Nog meer extreemrechtse frisse jongens in Noorwegen met moordplannen

Het zou mooi zijn om ze op de knieën te dwingen, een Glock-pistool in de nek te zetten en af te drukken”, zegt de ene politicus volgens de opnamen waarover omroep TV2 beschikt. „De kerstmaaltijd van de regering is het perfecte moment om alle uitgangen met benzinebommen te versperren”, zou de andere hebben geantwoord.

Ja dit zijn fijne extreemrechtse politici, de Breivikjes zijn overal, maar dat wisten wij al! ‘Leuke grapjes’ maken over medemensen afmaken.
😥

7 gedachten over “Nog meer extreemrechtse frisse jongens in Noorwegen met moordplannen”

 1. Jup, de Populisten, ze hadden toch geen stem in Noorwegen. Blijft leuk, bijvoorbeeld de reacties op Fok die Breivik heel goed begrijpen omdat ze onder zo’n dictatuur leven daar van Links ;).

  Ja.. de heflt +1 is democratie en moet geaccepteerd worden, maar een echte meerderheid is een dictatuur. De gedachten kronkels worden steeds leuker.

 2. ze zullen de verjaardagsfeestjes van hun kinderen ook wel opleuken met schijnexectuties

  “lang zal ze leven, neeeeeeee niet lang meer, ’t is een socialistje tenslotte!”

  op zich valt dit stukje Noorse folklore nog wel mee, ik geloof dat Hero Brinkman wel ergere dingen heeft gedaan met zijn buurman/aannemer

 3. @Kaaskop
  En Hero Brinkman is nog eens heel gematigd vergeleken met de rest van die partij, helemaal in het blind achter zijn leider aanlopen. Brinkman kan je nog wel eens strikken voor en Interview, ook al vind Gekke Geert dat niet leuk.

 4. Aan de hand van die voorbeelden blijkt dat de hele anti-slam beweging in wezen op grof geweld gebaseerd is.

 5. http://www.glock.com/english/index_pistols.htm
  AIVD even opgelet, is satire, dus niet morgen meteen langskomen, zoals eerder ooit. (jullie weten vast wel wannéér dat was 😆 ) Een Glock-pistool. is een goed weermiddel tegen reactionaire, rechtsextremistische kwaadwillende elementen. `k Snap niet dat jullie organistaie vuistvuurwapens alleen maar gunnen, van harte en met amicale groet, aan onderknuppels van rechtse mantelorganisaties, en nog wel zonder dreigingsanalyse- onderzoek en zonder vraag naar schietvergunning of lidmaatschapsbewijs schietclub. Zoals dus is gebleken na diverse `irrelevante’ incidenten. Raar dat men ter linkerzijde zulks dan weer niét mag!! Een mens moet zich immers toch kunnen verdédigen tegen het Kwade? ?

Reacties zijn gesloten.