Njet is njet zegt het kabinet over de PET

Voor het geval dat u dacht dat PvdA-Kamerleden iets in te brengen hebben: zij bezorgen de wens het statiegeld op plastic flessen te behouden een meerderheid.
Maar in de regering wil de PvdA graag aan de wensen van de Ondernemers voldoen want een commissariaatje ligt in het verschiet na deze suffe baan. Dus het kabinet wil af van het statiegeld op de petfles. Neen, hiervoor wordt geen enkele steekhoudende reden gegeven.
Njet!

3 gedachten over “Njet is njet zegt het kabinet over de PET”

  1. Mischien verwacht de pvda in de toekomst hierdoor een werkgelegenheid te verkrijgen .Als al die flessen in de vuilnisbak terecht komen of op straat ,zoiets als petsorteerder .Je kan niet zeggen dat ze geen visie hebben

  2. Staatssecretaris Wilma Mansveld op rijksoverheid.nl:

    Milieu en duurzaamheid concreet maken

    We zullen flinke stappen vooruit moeten zetten als het gaat om duurzame energie, duurzame mobiliteit en duurzaam gebruik van schaarse grondstoffen. Daarvoor is het nodig dat we zaken heel concreet maken en ruimte geven aan creatieve en innovatieve ideeen. Dat willen we doen in samenwerking met andere overheden, bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en niet in de laatste plaats burgers.

  3. Nu mogen we dus rustig toekijken of Kamerlid Fokke en zijn PvdA kornuiten instemmen met het kabinetsbeleid of Njet zeggen. Ik durf er in ieder geval niet om te wedden dat de PvdA fractie ballen heeft

Reacties zijn gesloten.