Nieuw schijtidee van het CDA

drol
Bewijsmateriaal

Je verzint het niet. Net als je denkt dat het niet idioter kan, is daar het CDA Lingewaard. Zelfs George Orwell, Monty Python of  Douglas Adams (Hitchhiker’s Guide to the Galaxy) bij elkaar hebben iets dergelijks absurds in hun extreemste fantasieën niet weten te bedenken: DNA-tests doen op hondenpoep, en een honden-DNA databank aanleggen teneinde het baasje van de wildpoeper op te kunnen sporen. Dit naargeestige plan is afkomstig van het CDA in de Lingewaard, die blijkbaar geen zee te hoog gaat om dit ENORME probleem nu eindelijk eens op te lossen. Tuut.

9 gedachten over “Nieuw schijtidee van het CDA”

 1. Gewoon hondenbelastig afschaffen, opruimplicht invoeren en zulke boetes als in SIngapore heffen. Dan neemt iedere hondenbezitter het gewoon mee naar huis.Kost volgens mij ook nog minder dan zo’n UFO-plan.

 2. Van de pot gerukt. Misschien is CDA’er zijn wel genetisch bepaald. DNA test doen en bij bevestigende uitslag betreffende persoon meteen oplsuiten in een gekkengesticht.

 3. Wat een briljant idee. Wacht, ik heb er ook één. Sigarettenpeuken! We moeten DNA-tests doen op peuken. Niet alleen kunnen we daarmee vaststellen wie die peuk niet in de asbak heeft gegooid, ook hebben de “zorgverzekeraars” meteen een grondslag voor premieverhoging wegens laakbaar gedrag.

  Kom maar hier met die medaille!

 4. @3, is dit een open sollicitatie voor de plaats van Minister Schippers?
  Moet je weten dat jij meer dan 100% je best moet doen om de zorgverzekeraars te plezieren om haar plaats mogelijk in te kunnen nemen.

 5. Gewoon agenten permissie geven de baas die de stront niet opruimt te plaatsen te knie-schieten .. Laatst waren de stadswachten in onze wijk zo waar bezig met lui die de stront lieten liggen te beboeten .. Eerst hadden we een helemaal wit team dat het te druk had met kijken of je niets verkeerds in de containers gooide , maar het nieuwe multi-culti team valt nu ook de ( in overgrote minderheid witte ) hondenbezitters lastig 🙂

 6. Vernieuwde definitie van ‘Holy Shit’? 😉

  Wederom een idioot idee, van een stel gehersenspoelden.

 7. Het enige wat ik aan dit idee niet goed vind, is de uitvoerbaarheid ervan. Tenzij je alle kosten van een DNA-onderzoek gelijk afrekend bij de zwart-kakkende hondenbezitter.

Reacties zijn gesloten.