Off Topic kletsbaggerdraad 13

MaryElizabeth

Linkse mensen zijn blijkbaar theedrinkers als je sommige websites mag geloven. Rechtse mensen zijn dan blijkbaar koffieleuters. Naast koffieleuters is er ook ruimte voor theedrinkers.
Lets High tea……

395 gedachten over “Off Topic kletsbaggerdraad 13”

 1. Zo de wasman is dan toch niet zo handig :mrgreen: 😛 Volgende keer draad zelfde naam geven, weer wat geleerd.

 2. Wel thuis admin, pas op dat je fiets niet gejat wordt, want dan hebben we wat om over te stigmatiseren.

 3. @sjef ja, stigmatiseer maar. links drinkt koffie en rechts drinkt thee.

  waar heb je het over.

  kijk dat bedoel ik nu met die bagger klets boven een draad. :mrgreen:

 4. Ja dit topic klopt niet. Onderscheid links-rechts past hier niet.

  Daarnaast ben ik een hard-core koffiedrinker.

 5. Democratisch een beter topic vaststellen. Het plaatje is ok omdat het beschaving uitstraalt.

 6. vandaag gestraft. taxi laten stoppen bij taksim. te veel traffic.

  en daarna wat leuke dingen gedaan. net thuis.

  vroeg op, ja, maar na een hectische dag en rustig dagje. is ook van belang. weer iets geleerd.

  op tijd naar bed blijft een streven.

  een leuk gesprek gehad met een vriend. altijd wel LOL maar tamelijk hopeloos is ie ook. (soms met afspraken dan. alleen, ja, heb wel veel aan hem. en toch van hem geleerd niet meteen “vuur te spugen”. hoewel ik daar al lang mee bezig was. maar het begint te werken.
  het slaat aan.
  hij vond trouwens dat ik er aan moet werken hier voorgoed te blijven. wel dat doe ik ook, dat is mijn plan, maar nog steeds bezig met Kafka te overleven.

 7. shhhhhhhhhhhhhhhhtttt vergat ik ff hoi @all.

  Sjef sterkte, kan je je kop niet wijzigen? of moet ik daar 500 postings tegen aan kijken :mrgreen: 😎

 8. @12 de keuze aan jou :mrgreen: ik ben een thee drinker. Voelde me gediscrimineerd :mrgreen: Ik ben democraat in hart en nieren. Als het niet bevalt weet je wat je moet doen. Stemmen….. 😉

 9. kijk #14 Sjef. meteen de admini likken en anderen negeren.

  ik was al bang voor die kopteksten van Sjef, ik heb weer eens gelijk.

  (Sjef draag je ook een hoed en een parel ketting? terwijl je je thee drinkt? 😆

 10. Ik vind het wel fijn dat er iemand een beetje meewerkt. Geeft mij weer tijd om al die stinkberichten te verspreiden.

 11. #16 jvdh. meewerken, daar noem je wat ❗

  tot nu vind ik het afbreuk aan de bagger draad. kan men zich hier wel vertonen met zo’n koptekst ❓ :mrgreen: 😆

 12. @ infodel u is werkelijk delierisch :mrgreen: , na de familie kwek en kwak had ik toch gehoopt dat u toch beter zou weten. 😕 😀

 13. JvdH

  hierbij dien ik een klacht in tegen #20.

  (ja, had even tijd, tussen het koken door. :mrgreen:
  en ik verwachtte de laatste reactie van #20. altijd onaangenaam als je het niet met hem eens bent. 😎

  straks nog een was vraag.

  maar brb

 14. Ik vind koffie en thee lekker. 😆 Verder voel ik me niet links rechts of in het midden. Vandaar dat ik ook het zwarte schaap van de familie ben. :mrgreen:

 15. @ infidel wilt de klacht nu behandelen of via de pm? Persoonlijk ben ik voor openheid 😎 colo colo 😎

 16. @sjeffelienrje.

  de klacht is gericht aan de admini.

  beetje reflectie zou u goed doen. misschien begrijpt u het zelf dan.

  hmmm eten is lekker 😛

 17. Jemus, moet mijn afrikaanse roots onderdrukken, anders kom ik niet over als een nette Nederlander.
  Citronella plemp wat je wil zeggen, dan zijn we daar ook weer vanaf. Een schrijver met angst jemus…..

 18. @z.schaap.

  stukje herkenning. (niet met familie, die ben ik ergens verloren ooit. logistieke afstand en andere redenen.).

  ehm. als iedereen het met elkaar eens is heb ik altijd de behoefte uit te zoeken of er nog een andere optie is.

 19. #25. Sjef, ik stuur je wel een pmetje.

  in alle openheid.

  ik zit je een beetje te stangen. daar had ik zin in.

  ah, nu hoef ik de pm niet te versturen 😛

 20. @22 cool. U bent een redacteur die zich richt tot de doelgroep en daarmee praat 😎 Dat is wel fijn.

 21. ja hoor, eerst slijmen naar de admini

  nu naar de nieuwe redacteur.

  en geel zie je ook al Sjef :mrgreen: dat wordt nix.

 22. Meehelpen het succes van de Partij voor de Vrijheid verder uit te bouwen? De Kamerfractie van de PVV wil nog slagvaardiger functioneren. Daarom zoekt de Partij voor de Vrijheid een directeur bedrijfsvoering.

  De politieke omgeving is hectisch. Daarom zoekt de fractie een organisator die het ondersteunend apparaat van de fractie feilloos door een groeiproces kan leiden en de behaalde resultaten weet te consolideren. De directeur bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor de organisatorische, financiële en personele processen van de fractie-ondersteuning. Een belangrijke functie.
  De ideale kandidaat voldoet aantoonbaar aan de volgende criteria:
  de politieke koers en werkwijze van de PVV geheel onderschrijven;
  politieke belangstelling en inzicht;
  ervaring met en kennis van het managen van organisatiestructuur, personeel en informatiestromen;
  financieel inzicht;
  onderhandelingsvaardig;
  besluitvaardig maar ook aanvoelen in welke gevallen overleg nodig is alvorens te besluiten;
  gezag/overwicht;
  discreet;
  communicatief vaardig op verschillende niveaus;
  bereidheid om de functie in beginsel tenminste 3 jaren te vervullen;
  flexibel, dikke huid en uithoudingsvermogen;
  geen 9-tot-5-mentaliteit;

  Voor de directeur bedrijfsvoering geldt verder het volgende:
  legt verantwoording af aan fractiebestuur;
  wordt op dagelijkse basis aangestuurd door fractiesecretaris en –penningmeester;
  salarisindicatie: € 90.000 per jaar bruto + 8% vakantiegeld;
  24 verlofdagen per jaar;
  volledige werkweek;

 23. #33. Sjef, ga je mond spoelen, of is dit Afrikaans?
  dacht het niet 👿 respectloos sneren.

  hmmm koffie nu met een pro 😆 laatste, want stop morgen weer 😆

 24. @jvdh. – 3 jaar? ze vragen wel wat. wat een lange tijd.

  ik vind het salaris trouwens ook te laag. (gezien de functie eisen en de werkplek).

