Nog een afscheidscadeau van EHB…?

Woensdagochtend 13 oktober heeft de recherche een inval gedaan bij het kraanverhuurbedrijf Riwal in Dordrecht. Dit bedrijf wordt er van verdacht mee te bouwen (en winst te maken) aan de apartheidsmuur in het bezette gebied op de westelijke Jordaanoever. Een actie die nog net plaatsvond voordat het kabinet werd geïnstalleerd dat Israel als de frontlinie in de strijd tegen de islam moet vinden van de Grote Gedoger.
Bron.

2 gedachten over “Nog een afscheidscadeau van EHB…?”

  1. Prachtig. Wij zijn benieuwd naar het bruine commentaar. De aanklacht is gebaseerd op de uitspraak van het internationaal gerechtshof in Den Haag uit 2004, dus redelijk kansrijk. Zoals we wellicht nog weten wil de PVV Nederland (onder meer om dit soort redenen) buiten de internationale rechtsorde plaatsen (zie hun verkiezingsprogramma).

  2. Dit speelde al een tijdje. En wat de recherche doet, na een aangifte, daar gaat de minister van justitie niet rechtstreeks over. Dat wil zeggen, daar gíng de minister van justitie niet rechtstreeks over. We moeten nog even afwachten hoe dit kabinet de trias politica gaat vormgeven.

Reacties zijn gesloten.