Of de PVV zijn STASI-activiteiten even wil staken

De Nederlandse Vereniging van Journalisten acht het verzamelen van burgerservicenummers van journalisten door de PVV in strijd met de wet en eist derhalve dat dit gestaakt wordt.

Dat verzamelen van privégegevens van journalisten (het burger servicenummer) door de PVV op hun bijeenkomsten is namelijk illegaal tenzij je een melding doet op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wat de PVV niet gedaan heeft.

8 gedachten over “Of de PVV zijn STASI-activiteiten even wil staken”

 1. Wakker blijven. PVV doet dit niet, maar de nationale beveiligingsdiensten, stond al in meerdere media. Verdiep je eens in waarom hij beveiligd wordt, dat is pas schandalig en lijkt op de STASI-tijd. Oh, wacht.

 2. mental k Schreef:

  Verdiep je eens in waarom hij beveiligd wordt, dat is pas schandalig en lijkt op de STASI-tijd.

  Los van de vraag of het ordinair showvertoon is (geen enkele anders politicus heeft permanent kleerkasten om zich heen) hoeft de belastingbetaler hier niet voor op te draaien, laat het schertsfiguur zijn eigen beveiliging maar betalen, wie denkt het wel niet dat het ís?

 3. Wanneer de NVJ zijn leden zou oproepen niet meer naar persconferenties te gaan waar de Grote Leider het Volk toespreekt dan zou deze vereniging een vuist maken, nu is het niet meer dan een wassen neus verwoord in een artikeltje op hun clubsite.

 4. Volgens mij zit @1 met de gebezigde formulering (“PVV doet dit niet, maar de nationale beveiligingsdiensten, stond al in meerdere media.”) er eigenlijk helemaal niet zo ver naast. Dat is immers de officiële lezing! Deze behelst vooralsnog, dat dit volgens de partij gebeurt “op verzoek van de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB)”. (Trouw – http://tinyurl.com/3zllnhs). Dat de officiële lezing nog lang niet de waarheid hoeft te zijn, is een heel ander verhaal natuurlijk. En daar zal binnenkort ook in de kamer wel uitgebreid op in gegaan worden en dat zal dan weer stof genoeg voor nadere beschouwing geven…
  😉

 5. De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet !!! Laat de Nederlandse Vereniging van Journalisten maar onderzoek doen naar de onfrisse methoden van Peter R. de Vries. Hij geeft al jarenlang opdracht tot het verzamelen van privégegevens waarvan de uitkomsten voor zijn televeeshow dienen. http://www.michelkraay.nl/michel-kraay-media.php?Section=DeRevu Klik op de plaatjes voor een max.versie
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9085/breaking-murdoch-praktijken-bij-peter-r.html
  http://www.vn.nl/Standaard-Media-Pagina/Alle-privegegevens-zijn-te-koop.htm
  http://www.eenvandaag.nl/criminaliteit/38204/phonehacking_ook_in_nederland_
  http://www.nrcombudsman.nl/artikel/1350/peter-r-in-crimineel-vizier.html

Reacties zijn gesloten.