 25. pff als Wilders zo in het nieuws is zoals vandaag dan is het altijd een bitch om fatsoenlijke berichtjes te zoeken. Maar ja dan is het eigenlijk ook niet nodig. :mrgreen:

 26. @info
  je moet dan niet van tevoren azijn op me pissen,dacht dat je het topic zou boycotten trouwens. Afrikans is verbasterd Hollands, dus inburgeren is niet zo moeilijk.

 27. admini

  ik wil een klacht indienen tegen #43. “gele” Sjef.

  ben ik ff weg, begint ie weer met een persoonlijke aanval.

  eh, ja die Afrikane taal en herkomst is mij bekend.

  ff nog en dan afwassen (want ben flexibel geworden, afspraken hoeven niet gemaakt. altijd welkom. helaas kwam een vriend altijd binnen tijdens bagger zooi. dus daar wordt ook aan gewerkt. binnen komen een keer en keurig 😛 hier. voor de afwisseling).

 28. LOL en echt waar.

  heb een werkster besteld en die komt uit Mongolië?? nu ja, ver weg. die verstaat verder nix. maar otür zal ze ook niet zeggen. grote schoonmaak, want “lente”.

  ben belangstellend.

 29. #45. jvdh. – nee, niet bezwaarlijk. maar ondertussen moet je de bagger niet verwaarlozen. lees je wel wat geel allemaal uitslaat? en hoe beledigend? naar mij?
  en de draad?

 30. Deze draad bestaat. Daarmee draagt ie bij aan Het Doel Van De Site. Verder hebben we PM’s en noem maar op om van alles onderling te regelen. Als ik me daarmee bezig ga houden gaat dat ten koste van Het Doel Van De Site en wie houdt zich behalve mij op dit moment bezig met Het Doel Van De Site?

  Juist.

 31. #52. in Johannesburg gewoond? 😆

  #51. admini (lik lik) het is uw site en u geeft het goede voorbeeld (slijm slijm) deze draad is voor de kleine afwijking.

  maar ik heb de boodschap begrepen (klaag klaag) en ga wel ff mijzelf bezig houden met de “nuttige” dingen.

  brb

 32. @ info voel je je gekwetst? wist ik niet. Kijk aan 😆 😆 . Je moet dan niet fokken over mijn afkomst, eerlijk is eerlijk. Je hebt je twee dagen gehad waarin je mijn afkomst afbrande, dus niet huilen :mrgreen:

 33. En het gaat niet eens allemaal over Wilders dus saai is het niet. Er is ook een hoekje “andere interessante berichten” speciaal gemaakt voor allemaal mensen die graag berichten over alles behalve Wilders wilden.

 34. #54. Gele Sjef u spreekt raadsels.

  feiten, bewijzen.

  afkomst afbranden? ik wist niet dat u zo gevoelig was voor uw achtergrond. verder zoekt u spijkers op laag water.

  moet toch echt iets “nuttigs” gaan doen. 😆

 35. @55. jvdh – ja, vind het ook een geweldig idee.

  heb opgeslagen hoe te posten. maar ben ff niet in de mood. moet kunnen. 😆

 36. Het is ook een geweldig idee. Kijk naar al die mensen die daar bijvoorbeeld vandaag gebruik van hebben gemaakt. 😆

 37. #63, gele sjef, ook eens iets anders lezen dan uw eigen schrijfsels.

  er gaat een wereld voor u open. 😎

  pffffff moet nodig brb

 38. #65. nee, Sjef.

  en waarom opzoeken als jij het weet? vertel het maar gewoon.

  of ben je van de werkverschaffing?

  ik heb hier nog genoeg te doen 😛

 39. #68. pen pakken?

  verder mij uitmaken voor “seksverslaafde”. Sjef je spoort niet.

  ik ga met grote vakantie. 👿

 40. info ben langzaam, waarom inburgeren als de ID je al gegarandeerd is 😕 Wat dat betreft ben ik gezakt en u mag het A-4 tje tussen uw benen steken.

 41. @70. sjef, nu komt het aapje uit de mouw.

  vingertje uitsteken naar een voormalig lid van de bagger bende. en zelf grof uit de hoek komen.

  ga u schamen. dat het u geel uit mag slaan.

 42. @69, wil u net geen standje 69 geven, waar heb ik dat beweerd? tappa moeffoe :mrgreen: . Dat is mijn afrikaanse deel die spreekt… 😆

 43. #65. 👿

  inmiddels wel afgewassen.

  ff rusten en dan weer verder. Sjef neemt de tijd wel. (die heeft ie nodig.

 44. @76. ja en? weer met ytubjes aan het smijten?

  Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi’nin, 05.05.2008 tarih ve 2008/402 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (youtube.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nca uygulanmaktadır.

  (The decision no 2008/402 dated 05.05.2008, which is given about this web site (youtube.com) within the context of protection measure, of Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi has been implemented by “Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı”.)
  http://www.tib.gov.tr | http://www.ihbarweb.org.tr

 45. @info Ik wil je geen Hank Moody complex opleggen, maar wil wel een gesigneerd boek hebben van u 😎

 46. #85. Mary Poppins? geen film?

  #86. ja gisteren ook nog een pagina gesigneerd.

  daarna gevraagd wat er eigenlijk stond, ehm, dat ik de waarheid vertelde en niets anders dan dat.

  geen probleem dus.

  boeken zat hier, leeg ook nog. dus ik kan altijd starten met de handtekening.

  (ben cadeautjes aan het ophangen. die had ik een tijd geleden vast in voorraad gekocht. maar kijk er nu zelf tegen aan. ook leuk).

 47. 88. LOL jvdH.

  ehm gele Sjef doet zijn best (op zijn beledigingen na dan).

  maar ik groet u allen. fijne avond/nacht met Wilders en de gevolgen van zijn ellendige waandenkbeelden.

  ik ga douchen, scrubben, lezen, muziek luisteren EN op tijd slapen.

  lieve groeten van Info

 48. #88. Allah, blij dat je blij bent en in God gelooft nu JvdH.

  het schijnt een hele troost te zijn.

  truste

 49. eigenlijk is het onzin infidel, ben bereid tot concessies… u neemt wat terug en ik zeg dat alles werkbaar is

 50. @ 89 u bent een voorstander van quotes, waar heb ik u beledigd? Doe niet zo onschuldig, pfff. En u beschuldigt mij al 2 dagen van slijmen, quote en bewijs. U bent niet anders dan een PVV-stemmer

 51. @…… 89 u bent een voorstander van quotes, waar heb ik u beledigd? Doe niet zo onschuldig, pfff. En u beschuldigt mij al 2 dagen van slijmen, quote en bewijs. U bent niet anders dan een PVV-stemmer…..

 52. @94. Sjef u bent een gele lafaard.

  ik geef aan bij #89. dat ik weg ben en wat ik allemaal ga doen.

  maar ik ken u en uw soortgenoten :mrgreen:

  wees maar zo flink te reageren als ik er WEL ben.

  mafketel. CU – morgen.

  lieve groeten, info.

