Neelie Kroes ‘not amused’ over anti-Europa kabinet

EU-commissaris Neelie Kroes vindt dat Nederland moet stoppen met kritiek op Europa. Ze zegt dat het kabinet juist meer de boer op moet om de EU meer uit te venten omdat die volgens haar veel goeds heeft gebracht. Dat zegt de VVD-politica zaterdag in een vraaggesprek in De Telegraaf.

Gerdje Leers bazelt ook nog even wat als handpop van Geert. 😥

Lees hier even wat Europa ons als klein landje toch allemaal nog brengt. Voor mij is de vrede die er al zo lang is een heel belangrijke factor, in vroeger eeuwen had ik op mijn leeftijd al 3 of 4 oorlogen meegemaakt, als ik al zo oud was geworden.

En voor die graaiende, chronisch ontevreden Nederlanders die alles in geld uitdrukken: kosten 150 euro en opbrengst 1400 euro (Neelie zegt 2000, maar oke, het is haar vergeven), per hoofd van de bevolking, hè (dus Henk en Ingrid: dat is voor èlke inwoner van Nederland)! Nou dat is toch geen slechte investering? Dus hou eens op met zeiken en de buren tegen je in het harnas jagen. Doe eens normaal en stop met die chronisch ontevreden mensen te voeden in hun onvrede. Zeg daar maar eens tegen: Pech, dan ga je maar weg! Zou Nederland een stuk leuker maken!

5 gedachten over “Neelie Kroes ‘not amused’ over anti-Europa kabinet”

 1. mijn commentaar bij de Bruinebode dat de PVV reaguurders aldaar in eerste instantie aan Wolter dachten werd ook al niet geplaatst

  het was niet eens bewust grof of denigrerend bedoeld…

 2. “MAAAR BOOEEHOEEEHOEEE! WE ZIJN NETTO BETALER! GEERT HEEFT DAT GEZEHEHEHEEEEGT!”. Is het antwoord daarop en de discusie is gesloten, want alles wat Geert zegt is de waarheid.

 3. Dehnus Schreef:

  “MAAAR BOOEEHOEEEHOEEE! WE ZIJN NETTO BETALER! GEERT HEEFT DAT GEZEHEHEHEEEEGT!”. Is het antwoord daarop en de discusie is gesloten, want alles wat Geert zegt is de waarheid.

  Feiten zijn irrelevant tenzij ze met de geldende vooroordelen in overeenstemming zijn ..

 4. “Zeg daar maar eens tegen: Pech, dan ga je maar weg! Zou Nederland een stuk leuker maken!”

  O Yeah! Joey (en z’n hele familie Ramone) gaat echt de hele dag zwaaien. Heel hard zwaaien!
  En kom dan alsjeblieft nooit meer terug. En vergeet niet die bruine stinkvlo uit Venlo in te pakken!…
  Weg, ver weg, verwegger dan weg.

 5. Laten we dan ook de Europese vlaggen op de scholen wapperen….zal de PVV wel niet kunnen waarderen maar is moeijk weigeren naast de NL vlag die ze willen zien.

Reacties zijn gesloten.