Netanyahu geeft les in islamofobie in zijn rede voor de Algemene Vergadering van de VN

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft de wereld maandag een lesje in islamofobie gegeven tijdens zijn rede voor de Algemene Vergadering van de VN. Nadat hij op dezelfde plek in 2013 het verhaal had gebracht dat de Iraanse bom al in juni van dat jaar af zou zijn, ging het dit keer over de ambitie van de Islam om de wereld te overheersen. We mogen aannemen dat zijn rede een staalkaart was van het denken over de buurlanden van de huidige rechtse Israelische regeringspartijen.Volgens Netanyahu wil de militante Islam de wereld overheersen zoals indertijd de nazi’s en is Iran te beschouwen als de voorhoede van dit streven. “De nazi’s geloofden in een superieur ras (master race), de militante islamisten geloven in een ”master faith”, ” aldus de Israelische premier. ”Ze zijn het er alleen niet over eens wie de ”master” is van leider is van van het master faith.”ISIS, Hamas en Iran, Netanyahu, gooide het allemaal op één hoop en noemde het de “kanker” van de militante islam.

Het is één ding om de confrontatie aan te gaan met militante islamisten op pick up trucks die gewapend zijn met kalasjnikovs. Het is wat anders om de confrontatie aan te gaan met militante islamisten (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Abu Pessoptimist

2 gedachten over “Netanyahu geeft les in islamofobie in zijn rede voor de Algemene Vergadering van de VN”

  1. Militante moslims lijken niet zo goed samen te gaan met een door hen dagelijks beleden Warmhartige Allah en hun oorspronkelijke door Mohammed in de wereld van arabische stammentegenstellingen verkondigde “Oemma van Allah”, de uiteindelijke eenheid van mensen met een “warm hart”.
    Zo zou een zionistisch Israel met zijn vergeten joods profetisch geloof ook kunnen beseffen dat het joodse “Rijk van God” een gelovig protest is tegen de befaamde machtswellust van alsmaar zich profilerende, ook zionistische, Wereldrijken, die anderen hun macht en hun wil opleggen.

Reacties zijn gesloten.