Nederland nu: zwakbegaafde illegale jongeren de cel in

De Surinaamse jongen, die een IQ van 48 heeft en al acht jaar bij zijn moeder in Nederland woont, werd vorige week woensdag opgepakt nadat het schoolbusje waarin hij naar huis werd gebracht, een verkeerd straatje in was gereden.

Kijk, zo gaat dat heden ten dage in Nederland: niks mee te maken dat je minderjarig bent, niks mee te maken dat je zwakbegaafd bent, illegaal is illegaal dus de cel in en het land uit als het aan de Vreemdelingendienst ligt. Bijzonder vreemd is ook dat de jongen om te beginnen opgepakt is. Een busje rijdt verkeerd, en de politie gaat gelijk eens even de identiteit van alle inzittenden controleren. Zoiets is me ooit op een plein in Oost-Berlijn in 1980 inderdaad wel eens overkomen, nadat we niet ordentelijk op een bankje, maar op de grond waren gaan zitten. Maar dat we hier ook al zover waren wist ik niet. Misschien heb je er alleen maar last van als je er niet bleekscheterig genoeg uitziet.

De gemeentelijke politiek, zoals wel vaker in dit soort kwesties de laatste tijd, was de voorlopige redding van deze jongen, en door ingrijpen van de burgemeester kwam hij voorlopig weer vrij.

Ciazio, een verstandelijk beperkte jongen van achttien, heeft bijna een week vastgezeten omdat hij illegaal in Nederland verblijft. Gisteravond kwam hij na betrokkenheid van de burgemeester vrij.(Parool)

Kijk, sommige verdoolde broodschrijvende hoernalisten en zionistische lobbyisten mogen menen Krapuul voor eeuwig als een stel antisemieten veroordeeld te hebben, maar wij hebben al lang en breed op deze site aangetoond dat we dat niet zijn. Dat sommige intellectueel achtergestelden in dit land dat niet wensen te lezen is hun probleem.

Daarentegen gaat er ook een tijd komen dat er met verbijstering op die eerste tien, vijftien, misschien twintig jaar van de 21e eeuw in Nederland teruggekeken gaat worden, en dán zal er een aantal van die haatschrijvers definitief als wel degelijk aantoonbare vreemdelingenhaters te boek komen te staan. Internet vergeet niets. En het tuig in vreemdelingen-, terugkeer- en immigratiediensten dat aan dit soort acties meegewerkt heeft zal befehl-ist-befehl en wir-haben-es-nich-gewusstachtige excuses moeten stamelen.

9 gedachten over “Nederland nu: zwakbegaafde illegale jongeren de cel in”

  1. Iedereen weet door wie de zwakbegaafden voor 1945 aangepakt werden en wat ermee gedaan werd.

    Dit is en Kutwin.

    Deze Kutwin is bedoeld voor “sommige intellectueel achtergestelden in dit land dat niet wensen te lezen is hun probleem.”

  2. Wat een onbegrip weer voor onze hermandad, die gewoon haar taak probeert uit te oefenen. Het was ze daar, op het buro, gewoon helemaal niet opgevallen dat hij maar een IQ van 48 heeft.

  3. De vraag is trouwens ook : Wie heeft hem verraden ?? . Een razzia houden op een busje vol gehandicapten , met al dat geschreeuw en lawaai dat zo iets geeft , dat doet de politie niet zomaar …

Reacties zijn gesloten.