Nieuw! Amnesty komt in actie tegen Nederlandse regering.

Niet alleen is Nederland op de vingers getikt door het Europese hof voor schending van de rechten van de mens, maar nu gaat Amnesty ook al actie voeren tegen de Nederlandse regering. Zie Hirsch Ballin daar met zijn zuinige mondje al iets over mompelen. Als Bruin I doorgaat zullen wij zo nog wel meer in het nieuws komen, vrees ik.

2 gedachten over “Nieuw! Amnesty komt in actie tegen Nederlandse regering.”

 1. Rechten van de mens is ver te zoeken als alles al vast staat
  en dat verder alleen naar cijfertjes gekeken wordt op macro niveau.
  Alle zorg etc nu het geld op is naar de gemeentelijke overheid, Administratie zelf via digid , met andere woorden alles is eenzijdig kan geen administratiekosten en telefoonkosten en postzegels en pc en internetkosten etc opvoeren lat staan de tijd met daarbij dat je geen keuze hebt hierin( souvereniteit?) RECHTEN ZIJN PLICHTEN GEWORDEN…….
  Ik noem dat slavenwerk en bedrog structureel.
  Eu beslist mag je een marionet kiezen die alles alleen voor het geld doet, dat heet democratie
  Want iedereen is bang, bang voor klimaatverandering waar ze al jaren milieuheffeing voor opstrijken en nog nooit iets mee gedaan hebben.
  Maar hierin is iedereen gelijk aardbevingen, overstromingen, orkanen etc. Misschien kan dat tuig die een atoombunker ofzo kan veroorloven zichzelf nu opsluiten.Ja , dat vind ik wel leuk.
  Diegene en dat zijn meenstal mensen met meer geld die in de aandelen hebben zitten gokken legaal overheid deed net zo hard mee zijn BANG dat hun geld in de toekomst niets meer waard is.
  en maar tellen.
  WIE is diegene die durft te zeggen mensen wordt volwassen speeluurtje is voorbij en neem je verantwoording want al die speeltjes zijn dodelijk.
  Vooruitgang? wordt ondergang of toch achteruitgang?
  nee, recht is er niet wel plichten. mensen zijn er niet wel nummers, jammer heel jammer.

Reacties zijn gesloten.