Nederland vuilste land van Europa

Het wordt tijd dat Ons Kabinet ophoudt met doen of Nederland zó vooroploopt met grond-, lucht- en oppervlaktewaterkwaliteit dat daar best flink op bezuinigd mag worden. Vergeleken met andere Europese landen brengt Nederland het er namelijk met gemak het allerslechtste vanaf.

De Nederlandse bodem is het meest verontreinigd van allemaal, Nederland heeft het meest vervuilde oppervlaktewater van Europa en ook qua luchtkwaliteit, bescherming van natuur en klimaat en het opwekken van hernieuwbare energie hangt Nederland ergens helemaal onderaan – om nog maar te zwijgen over de steeds verder stijgende uitstoot van broeikasgassen, waardoor we links en rechts emissierechten moeten aankopen.

Dus denk er aan: bij het rechtsevingerlikken eerst goed je handjes wassen met desinfecterende zeep, anders zou je er wel eens een rare infectie aan kunnen overhouden en die zitten niet meer in het basispakket!

2 gedachten over “Nederland vuilste land van Europa”

  1. Het antwoord van Henk en Ingrid is al binnen. Het ligt aan Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Verweggistan en dat er teveel mensen binnen komen.

    Waarna ze boodschapper gingen aanvallen ;).

  2. Het zou mooi zijn als we in Nederland welvaart en welzijn vanuit een ander perspectief zouden leren zien. Duurzamer, minder materialistisch, bewuster, en verantwoordelijker naar het leven om ons heen dat ook recht van bestaan heeft.

Reacties zijn gesloten.