 53. Het ligt niet in mijn lijn info, maar zeg screw you, zo dat is eruit. Dien een klacht in 😥 ,ik heb me ingehouden terwijl jij op citoenjes zat te zuigen. 😆

 54. #96. gele Sjef.

  moest mijn slak nog voeren (gekookte andijvie) het aquarium staat in mijn study, en daar mijn laptop.
  nog enige mail beantwoorden en ja hoor, daar is de mafketel ook weer.

  zich fatsoenlijk voor trachten te doen in het begin. maar zodra geel de kleur is komt naar voren dat wij te maken hebben met een seksistische, grove rakker.

  mocht de admini niet teruglezen, dan zal ik hem per op deze posting attenderen.

  maar ik ga verder met mijn lijstje en vroeg slapen.

  bevredig uzelf al schrijvend hier.

  fijne nacht (bedankt voor de tip, was ff de citroen vergeten, en ja, lekker, slaapverwekkend ook nog).

  lieve groeten info.

 55. #100 voor de admini, die houdt hier van 😎

  😥 😥 😥

  gedver, 0.11 (moet mij haasten met de slaap.

 56. Leuk. Vinden jullie het erg als ik ondertussen gewoon verder ga met waarvoor deze site bedoeld is?

 57. Frans Timmermans
  Afgetreden staatssecr. Europese Zaken

  Wilders’ politiek van uitsluiting zal de samenleving verwoesten

  De ideeën en voorstellen van Geert Wilders moeten worden bestreden, zodat hij niet de kans krijgt ze in de praktijk te brengen
  Misschien gaat u straks wel even naar de apotheek voor een receptje of gaat u in de bieb een boek uitlenen. Dan hebt u een goede kans door Fatima te worden geholpen. Met een hoofddoek. Als het aan Geert Wilders ligt, zal zij in de toekomst een speciale belasting moeten betalen om die hoofddoek te mogen dragen. En denkt u er eens aan, als u de volgende keer uw auto naar garage Yilmaz brengt, of uw groente koopt bij Mehmet op de hoek, dat zij, als Geert Wilders zijn zin krijgt, straks het land zullen worden uitgezet, net zoals miljoenen anderen uit heel Europa, alleen omdat ze moslim zijn en hun geloof niet willen verloochenen. En past u vooral op als u eens naar een voetbalwedstrijd gaat, dat u niet in rellen verzeild raakt.Want van Geert Wilders mag de politie u dan in de knieën schieten.

  Dit zijn drie concrete voorstellen die Geert Wilders voor Nederland heeft gedaan. Ik vind dat je een politicus mag beoordelen op de voorstellen die hij doet. Met iemand die dergelijke voorstellen doet, is samenwerking in een regering onmogelijk. Dat is niet ondemocratisch, dat is geen minachting voor zijn kiezers, dat is duidelijkheid over de grenzen die wij niet over willen in Nederland.

  Ik zie het als mijn plicht hier duidelijk over te zijn. Dan weet de kiezer vóór de verkiezingen waar hij aan toe is: als je op de PvdA stemt en jouw stem leidt er mede toe dat die partij aan het landsbestuur gaat deelnemen, dan weet je tevoren dat daarbij samenwerking met de PVV wordt uitgesloten. Overigens geldt dat ook onder meer voor een stem op de SP, GroenLinks en D66. Het CDA sluit samenwerking met Wilders niet uit, dus dat is ook duidelijk. Het zou mooi zijn als we van iedereen wisten waar men stond.

  Het is bijna vanzelfsprekend dat de voorstellen van Wilders door geen enkele politieke partij worden gesteund. Het is ook duidelijk dat een overweldigende meerderheid van de Nederlanders die voorstellen afwijst. Ik kan het niet bewijzen, maar ik meen te kunnen schrijven dat zelfs een meerderheid van Wilders’ kiezers niets ziet in deze voorstellen. Dus worden ze weggerelativeerd. ‘De soep wordt niet zo heet gegeten’ en ‘hij gaat misschien te ver, máár, hij heeft wel een punt’. Dat kan niet. Een politicus serieus nemen, is ook zijn plannen serieus nemen, ook al is dat ongemakkelijk, ook al hebben wij onszelf aangepraat dat Wilders aanpakken op zijn voorstellen een vorm van ‘minachting’ voor zijn kiezers zou zijn.

  Dat laatste is in Nederland sinds het begin van deze eeuw een vreemd fenomeen. Partijen die al langer bestaan, worden steeds beoordeeld op hun voorstellen en hun prestaties. Over de denkbeelden van de kiezers van die partijen gaat het nooit. Maar zodra de PVV in beeld komt, zijn we geneigd meer naar de motieven van haar achterban te kijken, dan naar het gedachtengoed en de voorstellen van die partij. Omdat de kiezers goedwillende mensen zijn, die helemaal niet zo ver willen gaan als Wilders, zal het met hem ook wel meevallen. Een onnavolgbare redenering, die Wilders telkens laat wegkomen met de meest verwerpelijke voorstellen.

  Mij wordt voortdurend voorgehouden dat ik dit onderwerp moet laten rusten. ‘Omdat je Wilders groter maakt dan hij is’ of ‘omdat je de kiezer tegen de haren instrijkt’. Maar ik kan hierover niet zwijgen. Wij staan in Nederland en Europa aan de vooravond van grote, zeer grote veranderingen in onze samenleving. Van iedereen zal een inspanning worden gevraagd om ons land, ons continent voor te bereiden op de toekomst. De mens zal een nieuwe verhouding met de natuurlijke omgeving moeten vinden, Europeanen zullen moeten wennen aan grote veranderingen in de wereldeconomie en –politiek en we zullen onze samenleving moeten toerusten op de vergrijzing. Zeer grote uitdagingen, maar geen onmogelijke uitdagingen.

  De belangrijkste factor voor succes is eensgezindheid, is het vertrouwen dat wij op elkaar kunnen rekenen. Alle 16,5 miljoen Nederlanders zijn hierbij hard nodig, niemand uitgezonderd. En dus kunnen we geen politiek verdragen die 1 miljoen Nederlanders wil buitensluiten, alleen omdat zij weigeren hun identiteit of hun geloof op te geven. Zo’n politiek werkt verwoestend op de samenleving als geheel. Ik spreek uit ervaring. In de jaren negentig mocht ik Max van der Stoel ondersteunen bij het oplossen van conflicten met minderheden, vooral in Oost-Europa. Daar heb ik gezien dat als je stelselmatig ‘het volk’ tegenover ‘de vreemdeling’ of ‘de minderheid’ of ‘de ander’ zet, de samenleving stapje voor stapje steeds meer verscheurd raakt. Met diepgeworteld wantrouwen en maatschappelijke verlamming tot gevolg.

  Zo ver mag het in Nederland nooit komen. En daarom moeten de ideeën en voorstellen van Geert Wilders worden bestreden. Zodat hij niet de kans krijgt ze in de praktijk te brengen.

 58. @ 102 nooit de mond laten snoeren. Krapuul is de stek.

  De belangrijkste factor voor succes is eensgezindheid, is het vertrouwen dat wij op elkaar kunnen rekenen. Alle 16,5 miljoen Nederlanders zijn hierbij hard nodig….

 59. Ik kom tijdens mijn zoektochtjes naar content voor de site heel veel kletsbagger tegen en dat geldt dus ook voor andere mensen. Deze uitstraling van kletsbagger naar buiten lijkt me niet goed voor de site.

  Vandaar het wachtwoord.

