NRC: HET KALIFAAT IS GEVESTIGD!

“ISIS roept kalifaat uit en herdoopt zichzelf’ staat er ronkend als kop boven een artikel in de NRC dat op gezag van een tweemansbedrijfje genaamd ‘SITE’ dat zich bezighoudt met het doorsnuffelen van alles wat op het internet verschijnt van ’terroristische’ (lees: islamitische) organisaties.

‘O dear!’denk ik dan. Het kalifaat is gevestigd, hoe moet dat nou verder? Had de geblondeerde wannabe massamoordenaar en etnische zuiveraar, Führer aller Smurfen vorige week niet ook al zoiets getwitterd? Zou ie dan toch gelijk hebben gekregen?
Reden om eens in dat SITE te duiken en wat blijkt: onze eigen Walter heeft al eens er een serie uitstekende stukken aan gewijd.

Kortom: om werkelijk goed geïnformeerd te raken moet je bij Krapuul zijn als lezer en niet bij de NRC.
Want terwijl die laatste klakkeloos de bullshit overneemt van een wel heel dubieus clubje willen wij er wel even aan herinneren dat de reputatie van ‘SITE’ waarvan de NRC zoals het een echt sheeple-blad betaamt de zieleroerselen zonder enige reserve overneemt, allesbehalve smetteloos is.
Talloze islamitische hulporganisaties die door ‘SITE’ werden betiteld als ’terroristisch’ hebben het tweemansbedrijfje van Rita Katz en Josh Devon dan ook aangeklaagd wegens dat ’terrorisme stempel’ en de schade die daar uit is voortgekomen. Verder blijkt Katz dienst te hebben gedaan in het Israëlische leger en ook dat feit maakt de geloofwaardigheid van haar en haar bedrijfje – net als de enorme bedragen die deze mevrouw toucheert voor geleverde ‘informatie’ – niet echt groot.

Informatie waarvan de geloofwaardigheid dan wordt opgekrikt met bewoordingen als ‘volgens een Israëlische vrouw die op internet dit of dat gevonden (zou) hebben…’
Kortom: nooit heldere en eenduidige bronnen (‘een’; ‘een vrouw die dit of dat zóu hebben gevonden’) om de nonsens te staven.
Klinkt betrouwbaar hè als daarvan mede afhangt waar en wanneer de volgende drone-strike plaatsvindt of misschien zelfs wel oorlog in een islamitisch land door het westen wordt begonnen.
Voor de NRC is dat allemaal niet van belang: die kakelt gewoon dat HET KALIFAAT GEVESTIGD IS!
Let maar op: er moet vast weer een nieuwe oorlog verkocht worden waar Nederland eveneens ‘in gerommeld’ moet worden en je vraagt je zo langzamerhand af wat de NRC betaald heeft gekregen voor deze – laat ik het maar vriendelijk uitdrukken – advertentie namens de vereniging van westerse wapenfabrikanten, banken en oorlogspropagandisten.

Waarmee we meteen op het essentiële verschil komen tussen Krapuul en de NRC: de redactie van laatstgenoemde heeft bloed aan de handen wegens het zonder ook maar een greintje onderzoek verspreiden van crap dat dient tot het rechtvaardigen van westerse terreur en oorlogen en wij geloven domweg niet alles en blijken het bijzonder vaak bij het rechte eind te hebben.

4 gedachten over “NRC: HET KALIFAAT IS GEVESTIGD!”

 1. Prima dat je het tweemans bedrijfje SITE aankaart en het feit dat NRC dit nieuws brengt als komende van hen.

  Helaas is het zo dat ook Al Arabiya en andere media dit nieuws hebben gebracht en al een aantal uren eerder.

  http://english.alarabiya.net/en/News/2014/06/29/ISIS-jihadists-declare-caliphate-.html

  Buiten dat is het uitroepen van het Kalifaat door de strijders van ISIS niet vreemd aangezien ze dit al de hele tijd riepen. Sterker nog, ze willen ook Rome en Andalusië veroveren. Dat zeggen ze tenminste.

  Koren op de molen van GW, die kan nu een regio aanwijzen waar de mensen die hij niet moet naartoe zouden moeten gaan om te wonen. De ISIS oproep aan alle Moslims trouw te zweren aan Abu Koekebakker al Baghdadi die nu zijn naam veranderd heeft zal naar alle waarschijnlijkheid niet echt opgevolgd worden door het merendeel van de Islamitische mensen.

  Overigens heb ook ik mijn eigen Staat al jaren geleden uitgeroepen. De Staat beslaat mijn huiskamer, studeerkamer, slaapkamer badkamer en keuken. Het balkon is een bufferzone. In mijn Staat heerst de Nederlandse Overheid niet, tenzij er ambassadeurs in blauwe pakken met een papiertje van de Rechter-Ambassadeur een kijkje willen nemen in mijn Staat.

 2. LOL

  Ralph, je bent een nare antisemiet, zelfs!!11!!!!1

  Man, sufkutten zoals Paul Vleeshouwers weten niet eens wat antisemitisme is, maar het bekt zo lekker.

  En, hoe kan het ook anders..een domrechtse geenstijl debiel.
  17 juni retweet van Marck ‘Pritt’ Burema; “Als we het IP-adres van Volkerts enkelband hebben, kunnen we hem via GPS de hele dag silly walks laten doen.”

  Hoi Paul en Bart! Roddelen is jullie ding, zo ik begrijp!

 3. LOL, het is genoteerd:”‘nare antisemiet’ (Stuckart en Heydrich waren wellicht ‘leuke antosemieten’) en ‘Jodenhater’.
  Dat van de GS-piece of low life had ik ook gezien.. die is echt ver heen.

Reacties zijn gesloten.