Nieuwe auto? Bentley is nu heel populair

Bentley ligt nog steeds goed op schema om dit jaar een recordaantal auto’s te verkopen. Het van oorsprong Britse luxemerk verkocht in de eerste negen maanden van 2014 wereldwijd 7786 auto’s, negentien procent meer dan in die periode een jaar eerder.
(Nieuws.nl)

We weten al lang dat de rijken relatief steeds rijker worden ten opzichte van Jan Modaal en minder. Dat vinden we prima want rechtse partijen waren nog zelden zo in trek.

2 gedachten over “Nieuwe auto? Bentley is nu heel populair”

 1. Ben ik het met de volgende stelling het resoluut niet eens “We weten al lang dat de rijken relatief steeds rijker worden…” wegens het gebruik van het woord RELATIEF.
  Het is misleidend, omdat het niet RELATIEF is – wel daadwerkelijk, expliciet en goed te meten tevens in economische cijfers aan te geven.

  Wie economische statistieken en sites volgt weet dat bijvoorbeeld op zerohedge.com was enige dagen geleden het bericht in percentage en tevens miljarden cijfer uitgedrukt hoe rijker is de bovenklasse door deze crisis die de ondermaatschappij treft, steeds stinkender rijker geworden. Daarom is er nu een explosie van het verkoop van luxeproducten vast te stellen omdat de bovenklasse moet zien het geld ergens te gaan gebruiken.

  de juiste zin is: ” We weten al lang dat de rijken steeds exorbitant (met behulp van de crisis voor het volk) rijker geworden zijn”

 2. Heden weer op de radio Jean-Luc Melenchon gehoord ( jahoor die Fransen blijven stelselmatig de tribune geven aan linkse politici overal) die tegen de journalist vertelde dat “iedereen zegt dat er een socialist (Francois Hollande) aan de macht in Frankrijk is, doch de politiek is daadwerkelijk rechts tot ultra-rechts te noemen en helemaal niets met socialisme te maken heeft.” ( Zou ik toevoegen – precies het beeld van de PvdA in Nederland)

  Daarom heeft Melenchon het nieuwe elan voor Frankrijk aangekondigd, zijn linkse coalitie is een actie gestart om nieuwe leven in Frankrijk in te blazen en voor een Nieuwe Republiek. Weg met de oude dozen.

  Wie wil er meer weten moet daar kijken – het website van de Nieuwe Franse elan is: M6R.fr

Reacties zijn gesloten.