 60. #107. aan de andere kant denkt de boze buitenwereld dat hier heel wat afgeroddeld wordt dat het licht niet mag zien.

  en ja, melig. maar ga ook niet alleen over Wilders kleppen. maar iets minder melig kan ook.

  nog eens fijne dag, ik ga op tijd Kafka bezoeken. 😆

 61. Ik wil graag dat dit een normale draad wordt want anders denk ik dat we moeten stoppen met OT.

 62. het staat wel verstopt.

  maar is te zien bij recente postings. en ja, dat is zeker niet zinnig,

  dag dag 😎

 63. En ik ben serieus. Ik loop de hele tijd obstakels uit de weg te ruimen die het mij moeilijk maken om deze site op een fatsoenlijke manier aan de man te brengen en ik beschouw OT al een tijdje als iets wat behoorlijk veel lijkt op zo’n obstakel.

 64. #117. wel, het was ook bedacht om even zonder Wilders te leven.

  maar ik vind het niet zinnig dat alles tussen recente postings komt.

  toch kan ik mij wel vinden in je mening (maar niet helemaal)want ander interessant nieuws zou dan ook overbodig zijn. daar staat ook de grootste flauwekul tussen.

  luister nog ff naar Wilders, die transparantie vraagt over geldstromen en waar het vandaan komt. hij is wel veranderd trouwens.

 65. #119. jvdh – verkeerd woord gebruik van mij.

  ik bedoel dat het HIER staat, te zien is, is zeker niet zinnig:

  “Comments for Krapuul.nl

  DE standaardsite over Geert Wilders en vergelijkbaar gespuis

  Comment on Off Topic kletsbaggerdraad 13 by jvdheuvel
  woensdag 24 februari 2010 11:13
  waar komt alles tussen recente postings ik snap niet wat je bedoelt.”

 66. Nee nou zolang er op een manier van deze draad gebruik wordt gemaakt die bijdraagt aan Het Doel Van De Site zie ik daar geen probleem in.

 67. Volgens mij moet dit best kunnen zo. Het is natuurlijk geen chat site maar een serieuse site.

 68. #120. je kan off topic verstoppen op de FP, maar tussen de Comments for Krapuul is het vervuiling van de site.

 69. @123. toevoeging, hoewel de reden van de baggerdraad ook was het off topic gaan op de FP tegen te houden.

 70. Nou dan doe ik aan iedereen het verzoek om deze site zo weinig mogelijk te vervuilen. En nu hou ik er over op want ik ben aan het werk.

 71. werk ze

  ben weg nu. gisteren ook al te laat en het MOET gedaan.

  het komt vast allemaal wel goed hier, hoe dan ook.

  succes en fijne dag 😆

 72. pfffttt 15 graden en zon. maar ff ergens gehangen.
  sterf het af nu. verwarming hoog en aan de bouillon. met bijpassende soepstengel.

 73. wel geweest dus.

  ja, kan pijnlijk zijn. maar geen levensbedreigende ramp gelukkig.

  pijnstillers onderdrukken en helpen verder niet beter van niet, denk ik. gelijk heb je.

 74. precies met pijn stilers ga je forceren

  allen bij kiespijn en hoofd pijn neem ik een pijn stiller

 75. so? jvdh?

  ga maar douchen en voorslapen geloof ik, het eten was voortreffelijk.

  nog ff wat zaaien. er is al veel op gekomen maar deze bloemen was ik vergeten. niet te laat nog 😛 eind febr. 😆

 76. Ik ga toch stoppen met die OT shit en maak een los OT forum. Gelieve tot die tijd met gepaste terughoudendheid te OT’en.

  Het forum krijgt 3 gedeeltes:

  On topic:
  – Tips voor krapuul – hier plaats je alles waarvan je denkt dat het interessant kan zijn voor de “core business” van krapuul.nl.
  – Andere berichten – hiervan komen de titels in het “andere interessante berichten” hoekje op krapuul.nl. Die mogen helemaal door de gebruikers zelf bepaald worden.

  Off topic:
  – Kletsbagger – hier wordt gekletsbaggerd. Geen “moderatie” (alleen in noodgevallen).

  In het off topic gedeelte mogen alleen geregistreerde gebruikers lezen en geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen.

  Ik ga geen WordPress forum gebruiken (veel te ingewikkeld) maar een phpBB forum, dat betekent dat je daar apart voor moet registreren/inloggen.

  Iemand nog ideeën?

 77. Misschien dat je een idee voor het forum hebt dan kan ik daar rekening mee houden en hoef ik het niet achteraf aan te passen.

 78. is het niet mogelijk off topic weg te krijgen bij “laatste berichten” ???

  dan kan het verder niet veel kwaad (denk ik).

  gesloten en besloten vind ik nix. en hoe iemand van de FP verwijzen naar een besloten OT?

 79. #156. er wordt hier wel over gepraat en geklaagd.
  dus….

  mis wel de muziek, niet de bagger die er ook staat.

 80. @146: Aparte site dus met een link op de voorpagina?

  Kun je niet gewoon een soort shoubox maken ofzo? Dat mensen elkaar kunnen groeten en offtopic wat kunnen zeggen. Uiteraard alleen voor de mensen die ingelogd zijn. De algemene regels (schelden, discrimineren etc.) van krapuul gelden ook in de shoutbox. Verder voor de echte discussie kunnen we ontopic op krapuul.nl reageren. Verder zou ik het niet te ingewikkeld maken. Laten we wel wezen het gaat uiteindelijk om de boodschap op Krapuul.nl

 81. #158. Zschaap wat is het vershil met OT dan?

  trouwens schelden en meer kwam hier toch niet voor.
  wel plagen. en dat doen we niet meer (ik dan).

 82. De organisatie van de olympische spelen maakt bekend dat de heer Kramer een boete heeft gekregen wegens onnodig links rijden.

 83. Ik wil het besloten omdat de verhouding OT geleuter en normale reacties helemaal zoek is. Er zijn 12000 reacties op deze site, en de helft daarvan is OT.

  Ik wil best faciliteren dat er OT geleuterd kan worden maar ik wil niet namens deze site OT geleuter over het internet verspreiden. En dat is wat er op dit moment dus wel gebeurt.

  Met een gedeelte van het forum dat wel openbaar is krijgen de gebruikers de kans om topics te openen waarover ze maar willen en daarover te kletsen. Maakt niet uit wat. Maar die discussies moeten dan gewoon op een normale discussie manier plaatsvinden. De laatste 10 berichtjes van dat gedeelte komen op de voorpagina te staan, in plaats van “ander interessant nieuws”.

  Verder lijkt het me handig om een “tip krapuul” forumpje te hebben waar mensen hun tips kunnen kwakken zodat ik geen honderden reacties hoef te lezen om te kijken of er misschien een tip tussen staat.

  Tenslotte wil ik het forum op een pagina hebben zoals nu bijvoorbeeld de https://krapuul.nl/about/ een pagina is. De bezoekers van het forum kunnen dan altijd de laatste berichten en laatste reacties op krapuul.nl zien.

  Een pageload op het forum is dan ook een pageload op krapuul en een bezoeker op het forum is dan ook een bezoeker op krapuul.

  En misschien, kom ik terug op wat ik eerder zei en wordt het wel een wordpress forum, zodat de gebruikers gewoon met 1 inlog op beide onderdelen hun gang kunnen gaan.

  Ik zal het van te voren eerst goed bekijken voor dat ik het erop kwak.

