Noodsituatie: PVV Den Haag wil voor de jaarwisseling crisisoverleg

den-haag-Deltaplan
fotofukje by Ina

25 à 30 mannen verzamelden zich 21 december jongstleden bij de Belgische ambassade. Zij protesteerden tegen de het in detentie zetten van moslims vanwege hun religie. Later gingen zij naar de Marokkaanse ambassade waar ze eveneens betoogden tegen het onrecht dat islamitische gedetineerden wordt aangedaan. Het aantal loopt daar op tot meer dan 40 man.
Tweede kerstdag wordt een (inmiddels weer verwijderd) filmpje geplaatst op YouTube.

Aanhangers van ISIS in Nederland‘, meldt journalist Harald Doornbos op Twitter.

En de rioolrabiate rechtse bom barst.

De PVV Den Haag is in alle staten.
Code rood!

PVV-fractievoorzitter Machiel de Graaf: “Den Haag is de jihadhoofdstad van het Vrije Westen geworden en het bulkt hier van de ‘Hagenaars’ die deel hebben uitgemaakt van Syrische doodseskaders. De bevolking is deze onveiligheid zat en Van Aartsen moet er voor zorgen dat dit tuig uit Nederland wordt verwijderd en er nooit meer in komt!”

Gemeenteraad moet nog voor de jaarwisseling bij elkaar komen. Crisisoverleg!

6 gedachten over “Noodsituatie: PVV Den Haag wil voor de jaarwisseling crisisoverleg”

  1. Ik ben de onveiligheid veroorzaakt door PVV’ers en ander rioolrechts tuig meer dan zat en van Aertsen moet zorgen dat dat tuig verwijderd wordt en er nooit meer in komt.

  2. Ralph, ik ben het van harte met je eens.Maar…kan van Aertsen ook graag met het grof vuil mee of belast dat het milieu teveel? Trouwens, ik geloof dat een zekere C.J.Willems zich aanmeld als onbezoldigd straatvuilopruimer der 1e klasse om voornoemd PVV tuig en hun , gezien zijn ideologie, zielsverwante burgervader met gezwinde spoed en met pek en veren overladen de landsgrens over te bezemen! Het liefst in westelijke richting. Juist ja, westelijk van Scheveningen. Misschien dat voornoemde Willems na gedane, vaderlandslievende, en geheel in PVV stijl den grote lijder getrouwe, arbeid gedaan hebbende dezelfde richting op wil gaan? Al was het maar om onoverkomelijke nostalgische dan wel snottergevoelens richting de extreem-rechtse kameraden te voorkomen. Want we moeten natuurlijk ieder lichamelijk ongemak voor deze volgeling wel voorkomen, dat geeft maar praatjes. Voor het voorkomen van geestelijk ongemak hoeven wij ons minder zorgen te maken. Een eerste vereiste daarvoor is het in bezit zijn van geestelijk vermogens, het hebben van enig verstand dus. Dat is er niet dus van enig ongemak op dat gebied kan geen sprake zijn.

  3. Cj Willems : Bang verongelijkt vogeltje.

    Wat een flauwekul allemaal weer. Een aantal Islamitische mensen besluit een vage video te maken en meteen is iedereen die het IQ van een zandkorrel heeft over de rooie.

    De ultieme triestheid, meer kan ik daar niet over zeggen.

  4. De Gemeenteraad Den Haag komt met spoed op aandringen van PVV in beraad opdat elke lid een muts met PVV propeller erop krijgt. Makkelijk van afstand te identificeren.

Reacties zijn gesloten.