Ome Roon, bedankt maar weer hè, voor de diversiteit in de media

Het stuk wordt gesigneerd door “Redactie”, het lef om te doen weten wie het heeft geschreven heeft men niet. (Al valt uit de gretigheid waarmee A. Nanninga tekeer gaat tegen mensen op twitter die hier bezwaar tegen maken wellicht iets te concluderen).
Het begint al bij de kop: Syrische vluchteling kopje onder in zwembad Venlo. De topjournalisten hebben niet even vastgesteld dat het onderhavige zwembad in Blerick ligt.
En ook over taalvaardigheid beschikt de pennelikker van dienst niet, zoals u hieruit kunt afleiden:

Een zestienjarige Syriër heeft bezoekers van het Buitenbad Groot Venlo gisteren een vervelende dag bezorgd. De jongen, die niet kon zwemmen, besloot ondanks zijn gebrek aan zwemvaardigheden (en herhaaldelijke waarschuwingen van zwembadmedewerkers) tóch in water te duiken. Dat bleek direct zijn laatste sprong in het diepe.

De opgetrommelde hulpdiensten konden, eveneens als de ter plaatse gekomen traumahelikopter het leven van de jongen niet meer redden. Daarop besloot het zwembad haar deuren rond 14.40 uur te sluiten. Leuk voor de overige zwembadgangers.

De niet bij name genoemde overledene wordt nog even nader gekwalificeerd:

Het is niet de eerste keer dat er een kansenparel om het leven komt in een Nederlands zwembad.

Dit bij PowNed, de omroeppoot van GeenStijl en dus in feite van De Telegraaf. Van belastingcenten voorzien om dit soort dingen te schrijven door de destijds voor zendmachtigingen verantwoordelijke sociaal-democratische minister Plasterk (“Ome Roon”), naast het invoeren van de sleepnetwet toch iets om trots op te zijn voor deze mislukte columnist met de juiste partijkaart.

2 gedachten over “Ome Roon, bedankt maar weer hè, voor de diversiteit in de media”

  1. Pingback: De nazi’s citeren hun nazimedia voor hun nazikamervragen | Krapuul

  2. Pingback: Destijds waren alle journalisten voor diversiteit in de media | Krapuul

Reacties zijn gesloten.