 84. ach, en een OT is ook niet echt noodzakelijk toch? je kunt het ook weg laten.

  maar lees je bericht morgen wel verder. ga slapen.
  welterusten 😎

 85. ff nog

  quote
  Ik wil best faciliteren dat er OT geleuterd kan worden maar ik wil niet namens deze site OT geleuter over het internet verspreiden. En dat is wat er op dit moment dus wel gebeurt.
  unquote

  ben het helemaal met je eens. dat komt de site niet ten goede.

  truste

 86. Dit is een voorbeeld van een simpel WordPressforumpje dat ik op een aparte pagina zou kunnen zetten, waarbij je dus erom heen de header van krapuul en de sidebar en de footer met latest comments zou hebben;

  http://youdesign.ro/forum-2/

 87. goh, het zegt mij niet. maar ik vin alles goed ofwel beter. bagger moet niet tussen de berichten.

 88. Het is binnen het wordpress systeem zo goed als onmogelijk om commentaren en een berichten van een bepaalde categorie te verstoppen. Ik heb wel 6 verschillende manieren geprobeerd.

  Maar als we een forumpje hebben dan kunnen we de top 10 van het “interessante berichten” gedeelte van het forum op krapuul zelf laten zien. En de rest van de berichten op het forum blijft gewoon op het forum en wordt niet verspreidt door de krapuul propaganda machine.

  Bedankt trouwens voor je monte christo bericht. Ik heb het doorgezet.

 89. Albayrak bedreigd is niet doorgekomen. en nog wat.
  maar kan het gewoon nog niet.

  trouwens de dame met de lepel zat voor poging tot moord. een hele ingewikkelde familie en liefdes relatie.

  maar goed, de ontsnapping vond ik wel aardig.

  ja, verspreiding door de krapuul propaganda machine dat moeten wij hier niet hebben.

  ik hoor en zie het wel, ben weg, fijne dag @all.

 90. Heee Sjef 😎

  @all verrassend nieuws: nujij heeft het bericht @176 alweer van de voorpagina verwijder.

  De Nederlanders mogen het kennelijk niet weten.

 91. Hallo een zeer goede avond Sjef! :mrgreen: 😎

  @179: ach iedere keer dat het er even opstaat zal het extra bezoekers opleveren. Nujij sux. Ik ben daar ook al vaak monddood gemaakt en dan niet om gescheld ofzo. 😕

 92. Vanwege de censuur levert Nujij echt nauwelijks bezoekers op. Het zijn sowieso allemaal titel-reageerders die lui daar, dus ze klikken al nauwelijks. Als zo’n bericht daar zou blijven staan tot de 24 uur om is dan zou het een 1000 a 1500 extra pageloads a 500 a 1000 unieke bezoekers opleveren. Heb ik 1 keer meegemaakt. Maar nujij gooit het altijd van de voorpagina. Altijd. Maakt niet uit hoeveel stemmers of hoeveel reacties.

 93. @ Jvdh Ja jij bent er dagelijks mee bezig ook, ik zou er gek van worden. Af en toe een partij vrije dag is heerlijk.

 94. Daar streef ik ook naar. Gisteren hadden we al berichtjes van aenima, simone, info, convinceme, sjef

  Ik zal er zeker wel eens vrij van kunnen nemen. Maar voorlopig moet er nog eea gebeuren.

 95. @185 moet je echt doen hoor af en toe als je kan. Want wakker worden met iets en daar vervolgens ook mee gaan slapen dag in dag uit is niet goed.

 96. Gaat zeker gebeuren. Moet nog even de infrastructuur op de site finetunen en dan nog wat meer mensen verzamelen en dan loopt dit vanzelf. De sneeuwbal is aan het rollen.

 97. Goede vraag aan van der Laan van een jonge Nieuwe Nederlander bij P en W. Waarom investeren in de eerste generatie gastarbeiders? Vaak willen die mensen niet en ze kunnen niet. Waarom niet investeren in de jeugd die een taal achterstand heeft?

  Ik heb ooit voor een organisatie die namens de gemeente inburgeringscursussen organiseerde. Ik ging langs moskeeen, koffiehuizen e.d mijn ervaring is dat die mensen zich vaak schaamden. Dat ze vonden dat ze te oud waren om terug te gaan naar school. Vaak kunnen ze niet schrijven. Investeren in de jongere generatie lijkt me dan ook beter.

 98. maar ff een vraag je. OT gaat verhuizen? Ff aan het scrollen.Gisteren en vanavond gelezen. Is geen op zich geen toegevoegde waarde aan het hoofddoel van krapuul.

 99. De vorige draden ook niet. Ik ga toch een forum integreren in de site. Dan kan ik zin en onzin makkelijk scheiden. En het wordt dan ook makkelijker voor gebruikers om berichten toe te voegen.

 100. Dag Ron , ook goede nacht.

  Waarom is het handig om Gerard Kemkers als tandarts te hebben?……. :mrgreen:

 101. Er komt een forum met een on topic gedeelte en met een off topic gedeelte. In het on topic gedeelte wordt on topic gediscussieerd door bezoekers die daar zelf berichten plaatsen. De laatste 10 (of zo) berichten op het forum komen op de voorpagina van krapuul te staan in plaats van “andere interessante berichten” nu.

  Een berichtje plaatsen op een forum kan iedereen, en dus wordt het makkelijker om een berichtje op krapuul te plaatsen. Je moet wel een geregistreerde gebruiker zijn.

  Er komt ook een off topic gedeelte op het forum. Dat wordt alleen zichtbaar voor geregistreerde gebruikers.

  En nu ga ik maffen. Welterusten.

 102. De berichtje van RonMVV staat al 10 uur op de voorpagina van NuJij. Goed gedaan van RonMVV!

  😎

 103. Zag het, probeerde zelf wat te plempen, maar ik kwam er niet door, angezien het bericht van Johnito al plempt was.

 104. wel, heb een deel van mijn kafka rond en nu moet ik weer verder.

  bijverzekeren. maar daar heb ik weer hulp voor nodig dus moet weer achter M. aan.
  gisteren een leuk gesprek gehad met 2 hollandse meisjes van 19. die waren hier met hun pa. lang geleden dat ik Nederlandssprak. oktober geloof ik.
  vrienden ontmoet in Eminönü. al met al wel leuk gehad.
  alleen veranderd er veel. veel gesloten ivbm verbouwingen. ach, eind maart alles weer normaal.

  hoi is het met jou en en de studie?

  gedver daar moet ik mij vandaag of morgen ook voor opgeven.

 105. vanuit Nederland krijg ik of: bellen en 10 wachtenen voor u.

  en vooral. bekijk het maar, zoek het maar uit.

  dat ben ik dus aan het doen, aan het “uitzoeken”.

  wil alles afgerond deze maand en er maart niet meer mee verpesten. vind hier al een jaar het wiel uit.

 106. denk dat ik eerst naar de kapper ga. en mij daarna ga vermannen.

  pfffft geen zin :-(, wel in een beker bouillon met peterselie :-). dat geeft kracht 😆

 107. info studie ligt stil, zelf schuldig aan overigens, het is voorjaarsvakantie. Dus even leuke dingen doen. Ik heb scriptie geplempt bij studieloopbaanbegeleider en niks gehoord nog . Maar ik heb nog tijd. Hopelijk volgende week feedback, kan ik weer aan de slag.

