‘Niet elke dag warm eten, geen nieuwe schoenen of kleren’

2014-03-14 Kinderen in armoedeTerwijl Schreibtischmörder Fred Teeven van het regime, dat zich naar zeggen van de premier graag spiegelt aan dat van Seyss-Inquart, steeds meer het beeld van zichzelf aan het creëren is dat-ie de politiek in gegaan is omdat hij als officier van justitie volkomen incapabel bleek en van geen kant deugde (dat laatste doet-ie trouwens in geen enkel opzicht en zeker niet als mens), één of andere andere VVD-kwiebes (‘misschien was hij destijds wel niet belastingplichtig in Nederland….’)  als opvolger van  VVD-miskleun Frans-il-Sung-Weekers nog minder leek te weten dan zijn leugenachtige voorganger, het netto resultaat van de vertoning in de Tweede Kamer van gisteren is dat de oorlog tegen bijstands- en andere uitkeringsgerechtigden op volle sterkte doorgaat en criminelen voor tonnen aan drugsgeld met hulp van een criminele overheid kunnen witwassen, kwam ik dit tegen:

Dit is dus het ‘Nederland sterker en socialer’ van de opportunistische hoer Diederik Samsom, die zich naar eigen zeggen door zijn kinderen laat inspireren. Psychopaten van volstrekt uit- en inwisselbare partijen die ouwehoeren over hoeveel mensen uit Polen per hoeveel vierkante meter (kijk even vanaf 2.08 in dit fragment), en  dit soort ‘hardwerkende Nederlanders’  die voor achtduizend Euri elke maand maar weer geheel fact free  stemming trappen tegen uitkeringsgerechtigden en wier hersenspinsels uiteraard geheel kritiekloos door het propagandabureau geheten NOS breeduit gemeten worden, evenals door het fascistische sheepleblad Telegraaf.

Maar denkt u vooral niet na over dit soort zaken en stem volgende week gewoon op de lokale varianten van dit soort volkomen met elkaar uitwisselbare opportunistische hoeren en psychopaten.

Binnenkort is het koningsdag! Fijn hè.

5 gedachten over “‘Niet elke dag warm eten, geen nieuwe schoenen of kleren’”

  1. Je probeert het steeds, maar je kan echt niet, mijn vreugde te gaan bederven dat we de prachtige Fyra en JSF voor vele miljarden onlangs op de kop hebben getikt.
    Echt nie!!!

    Stel ’s voor dat we toen de verkeerde keuze hadden gedaan en al dat geld aan kinderen en ouderen hadden besloten om uit te geven?
    Ben je mal! Wat gaat dat naartoe?

  2. Ja heel fijn Koningsdag! Echter ik doe er niet aan mee. Mijn naam is namelijk Minima in plaats van Máxima…

  3. Beste meneer van der Geest. Ik heb een vraag aan u. Ik begrijp niet helemaal wat u wil duiden. Dus graag nadere uitleg. Heeft weleens met kinderen in de rij gestaan bij de voedselbank? Denkt u dan dat een politieke partij telt? Ik heb een tijdje bij de voedselbank gezeten en ik kan u vertellen dat het me geen moer uitmaakt van wie het voedsel komt. Ik zou net zo hypocriet kunnen zijn en afgeven op een grote multinational als AHold, maar zij zijn wel leverancier voor diezelfde voedselbank.

  4. Nou Minima zal even antwoord geven in plaats van de heer van der Geest. En nee, niet de zus van want anders was ik uiteraard geen Minima. Maar goed. Om op uw vraag terug te komen. Dankzij diezelfde VVD moeten mensen dus een beroep gaan doen op de voedselbank. Zonder dat tuig van de VVD waren er geen voedselbanken nodig…

Reacties zijn gesloten.