijk, maar heeft daar geen reactie op gekregen.

  Gemeenteraadslid Sacha van Lierop vraagt zich af wat Wilders moet komen doen. “Er is de laatste tijd bitter weinig aan de hand”, zegt hij. “Zijn bezoek zal alleen maar voor meer onrust zorgen.” (Nou, dan wéét je toch wat hij komt doen? – DSW) 😛

  http://www.ed.nl/regio/helmondstad/9273961/Den-Haag-komt-juist-nu-het-rustiger-is-naar-Helmond.ece

 24. Liera schreef:

  @DarkSkywise.
  Je bagatalliseert de situatie nogal. Het is daar echt goed mis. Twee jaar geleden werd Theo van Berlo aldaar (To Hölscherplein) vermoord door een groepje Marokkanen. Hij overleed ‘s nachts op het trottoir en is daarna in de achterbak van een auto gegooid en in de naburige Zuid-Willemsvaart te water gelaten.
  Maar zeg eens eerlijk DarkSkywise, kén je de situatie aldaar of schrijf je maar wat krantenberichtjes over.

  Vrindje Liera:

  Een week of vier geleden vermoorde een autochtoon ex-vriendje zijn voormalige schoonvader en schoonmoeder in Middelburg. De ex vriendin werd bedreigd en mishandeld. Ex vriendje stak in Haarlem het huis van ex vriendin in brand en kwam daarmee gewond in het ziekenhuis. Enigste actie van politie was een verzoek om eens langs te komen op het politiebureaux! Verzoek!!! Deed ex-vriendje natuurlijk niet, had even geen tijd!!

  Vraagje:

  Heb jij die idioot van een Wilders gehoord? Heb jij die nazi bende welke zich de PVV fractie noemt een teken van leven zien geven? Ik niet, mijn omgeving niet, in heel Nederland heeft ook maar iemand een teken van leven van de PVV bende gehoord! Maar nu ziet de gore bendelijder van de nazikudde weer een kans om ten koste van een bepaalde bevolkingsgroep het hoernaille achter de drank vandaan te krijgen! En jawel hoor, het is zo voorspelbaar.

 25. @46 Liera: Ik heb inderdaad wat krantenberichtjes overgenomen, maar wat is er precies bagatelliserend aan het feit dat het al een paar maanden een stuk rustiger is?

 26. aangezien je volgens Lilian Helder geen twee dingen met elkaar kunt vergelijken is het nog maar de vraag of de PVV ooit zal kunnen onderkennen of het nu beter of slechter gaat in de wijk

  de laatste dagen was Londen iets vaker wereldnieuws dan Helmond…

  wellicht zat Arnold Karskens in Helmand en heeft de spellingscontrole zijn artikeltje een Nederlands tintje gegeven

 27. kaaskop Schreef:

  aangezien je volgens Lilian Helder geen twee dingen met elkaar kunt vergelijken is het nog maar de vraag of de PVV ooit zal kunnen onderkennen of het nu beter of slechter gaat in de wijk

  😀

Reacties zijn gesloten.