 108. @ info niks in de zin van nog geen feedback, ik ga de docent nie opbellen in de voorjaarsvakantie.

 109. wel netjes van je. maar aan de andere kant? stel je moet nog wijzigingen aanbrengen. of krijg je die tijd dan nog?

 110. douchen en treinhoppen richting Rdam,nu echt, anders komt er niks van terecht. ciao tot later @ all

 111. pffffttt
  M heeft bedacht dat ik hier, in Istanbul, een site moet openen met de veelgestelde vragen over visa verlenging, aanvragen city permit, verzekeringen en meer, voor buitenlanders. want het is een ontdekkingsreis en ja, ook hier weet men het niet 😎 allemaal. je moet wèl van goede huize zijn wil je ergens achterkomen en doorheenkomen. ook in Nederland loopt met achter. de SSK heet al 2 jaar SGK. en info geven ze je ook niet. zoek het maar uit.

  alleen dat lettertje verschil geeft al het nodige zoekwerk.

  allemaal nog in Geert hier ❓ wel het komt mij de neus uit inmiddels. overweeg een grote vakantie. het kan ook het weer zijn. geen zon en 10 graden vandaag 😎 een mat dagje.

 112. kijk stel ik maar een Krapuul vraagje hier 😎

  misschien een antwoord dan 😆

  goed, ik lees kranten en ook de comments soms van mensen. zie veel positief ook. van mensen geboren en getogen in den Haag of Rotterdam. maar dat verdwijnt in de internet mist.

  kan je dit vermelden? bron? krant, naam van poster?

 113. ah, Sjef, jij ook :-).

  ben aan het wachten hier. iets met verwarming. maar wachten hoort erbij. ook flexibel zijn.

  en dan later Europees bellen, (maar dan toch anders).

  ik leer dagelijks bij.

 114. #226. Sjef – inderdaad :mrgreen:

  toch zijn de omgangs vormen verschillend.

  beleefdheid is er een van.

  en wat begrip

 115. ah, fuck off #228, jvdh

  dank aan Ron

  dat wel.

  verder zijn de wegen van Nujij.nl ondoorgrondelijk????

 116. Dit wordt het forum:

  https://krapuul.nl/bbpress/

  Ik ben er nog mee bezig maar je kan alvast oefenen. Je kan je krapuul login en wachtwoord gebruiken. Eigenlijk zou je niet eens opnieuw hoeven inloggen maar dat is 1 van de dingen die ik nog moet fixen.

  Het is in ieder geval het snelste forum wat ik ooit heb gezien. 🙂

 117. pfffttt

  hou niet van veranderingen. tenzij het een verbetering is.

  dus……

  ga het wel proberen dan. 😎

  (beetje liegen ook hier, ben dol op “anders” en “beter

  dag dag )

 118. Veel spoken op de site vandaag, maar das leuk. Anders praat je ook maar tegen gelijkgezinden. Ja knikken wordt dan saai. 😛

 119. spoken @Sjef ❓ ❓ ❓

  misschien heeft men de site gevonden ❓

  ehm ja, gelijkgezinden is saai. maar ik dacht toch dat krapuul er ook is om met “andersdenkenden”
  het gesprek aan te gaan ❓

  ben weg nu 😎

 120. @ info ,ik ben juist voor die “andersdenkenden”. Maar ja, u stond bij de deur. Doet u een jas aan? Want buiten is het koud en u bent inmiddels gewend aan de warmte van de verwarming :mrgreen:

 121. @Sjef

  en ook aan de verwarming buiten :mrgreen: 18 graden, 20 graden en dan weer 9 of 5 (Istanbul 😎

  ehm de verwarming doet het weer, en ik voel nog nix daarvan. doe mijn jas aan en ga shoppen.

  dat kan hier, en het is 22.52.

  CU na het mollen van #242.

  lieve groeten van info

 122. Het is gewoon schokkend om te zien hoe onmogelijk het is om een forum te integreren met een wordpress systeem.

  Ik ben nu van gedachten veranderd en ik ga nu kijken of ik stukken van de normale website naar het forum kan takelen in plaats van het forum richting website, wat dus echt totaal onmogelijk is.

  Er is maar 1 forum wat ik op een wordpress pagina kan zetten maar dat is zo traag als dikke stront, lelijk en super ingewikkeld.

  Ik hou het dus bij dat laatste forum, wat nu gemold is, en wat Sjef even geprobeerd heeft. Daarom heen ga ik gewoon stukken van deze site bouwen. Het gaat er gewoon om dat mensen op het forum in 1 oogopslag kunnen zien wat er op krapuul.nl gebeurt aan comments en berichten.

  Maar goed ik heb een hoop tijd komende week dus moet wel goed komen.

 123. #246. ah gelukkig begrijp ik daar niets van.

  ff klagen, er ligt een dood vogeltje voor mijn deur.

  kan iemand dat even komen opruimen? 🙁

 124. @ info
  als het goed is doet de natuur zijn ding en ziet u er over een paar weken niks van terug.

 125. ja, en vandaag natuurlijk geen kat gezien.

  straks wordt het zo lekker platgewalst en uitgesmeerd.

  maar goed, keertje regen is dan helpend.

 126. @251 ben ik tegen omdat je zoiets niet op een normale manier kan handhaven.

  Vogeltje zal wel kadootje van een kat zijn.

 127. vrouwen schijnen daardoor hun gevoel van “veiligheid op straat” terug te krijgen. als die geluidjes verboden worden.

  hier gaat dat anders. men loopt voor je voeten, verontschuldigd zich en vraagt waar je vandaan komt.

  de enige die hier fietst is de Nederlandse Amassadeur en een paar van zijn vrienden. (ik zag trouwens laatst wel een skater tussen het verkeer. ook bijzonder).

 128. @251. ik had trouwens een grijze roodstaart. die kon mooi fluiten naar vrouwen. allemaal verontwaardigd omkijken. ja, zomer en raam open.

 129. lukt het mollen al een beetje? JvdH?

  had om 2 uur een afspraak en dan bel ik ff en die is verzet naar half 4. da’s normaal, daar reken ik ook op.

  afspraken kosten soms een paar dagen en tig telefoontjes. maar wel gezellig.

 130. Nee ik heb nog niks gedaan. Ik werd om 12 uur wakker en toen heb ik 2 uur de site zitten updaten en nu ga ik even naar de stad.

 131. heb het adres nog niet gevonden dat ik nodig heb om te stemmen straks. moet maandag wel gevonden en verstuurd dan dat verzoek.

 132. #256. jvdH veel plezier dan. ga ik ook doen zo, na mijn afspraak. verder het besluit genomen om het weekend nooit meer te koken of boodschappen te halen. geeft rust. en minder afwas.

  CU later

 133. @ info sissen en fluiten is zo 2000, serieus waar, ik heb al een aantal jaar niemand zien sissen en/of fluiten naar het vrouwelijk geslacht in Nederland. Vind het wel verder denigrerend naar vrouwen toe. Maar ik zie niet hoe het gehandhaafd kan worden. Weer een loos voorstel dus….

