Nicht gewusst? Doch!

Afgelopen week beschreef ik hier hoe de meeste politici in Den Haag als het ware in één bed liggen met de nazi-omroep POWNed ter facilitering van de bruine agenda. De agenda van oorlog tegen Occupy-demonstranten, bijstandsgerechtigden, zieken, tegen mensen die de racistische karikatuur waar een ander deel van Nederland zo hardnekkig aan vast wil houden terecht willen zien veranderen, asielzoekers, Polen, homoseksuelen… you name it.
Kortom, wil je oorlog voeren tegen de beschaving en de menselijkheid: ben je bij nazi-omroep POWNed aan het juiste adres.

Soms denk ik wel eens dat ik het allemaal veel te somber inzie en dat ik een beetje doordraaf.

Hier heb ik bijvoorbeeld de Nederlandse media die graag op de bandwagon van POWNed meeliften in het zaaien van haat jegens anderen, verweten de rol van de genocide-zender Radio Mille Collines in het Rwanda van 1994 te spelen.
Maar geef toe: soms lijkt het net een soort boze droom dat je anno 2014 leeft in een land waar van politieschooldocenten tot politici in het parlement gefantaseerd en geroepen wordt om praktijken van de nazi’s uit 1944. En vrijwel iedereen vindt het of prachtig of houdt zich afzijdig en als die laatsten hun waffel al opentrekken verwijten ze je ‘je toon’ of dat je meewerkt aan een scheldblog. Hoe dan ook, het heeft iets surrealistisch: nazi’s in het parlement joelen over hun baarmoederproblematiek en toch is het de bittere werkelijkheid. Evenals het feit dat al jaren lang de media en masse de reet likken van dat soort geteisem. Wie herinnert zich niet ‘Pauw en Witteman’ waar nazi’s als Bontes en Brinkman kind aan huis waren? Om maar één voorbeeld uit velen te noemen.
Maar gelukkig – of eigenlijk: niet zo gelukkig – zijn er meer die opvalt wat naast ondergetekende ook Peter Breedveld al heel lang opvalt, namelijk dat de media inderdaad een buitengewoon kwalijke rol spelen welke vergelijkbaar is met die Rwandese zender uit 1994.
Ga maar na: Andries Knevel vindt dat ‘ze’ het ernaar gemaakt hebben, Tijs van den Brink nodigt graag mensen uit die vinden dat moslims aan bomen moeten hangen, afgelopen zomer met de Israëlische genocide in Gaza beleefden we een ware orgie van vreemdelingenhaat in de media en de politiek, een voormalige verzetskrant waarvoor destijds tientallen mensen in de duinen kapotgeschoten zijn verzint complete sharia-wijken en jihad-belts. Weet u nog? Perdiep Ramesar die hele kalifaten bij elkaar loog en er nog een prijs voor kreeg ook van… jawel: een PvdA Tweede Kamerlid genaamd Tanja Jadnanansing. Denkt u maar niet dat we van het met veel bombarie aangekondigde onderzoek ter zake ook nog maar iets zullen horen.
Wij kunnen nog heel lang doorgaan met feiten aanhalen over ophitsen, verdoezelen en verzwijgen, liegen, bedriegen en verdraaien zoals dat vanmorgen ook bij Radio 1 weer eens gebeurde alsof het de normaalste zaak van de wereld is en waar hier over geschreven is.
Dat nog heel lang doorgaan zullen we niet doen, leest u gewoon Krapuul.nl en het komt allemaal goed.
Waar we wel de aandacht op willen vestigen is op het blog van een zekere Maarten Keulemans en hij heeft hier een transcriptie van het programma ‘Echte Jannen’ van (seks pervert) Jan Roos en zijn kompaan Jan Heemskerk in gesprek met nazi Sam de Rooy van de partij van SS-verheerlijkers Vlaams Belang.
Leest u vooral ook even de twee opmerkingen onderaan het artikel van Maarten Keulemans.
Onder dankzegging aan hem warm aanbevolen.

Gezellig met de nazi-vrienden (1200 x 1500)

Laten wij eraan toevoegen dat de faciliteerders van het fascisme waarvan u er bovenstaand een aantal ziet, een hele, hele zware verantwoordelijkheid op zich genomen hebben door met de nazi’s van POWNed elke avond te staan ginnegappen.
Die haben es nicht gewusst? Doch!

1 gedachte over “Nicht gewusst? Doch!”

  1. Pingback: Verricht een laatste goede daad in 2014: leg een Trojaans paard om! | Krapuul

Reacties zijn gesloten.