Onderbuikgevoelens van Henk & Ingrid houden de Telegraaf aan het werk

De website Retecool heeft een reaguurbot ontwikkeld, zijn naam is Hubert Both, deze bot kan zelfstandig reacties maken en doet dat ook dat het een lieve lust is. Hij leeft zich helemaal uit met de onderbuikgevoelens van Henk en Ingrid. Het is allemaal onzin, maar de Telegraaf slikte het als koek. Tot ze er achter kwamen dat het nep was. Nu hebben ze ingegrepen. Maar dat moeten ze dan weer wel met de hand doen. Zijn ze even van de straat! 😀 😀 😀 😀 😀

7 gedachten over “Onderbuikgevoelens van Henk & Ingrid houden de Telegraaf aan het werk”

 1. Geniaal 😀

  Ze hebben volgens mij ook ooit een soort wedstrijdje gehad, de meest stompzinnige reactie geplaatst krijgen zonder geband te worden, liefst met zoveel mogelijk godwins erin verwerkt, heel creatief.

 2. Bah ontzettent flauw en onsportief echt weer iets voor de linkse kerk die met supsidie op mijn kosten de krant gaat zitten saboteeren ga toch werken in plaats van rond te lummelelen maar ja dat kunnen jullie niet he

 3. Als de Telegraaf slim is kopen ze het systeem, kunnen ze een paar arbeidsplaatsen schrappen en de reacties zijn hetzelfde, zo niet beter.

 4. Boris Bot schreef:
  “Bah ontzettent flauw en onsportief echt weer iets voor de linkse kerk die met supsidie op mijn kosten de krant gaat zitten saboteeren ga toch werken in plaats van rond te lummelelen maar ja dat kunnen jullie niet he”

  Als je nou eens wat harder ging werken, dan konden we misschien een hogere supsidie krijgen.

 5. Inderdaad geniaal, ik hoop dit verhaal haalt de buitenlandse pers, want prachtig! 😆

 6. jvdheuvel Schreef:

  Echt een geniale actie ik denk wel het hoogtepunt van Retecool.

  Nee, het hoogtepunt was de braadoliser. De eerste versie spamde een duitse enquete vol. De vraag van die enquete was wie er wereldkampioen zou worden en, vreeeeemd, duistland vond massal dat nederland dat werd :mrgreen:

  @borisbot: sinds wanneer is retecool linksche kerk???

Reacties zijn gesloten.