 134. Gaan de stadcommando’s daarop toezien ofzo?”Hey bouwvakker u heeft gefloten, pas op he :roll:.”

 135. #260. Sjef laat het volk maar eerst afleren de middelvinger op te steken.

  dat is grof en provocerend.

  maar misschien stond dat bij zijn andere voorstellen?

  en het verbieden van de honkbalknuppel achter de voordeur. (en in de auto). 😎

 136. Nee ze willen lokagentes gebruiken. Er staat overigens een artikeltje over op de site. Maar ze willen dus lokagentes gebruiken en die langs marokkanen laten fietsen en dan de marokkanen inrekenen en dan statistiek produceren dat 100% van de marokkanen sist en fluit.

 137. #260. Sjef misschien een nieuwe kliklijn? voor het fluiten en sissen?

  wel anoniem graag.

  verder bij herhaalde overtreding, foto en adres van de misdadiger op internet plaatsen?

  dat zal ze leren 😎

 138. #264. jvdH ik ben tegen eigen rechter en rammen.

  ehm ik ben gepast te laat. ga aanstalten maken tot vertrek.

 139. #263, jvdh – dat hebben ze van Amerikaanse tv series geleerd.

  daar lokt men heel wat af.

  ah, de Marokkanen zijn de doelgroep. ik dacht dat de Nederlander in het algemeen heropgevoed werd.

 140. @ jvdh Ik heb zelf niks tegen een honkbalknuppel in huis, is altijd handig, maar in de auto weet ik niet wat je daarmee moet. 🙄

  @ info Iemand zou in Nederland een klachtenlijn moeten openen. Je mag voor 50 p/m bellen, daarnaast wel bijbetalen voor het gebruik van je mobiel. Je bent dan gauw miljonair.

 141. so, hij “komt eraan”. als ie maar nix tegenkomt 😆

  2 uur later dan gepland. en ik word niet kwaad meer.
  de islamisering werkt.

  wel de vraag: ben je daar? en ik, nee, ik ken je, maar kom nu ook.

  fijne dag @all
  met alle nieuwe weekend gebruikers ook.

 142. Nog ff geduld hebben ik werk aan een makkelijk forum waar je ook berichten kan plaatsen voor op deze site.

 143. so, verzekerd. maar moet weer terug. want er zat geen attachment bij. en dat moet ik wel hebben. verder zoekt M. het uit, het “bij” verzekeren.

  wel ga er op een mooie dag langs, kan ik daarna meteen de boot pakken. geen verpeste dag dan.

  LOL is wel dat mocht ik naar Nederland gaan dat ik dan een reisverzekering af moet sluiten.

  #Ron – ja, ik kan het ook niet, plaatsen, of nauwelijks. het wachten is op de eenvoudige versie.

  ff hangen en weer weg. (vogel is pleite, dus toch een kat langs gekomen).

 144. De laatste ook. Ik ben al weer bezig met dat forumpie. Mijn vriendin zit toch te pokeren of zo dan hoef ik niet sociaal te zijn. 😥

 145. Nee ik had de vorige installatie van het forum dusdanig verkloot dat ik alles weg heb moeten gooien tot tabellen in de database droppen aan toe. Daar ben ik mee “bezig”. 😆

  Jij moest zeker ook opnieuw inloggen?

 146. Hoe bedoel je opnieuw inloggen? Gisteren wel, toen ik ff een comment dropte. Maar nu kom ik er helemaal niet op, want je wordt gewoon terugverwezen naar de hoofdpagina van krapuul.

 147. Het forum bestaat nu niet. Als je iets zoekt wat niet bestaat dan word je naar de fp gestuurd.

 148. Ja klopt. Was even naar buiten toe, en had de computer aan laten staan, met krapuulpagina. Toen ik terugkwam moest ik opnieuw inloggen.

 149. @ admin kun je niet een soort van verklikknopje implementeren? 🙄 Zie bericht over financiering van Marco Pastors.

 150. Nu krijg ik emails, pm’s en berichten op de site zelf, als er een bezoekertje loopt te kloten. Een verklikknopje is handiger voor mij.

 151. Ha zit nu ook even naar Coming to Amerika te kijken, er was vroeger een groot ABN-Amro kantoorgebouw in New York. Kwam even langs in de film 😆

 152. Het forum is er weer.
  https://krapuul.nl/forum/

  Was het net aan het installeren begon opeens MSN te ratelen 😥 mislukte het kon ik het weer ongedaan maken tot en met tabellen droppen in de database aan toe en kon ik het weer overnieuw doen. 😥

  Maar nu is het er. 😎

 153. goedemorgen

  laat geworden JvdH? en gelukt.

  begrijp er nog niets van, maar komt vast wel. om 8 uur opgestaan en aan de koffie en weg zo.

  trouwens een eng berichtje uit Almere.

 154. Ok ik zal t er wel eens op plaatsen en ik zal wel aan RonMVV vragen of ie een nujij berichtje naar jouw site wil maken. Heb de indruk dat mensen wel graag op RonMVV stemmen en dat de redactie het dan niet weghaalt.

 155. Hij heeft nu al genoeg stemmen voor meest gewaarderd. Maar hij staat er niet bij. Misschien gebeurt dat pas als ie helemaal naar beneden gezakt is maar ik vrees t ergste.

 156. Je mag op nu jij niet naar zwembad linken hoor ik net.
  😯 😯 😯 😯 😯 😯

  waar hebben die last van?????

  Naja jullie kunnen ook naar krapuul of zaplog linken

  maareh???

  ze worden daar steeds meer van de pot gerukt!

 157. Ps . Ik heb met mn zerkje een geile hyves
  durf hier niet te zeggen
  pm dat maar even 😎

 158. #333. feli daarmee Zwembad. en je (jullie) bent nu ook bevorderd tot het “gele gevaar” zag ik. niet hier, maar daar.

  zon en 13 graden dus weg (ben al laat).

  trouwens dat doorlopend moeten inloggen gaat ook vervelen. nog steeds aan de werkzaamheden ter verbetering van Krapuul? succes dan.

 159. Ik denk dat jij de enige bent die doorlopend moet inloggen. Verder heb ik er niemand over gehoord.

 160. tja, zal wel een reden zijn waarom ik dat probleem heb.

  verder is het niet onmogelijk dat Nujij gedrag te maken heeft met het wijzigen van “bazen”???

  maart, dat kondigden ze aan in dec. zou er iets veranderen. voor iedereen. ze noemden het amnesty voor alle gebanden?

  http://www.sanomadigital.nl/en-web-Over_Sanoma_Digital-Contact.php

  kijk maar bij contact bij Nujij.

  wel leuker dan het nu is kan het daar niet meer worden.

  maar dag dag.

 161. Laat ik het anders formuleren, ik denk dat jij niet inlogt maar dat je gewoon steeds opnieuw je naam intikt in het reactiescherm.

  Inloggen doe je met de link “LOG IN”, rechts naast de blauwe vogel.

 162. kijk dat was mij allang duidelijk. ik probeer het 3 x per dag.

  dat geleerd bij de aanvang van het posten hier.

  en nu nog een keer pogen en dan vertrokken.

 163. hmmmm
  dacht steeds mijn wachtwoord staat al ingevuld
  niet dus.

  herinnerde mij ook plotseling de ene hoofdletter.

  maar meer nieuwe bezoekers zie ik. fijne dag hier verder.

