OM heel krachtdadig in verzet tegen PVV #NOT

reacties  “steunpvv”  op de boetes van het OM
reacties “steunpvv” op de boetes van het OM
Acht mensen hebben boetes gekregen voor uitlatingen die door het Openbaar Ministerie als ‘opruiend’ en ‘discriminerend’ zijn beoordeeld.
De acht deden hun uitlatingen op de Facebook-site ‘Steun de PVV.’

“Hun uitlatingen gingen over het opruien en aanzetten tot gewelddadig optreden tegen zowel moslims en moskeegangers als tegen moskeeën.”

Bron

De vraag blijft wat mij betreft wanneer de bedrijven Facebook en Twitter sancties in het vooruitzicht gesteld worden wegens het faciliteren van haat en geweld.
Ook blijft de vraag hoe het met al die andere PVV-tokkies staat die niét beboet zijn maar wel dergelijke uitlatingen hebben gedaan op social media als die waarvoor in ieder geval acht nu in de portemonnee kunnen gaan graven.
Blijft ook de vraag wanneer de EO aangepakt wordt die een nazi die van mening is dat moslims aan bomen horen te bungelen een platform bood.
Of de redactie van het programma destijds ‘Pauw en Witteman’ dat regelmatig SS-verheerlijkers aan tafel had zitten.
Wanneer worden de politici aangepakt die bij WNL (van het concern dat ooit over ‘het joodse vraagstuk’ schreef) gezellig aanschuiven om stemming te trappen tegen anderen?

Blijft ook de vraag wanneer den Lijder zelve die de oorzaak van alle gewelddadige uitlatingen is op social media en thans ook gewoon op straat aangepakt gaat worden. Den Lijder die de gangmaker is van het fascistische geklieder op muren en gebouwen van (voorgenomen) opvanglocaties voor vluchtelingen en moskeeën.
Den Lijder die de oorzaak is dat gemeenteraadsvergaderingen brullend en krijsend verstoord worden en gemeenteraadsleden zelfs bedreigd worden.
Die vindt dat er tientallen miljoenen mensen uit Europa gedeporteerd moeten worden en beloofd heeft wel even te gaan ‘regelen’ dat er van deze of gene ‘minder, minder, minder’ zullen zijn eerdaags.
Wanneer worden den Lijder en zijn horigen aangepakt?

Wanneer gaan de ogen eindelijk open bij diegenen die wat in de melk te brokkelen hebben en worden ze zich er eindelijk van bewust wat voor een gewelddadig bruin monster – dat ook hen zal opvreten als het de kans krijgt – er door dit land marcheert? Stopt de uit opportunisme en lafheid ingegeven appeasement jegens de PVV door al die lui nog een keer of niet?
Waarschijnlijk niet want moreel leiderschap en krachtdadig optreden tegen fascisme en fascisten zijn ondenkbaar in een land dat van SP, PvdD en PvdA tot en met VVD en SGP met datzelfde fascisme heult.

Leest u hier in dit uitstekende stuk van Jan Zwaaneveld waarom verzet tegen de PVV zo ontzettend belangrijk is.
Wellicht zou u aan dat verzet kunnen bijdragen door massaal naar Utrecht te komen aanstaande zondag om het PEGIDA-tuig dat voornemens is daar te demonstreren (letterlijk) de voet dwars te zetten.