7 gedachten over “Nog een geval van werkweigering door het OM”

 1. Gonsalves, de slachter van de Baliemvallei, vriend aller stoute patertjes…
  Laat ik hier nou weer helemaal niet van opkijken.

 2. Onze samenleving en de waarden waarop deze berust, moeten in ons land centraal staan. met de joods-christelijke voorop.

 3. “In wat voor een apenland leven we hier eigenlijk??”

  Zolang dat onze nationale cultuur op de deksels van talloze doof-poten rust, is er niets aan de hand en bijvoorbeeld Verhagen, Wilders en Donner kunnen u makkelijk verkopen dat alle misdaden met de buitenlanders binnen komen. Lulkoek voor populisten.

  Waarom denken ze dat succes ermee hebben?

  Omdat we het lef moeten hebben om de deksels open te gooien en nee te zeggen tegen deze Oer-Nederlandse cultuur van de doof-poten die eigenlijk helemaal niet zoveel van de traditioneel Italiaans maffia-gedoe verschilt. Het verschil ligt in de perceptie – onze criminelen zijn de beste criminelen! Het rest is gewoon import.

 4. nexus m. Schreef:

  “Het verschil ligt in de perceptie – onze criminelen zijn de beste criminelen! Het rest is gewoon import.

  Daar weet ik dan wel een joods-christelijk gezegde bij. Staat in de bijbel:
  En wat ziet gij den splinter, die in het oog uws broeders is, maar den balk, die in uw oog is, merkt gij niet?
  http://www.statenvertaling.net/bijbel/matt/7.html

 5. En wij maar klagen dat Griekenland corrupt is, het is hier niet anders zie ook het rutjes beleid , ook knoeien met cijfers en beledigen van de rechtstaat die beledigende criminelen vrij te spreken.

 6. ‘In wat voor een apenland leven we hier eigenlijk??’

  Nou in een land dat nog steeds gedicteerd wordt door een gristelijke cultuur, ondanks dat er een blonde haatpruik rondschreeuwt dat de moslims het overnemen.
  En deze cultuur, van een klassemaatschappij, waar de een meer mag dan de ander, wil dit kabinet graag versterken met haar roep om Nederlandse cultuur. Want die cultuur IS dat meneer pastoor en de dominee het voor het zeggen hebben en meer mogen dan anderen, net als meneer de directeur etc. Alles met geld en invloed is dan weer meer en mag dingen die anderen niet mogen. Dát is het Nederland waar een Verhagen, een Rutte, een Donner etc voor staan. Terug naar de tijd dat het klootjesvolk zijn plaats weer weet, met de pet in de hand. Het is om te 😥 !

 7. Jup Brabolonië en Limbabwe… het zijn zulke goede toevoegingen aan onze Noordelijke Cultuur met hun alles overheersende Katholieke Pedo Ideologie. Maar ik heb niks tegen de Limbabwaan en Braboloniër persoonlijk hoor, ik moet alleen hun Katholieke Pedo Ideologie niet.

Reacties zijn gesloten.