 164. Er zijn geen werkzaamheden aan de site waardoor jij niet zou kunnen inloggen. Zaterdag is iedereen uitgelogd geweest dat is alles.

 165. iets gedaan, maar niet genoeg.

  verbaasd mij trouwens dat zwembad niet zelf reageerd bij zijn gastdinges. (of slaapt ie nog?).

  oké tamam, heb meer aan mijn hoofd dan zaterdag. verder blijven hangen dan met het probleem op zondag.
  maandag was het over.

 166. pffftt ik haat het. verplichtingen gezeik. ik neem een taxi.

  mooie kletsbagger praat van mij. ik voldoe aan de vraag.

  CU later

 167. Wilders gaat af, Agnes zegt dat hij een bedreiging vormt voor onze samenleving :mrgreen: 😎
  Eerder al te kijk gezet door Pechtold en Bos op zijn onderwerp de integratie. :mrgreen:

 168. @ 349 Lol, kijk uit met omdraaien vannacht in bed. Site eenvandaag ligt plat, het volk heeft weer van zich laten horen en Wilders tot beste debater gebombardeerd. :mrgreen:

 169. Grote bullshit. Hij is helemaal niet de beste debater, voorzover dat trouwens boeit.

 170. so, uitstekend gegeten. weer veel gezien van Istanbul dat ik niet kende (vlak bij Taksim ook nog). heel andere winkels en buurt weer.

  geen salade.geen zin. maar neem een appel of yoghurt. nu ff nix.

  glas rode wijn (heel gezond, 2 glazen per dag). en ff lezen en relaxen hier.

  😆 waar heeft Wilders zijn mond opengedaan? bij eenvandaag? ???

  ga ik ff kijken 😎

 171. #351. misschien kan men zich daar opgeven om te stemmen op onzin?

  dat schijnt een hobby te zijn van velen.

  net echt 😎

 172. @354. Sjef, bedankt

  viel ergens binnen bij Wilders (die ik trouwens niets nieuws hoorde zeggen). het hapert ook hier en daar.

  vanavond nog eens proberen. het lijkt mij wel leuk, dit te volgen en of er iets nieuws uit de mond van de Leider komt. (hij kan gegroeid zijn).

 173. Uitspraak Kant: “Niet de Islam, maar Wilders is een bedreiging”, is een politieke fout en op de man gespeeld.(tafelexperts DWDD)

 174. Heb je trouwens die foto’s gezien van de # 5 van PVV DH?
  Ik snap nog steeds niet dat mensen zulke dingen doen en vrolijk de politiek ingaan en doen alsof het nooit naar buiten komt.

 175. Je mag dus niet op de ‘man’ maar wel op de mens? Je mag als politicus een hele groep mensen aanvallen maar daar mag je dan niet op aangesproken worden?

 176. @362 Een godwin is gauw geboren. Het volk roept nu moord en brand. Maar je hebt gelijk dat Wilders tegelijk wel een hele bevolkingsgroep discrimineert en aanvalt.

 177. @364: Ik vind zijn gedachtegoed totaal verwerpelijk en hoor hier een paar jaar lang iedere dag alleen maar gelul over islam en moslims. Die man is gewoon niet goed snik. Ik hoor wederom geen enkele oplossing. Volgens mij spreek je als medemens elkaar altijd aan op gedrag. Waarom zou dat voor een Politicus anders werken? Laat hij maar een over de brug komen. Wat wil hij met Nederland? Het is toch geen god ofzo? Hij is toch zo voor de vrijheid van meningsuiting?

  Maar ik draaf door… Het gaat mij aan m’n hart. 🙂

 178. #366. Zschapie

  ik hoor hier nooit gelul over islam en moslims.

  maar las laatst in de krant dat Erdogan de “islamfobia” in Europa toch bedenkelijk vindt.

  Geert en Mafketels worden bekend. 2 jaar geleden vond met het nog onzin. Nederland racistisch en meer.

 179. #354. Sjef, staat alleen op “zwart” bij mij.

  morgen nog maar eens proberen.

  ff verder – tot zo/of niet.

 180. #370. gedver Sjef.

  ik dacht dat blijft daar hangen tot ik tijd heb te kijken.

  wel, bedankt, bij uitzending gemist kijken? welke zender?

  trouwens de laatste tijd ook niet om aan te zien, haper, de haper,

  ga ff verder (plantjes aan het water geven, maar laptop staat in study. dus…).

 181. gaat om zijn aluhoedje:
  “PVV-haters die ons zwart willen maken , zoals de Anti Fascistische Actie (AFA)”

 182. wel, morgen verder. zeker op een verkeerd draadje gehangen dan.

  dacht toch echt Sjef hier bedankt te hebben. dan moet ik de fout zijn ingegaan.

  welterusten.

 183. mooie zonnige dag.

  trouwens best een leuke gedachte als Nederland, man en vrouw, hoofddoek dragend gaat stemmen.

  maar dan wel even kijken “hoe” te dragen. er zijn vele manieren. aantrekkelijk kan het ook zijn. tenminste in Istanbul, daar weet men ze te dragen. maar ik zie meer zonder dan met.

 184. Zo nu even wat dingen gaan doen die wel iets met mijn eigen leven te maken hebben. 😎

 185. ja 😎 ik hang hier nog omdat ik naar de bank moet, geld halen en mijn cursus betalen. maar heb nog geen zin.

  wel snel maken.

 186. #384. de werkelijke enthousiastelingen over dit onderwerp zijn allang afgeserveerd.

  maar goed, de kopvoddentax is een item. misschien hernieuwde belangstelling.

 187. Had al weer een aanvaring daar met jansenmet1s die heb ik hier ook al eens geband wegens zijn achterlijke gedrag.

 188. Nu echt weg. Het is besmettelijk; steeds zeggen dat je weg gaat terwijl je niet gaat. 😥

 189. inderdaad. maar geen zin. er zijn ergere besmettingen dan dat. troost je.

  ik zeg het meestal om mijzelf te dwingen. maar NEE het werkt NIET. dus het moet afgeleerd, dat gedrag.

  ga maar eerst naar de kapper. en neem dan een taxi. bus 1.60 en taxi 5 lira.

  dat scheelt met zin maken.

  ik heb nu nog 15 minuten speling om te hangen. 😎

 190. ondanks “lui” toch iets nuttigs gedaan. binnen 5 minuten van alle buzz? af.

  bij een mail adres stond een foto, door mij gemaakt bij de Bosporus. hoe komen ze eraan?

  en zomaar een kwak volgers, mensen waar ik al tig tijd niet van gehoord had. ze kennen je email adres?
  dat is te gebruiken indien contact gewenst is. 😆

  maar na een belediging bij buzz van ene jb? geen idee wie dat moet zijn, dacht ik nu moet ik er maar een eind aan maken. want NIET reageren helpt niet.

  zo gepiept. het is alleen “onherstelbaar” ik mag nooit meer terug. jammer toch :-).

  weg met al die ongevraagde zooi.

  hoi hoi @all – ff hangen en vroeg naar bed ❓ ff hangen (en afwassen ❓ daarna).

 191. Ja zeker laat. En morgen lacht geenstijl haar uit omdat niemand er gehoor aan heeft gegeven.

Reacties zijn gesloten.