Onafhankelijk Den Haag voor uw ‘gesundes Volksempfinden’

Sociaal en liberaal, een positief mensbeeld, een frisse en positieve gezondverstandpartij (gesundes Volksempfinden, in het Hagenees), tromgeroffel…. Onafhankelijk Den Haag (Groep Van Doorn Van der Waal was te lang en Leefbaar Den Haag te negatief voor mensen met een positief mensbeeld).

Wellicht kunnen ze meteen aangeven wat de kerntaken zijn van de overheid in hun positieve wereldbeeld, bijvoorbeeld het positief discrimineren van het Arische deel van de bevolking, het niet uitdelen van knieschoten aan Ariërs, het niet deporteren van het Arische deel van de bevolking, etc.

Of ben ik nu te negatief?

Ondertussen in de werkelijke wereld: Tuut, tuut, dat is snel, daar gaat het positieve mensbeeld van Onafhankelijk Den Haag. Ach, dan worden ze gewoon de zoveelste zure conservatieve partij.

(Met dank aan Kaaskop uit het Krapuliteitenalarm overgenomen).

3 gedachten over “Onafhankelijk Den Haag voor uw ‘gesundes Volksempfinden’”

  1. Onafhankelijk Den Haag , er is al Onafhankelijk Scheveningen voor Scheveningers die zich van Den Haag willen afscheiden , omgekeerd lijkt me stug aangezien het Scheveningse Tokkiestan “Duindorp “een van de vruchtbare bruine akkers is waar de maden des racisme’s gaarne in rondkruipen , en dit zijn twee vette maden …, misschien wil men Noord en Centraal den Haag van ons hier in het zuiden afscheiden ?? prima idee , gemeente Escamp vrij , Yeh….

  2. Een zoveelste partij die het bestaansrecht ontleend aan het krant doorlezen en gelezen incidenten op demagogische wijze aan het zittende pluche toe te schrijven. Niemand wilt politie agent worden om er echt wat aan te doen, maar kankeren beroepshalve is het mooiste wat er is.

Reacties zijn gesloten.