Terreurwetje stilletjes afgeschaft, ruim baan voor PVV terroristjes

Terreurverdachten die niet veroordeeld zijn mogen geen gebiedsverbod of meldplicht meer opgelegd krijgen. Het wetsvoorstel is ‘stilletjes’ ingetrokken door minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie, schrijft De Pers.

Ook Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding Erik Akerboom vindt het wetsvoorstel overbodig. Volgens De Pers is Akerboom optimistisch over het dreigingsniveau in Nederland. ‘De weerstand tegen geweld lijkt binnen de islamitische kring in Nederland groter dan in andere landen.’

Dus invoeren doen we in Nederland met veel tromgeroffel, grote woorden en veel bangmakerij omdat het écht allemaal nodig is! Maar afschaffen doen we stilletjes omdat het na al dat tromgeroffel, die grote woorden en die bangmakerij misschien toch wel erg op je bek gaan en gezichtsverlies is.
Daarbij mogen ze Geert natuurlijk niet in de wielen rijden, want die blijft maar roepen dat er zó’n énorme terreurdreiging is dat heel Nederland een legervesting moet worden! Want het gedachtegoed van de islam is een en al geweld – zegt die blonde haatpruik – , moslims zelf zijn niet erg, maar dat ze de islam aanhangen maakt ze al terroristen. 😥

Zullen we datzelfde eens over het PVV gedachtegoed gaan zeggen? Dat dat een opruiende en terroriserende ideologie is, natuurlijk heb ik niks tegen Geert Wilders of zijn blinde volgers, die mensen kunnen er ook niets aan doen. Maar ja, ze hangen wel een foute en verwerpelijke ideologie aan, en ze worden pas gered als ze daar helemaal afstand van doen. Dan is er nog hoop voor ze in ons Nederland. Maar echt, zolang ze die achterlijke ideologie aanhangen, is er geen plaats voor ze in Nederland.

10 gedachten over “Terreurwetje stilletjes afgeschaft, ruim baan voor PVV terroristjes”

 1. Wijze woorden Keira……. echt. Wijze woorden!!!
  Of zal de PVV het in zijn hoofd halen om het gedachtengoed van de PVV als godsdienst te laten registreren bij de K.v.K??

 2. #1 Henk en Ingrid geloven er in elk geval heilig in. En het zou de PVV welhaast onaantastbaar maken.

 3. Tjah, wat een flutstuk.
  Maar dat mag, dat is nu vrijheid van meningsuiting!
  Mooi he?
  Geert spreekt niets dan de waarheid en doet dit al jarenlang onder dreiging van extremisten.
  Geert Wilders is een held!

 4. DE Groep “gelovigen in Geert ” zijn niets anders dan extremisten die het liefst kampbeul zouden zijn onder Milosovics en s’nachts natte dromen hebben waarin ze moslims vermoorden .. los van zijn groep’s ziekelijke, neo-fascistische, gedachtegoed is Kees natuurlijk geen probleem

 5. “”‘De weerstand tegen geweld lijkt binnen de islamitische kring in Nederland groter dan in andere landen.’ ” PFFFFFFFFFFFFFFF HÈÈL NCTb IS Een Volslagen IDIOOT. Nét amper Vijf Máánden Geléden WÀS ér NÒG ÈÈN RÈL …Nóg GÈÈN ÈÈNS Ván de PVVV …In Dè Media OVER EXTRÈÈM gewéld IN moskeeen tegen Kinderén!!! Nóg effe ÉN Ze worden weer Áls van ouds Ván dé minaretten áf gelazérd Áls Ze niét gelovig genoég zijn in Dé kijkgaten Ván Dié haatimams!

  Dé NCTb Dáár Doét u uw ondergángswásjés méé!
  Zúllen Wél Een Dikke imám In hun hól hebben wónen ….úit wónen ?

 6. #6 Josje Er is geen moslimprobleem in NL, enkel een probleem van bruine vloed van xenofoben & racisten.
  2 Leer eens spellen, niet te brallen in kopletters, emotioneel gepiep wordt niet op prijs gesteld.
  Tot slot on topic blijven of out! :exit:
  #4 Kees roept: `Geert spreekt niets dan de waarheid en doet dit al jarenlang onder dreiging van extremisten. Geert Wilders is een held!’
  Tja, als dat jóuw waarheid is mag je die rustig uiten. Ik neem aan dat je een andere mening hierover graag wenst te bediscussiëren. Onderbouw eerst je inzending alvorens te brallen.

 7. 7@ Fake abdul alhazred ..´Ik Verhaalde Helemáál Géén moslimprobleem …MÀÀR Èén Probléém Dát moslims Hébben. Láát jé Bij jé volgende reincárnátie Hérsens Géven Àls jé zó graag “overwéldigénd intelligént wilt óverkómen. Èn opmerkingen Àls “”bruine vloed van xenofoben & racisten.”” IS tóch Wèl Héél Racistisch Èn Dát Zéker Indien Inhoúdslóós Arguméntatielóós bewéérd. Dáár BIJ IS Bruin Óf Groén Zijn Hét Probléém Niét Dácht Ik Zó .

 8. Josje wat praat jij een onzin zeg. Lukraak strooien met leestekens en hoofdletters doet vermoeden dat er sprake is van een hoop frustratie, al dan niet in combinatie met een psychische stoornis. Verder dan een jij bak kom je niet. Bij De Telegraaf zijn ze dol op dit soort commentaren, zeker als je “Geert heeft gelijk” niet vergeet.

 9. Josje Schreef:

  Fake abdul alhazred ..´Ik Verhaalde Helemáál Géén moslimprobleem …MÀÀR Èén Probléém Dát moslims Hébben. L

  Moslims hebben in NL doorgaans geen probleem, en als ze die hebben lopen ze er niet massaal hysterisch mee te koop op internet. Jij hebt een probleem omdat je gehersenspoeld lijkt. Tijd voor deprogrammering.
  Want: https://krapuul.nl/blog/43546/is-pvv-sekte/
  Let even op de 2 rechtse rode figuurtjes naast jet Krapuul logo: dat betekent niet mutsen, niet miepen of exit ➡

Reacties zijn gesloten.