Noordwijks raadslid laat zich niet de mond snoeren door #VVD

‘Als gekozen volksvertegenwoordiger heb ik de taak op te komen voor de belangen van de burger, hierbij staan eerlijkheid en openheid voorop. Daarnaast heb ik ook het recht op vrije meningsuiting, nota bene één van de belangrijkste grondbeginselen van de wet en van de VVD. Ik zie het als mijn plicht zaken aan de orde te stellen die spelen in de lokale samenleving en zal dat ook blijven doen, of de VVD mij hierbij steunt is in deze dus niet relevant. Ik zal mijn strijd voor eerherstel voor Noordwijk en de mensen van Noordwijk dan ook voortzetten.’
(…) [Fractievoorzitter Roberto]Ter Hark laat weten ‘erg verbaasd te zijn over de actie van Salman. Het is aan Salman om te beslissen of hij vindt dat hij verder kan gaan binnen de fractie. Hij moet zich aan afspraken houden en niet eenzijdig de media benaderen.’ Salman stelt dat ‘de pot de ketel verwijt’: ‘Roberto heeft ook niet met mij overlegd door het uitsturen van een persbericht op woensdag 22 augustus. Ik wil lid blijven van de VVD-fractie, maar zeker op dit dossier houd ik recht van spreken. Ik ben aangevallen door mijn eigen partij, door de VVD-top nota bene. Ik zou het liefst blijven bij de club, omdat ik daar voor gekozen heb. Maar ik laat me niet de mond snoeren. Die strijd zal ik blijven aangaan. Als ze vinden dat ik me niet aan de partijregels houd, moeten ze me maar eruit gooien. Maar ik ga niet zelf weg.’

Dennis Salman laat zich niet door stalinistische praktijken van de VVD in gemeente en koninkrijk de mond snoeren. Als de politie over de schreef gaat moet je dat kunnen zeggen. Ongewenste feiten bestaan niet voor de VVD, dat wisten we al.
Onverhoeds en onverwachts blijken er dan toch nog VVD-ers te zijn die de partijlijn niet tot het einde volgen.

Van Noordwijk begint de victorie…

4 gedachten over “Noordwijks raadslid laat zich niet de mond snoeren door #VVD”

  1. Niet de eerste keer dat er iets aan de hand lijkt binnen de Firma List en Bedrog!

    Uit de Volkskrant van 26 november vorig jaar.
    Stoken mag, graag zelfs!

    (…) En er is nog iets: ook de nieuwelingen weten nog heel goed hoe erg het mis kan gaan in de partij. De bijna-splitsing ten tijde van de machtsstrijd tussen Rutte en Rita Verdonk hangt nog steeds als een schaduw boven de VVD. Dat was lang niet de eerste keer. De VVD heeft er een handje van hoogoplopende strijd te voeren over personen, veel meer dan over richtingen. Aanvoerders als Ed Nijpels, Joris Voorhoeve en Hans Dijkstal gingen eraan ten onder.

    http://goo.gl/ceTEU

Reacties zijn gesloten.