Nog een asshole die de weg kwijt is

Eerder had ik het hier over de huichelaars van de partij die absoluut niet aan cliëntelisme doet (*kuch*) en des temeer aan stemmingmakerij met alle gevolgen van dien zoals we afgelopen weekend maar weer eens zagen in Leiden.
Mensen die de indruk wekken volkomen losgeslagen te zijn van de werkelijkheid die ze zelf – en als je het mij vraagt willens en wetens – mede hebben veroorzaakt. Ik noem een Aboutaleb, ik noem een Marcouch, ik noem een Asscher (*kan reversibele peristaltische bewegingen der slokdarm amper bedwingen*)…
Nu hebben we dan Bert Koenders, opvolger van de ‘ambtenaar der burgerlijke stand’ Frans Timmermans die met zijn gesnotter in de VN over een vermeende trouwring de oorlogshysterie tegen Rusland net zo op trachtte te kloppen als oorlogsmisdadiger Colin Powell dat ooit deed met buisjes waspoeder ten einde een meer dan een miljoen doden kostende oorlog tegen Irak te rechtvaardigen.
Dagelijks vallen er doden in Oekraïne als gevolg van de oorlog die PvdA’ers Timmermans en Monasch mede hebben veroorzaakt met hun machinaties aldaar en dan komt clubgenoot Koenders temidden van alle bommen, granaten en vooral vele, vele doden vertellen…dat ie ‘een conflict vreest dat aan de Koude Oorlog doet denken.’
Wel makker, dat conflict is al lang niet ‘koud’ meer en jij en je trawanten van de club die wars is van cliëntelisme hebben het zelf mede veroorzaakt.
Zal ik een voorspelling doen over hoe Oekraïne er uit gaat zien als het Westen – de PvdA incluis – zich er nog veel langer mee bemoeit?
Ik zou zeggen: kijk naar het Irak (of wat er nog van over is) van vandaag, asshole.

Iraakse burgers die  blijde boodschap van westerse normen en  waarden bijgebracht krijgen
Iraakse burgers die blijde boodschap van westerse normen en waarden bijgebracht krijgen

 

Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt. (PvdA'er Bert Koenders in gesprek met de nazi's van POWNed)
Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt. (PvdA’er Bert Koenders in gesprek met de nazi’s van POWNed)Daar zie je wat ervan komt als de Amerikanen en hun loopjongetjes hun hebberige oogjes laten vallen op een land waar veel voor ze te halen is.

Het geeft een luguber inkijkje in hoe het er met een land voor komt te staan wanneer de VS en zijn satellietstaten hun hebberige oogjes erop hebben laten vallen omdat er veel voor ze te halen is.

Schaliegas in het geval van Oekraïne bijvoorbeeld en zoals de zoon van vice-president Biden heel goed weet die grote belangen heeft in die voor mens en milieu enorm schadelijke industrie. Schadelijk voor andere mensen welteverstaan (de bewoners van Oekraïne bijvoorbeeld) en zeer lucratief voor hem en zijn mede-criminelen.
Of de zogeheten ‘zwarte Aarde’, zeer vruchtbaar gebied waar het misdadige bedrijf Monsanto (leverancier van ‘Agent Orange’ dat kwistig over Vietnam en haar burgers werd uitgestrooid indertijd om maar één van de talloze misdaden van dat bedrijf te noemen) een oogje op heeft.
De PvdA, het lijkt erop dat ze daar nóg eerder dan bij het CDA het patent op hypocrisie hebben…

De NOS en de rest van de schrijvende hoeren gaan ondertussen gewoon door met het kritiekloos brengen van de misdadige nonsens van de westerse leiders die aansturen op een onvoorstelbare ramp.
Dag in dag uit.
Check vooral de reactie van deze warmonger van RTL, Olaf Koens, wanneer iemand een kritische opmerking maakt over de verslaggeving van dit PK-Mitglied in dienst van RTL:

RTL's Olaf Koens: '' Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt.
RTL’s Olaf Koens: ” Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt.

Kortom: u als kijker kunt de mensen verachtende nonsens en propaganda slikken en anders is het ‘Fuck You’ wat betreft de hoeren van de media en hun baasjes.

1 gedachte over “Nog een asshole die de weg kwijt is”

  1. Pingback: Oekraïne, voor wie nog twijfels had | Krapuul

Reacties zijn gesloten.