Nederland luilekkerland? Alleen in het hoofd van PVVDA-politici

Het blijft de vraag of Roemenen en Bulgaren zich Nederland als een luilekkerland hadden voorgesteld, of dat zijne excellentie Asscher dat vindt, zodat hij een ware tsunami van honderdduizenden mensen uit die landen verwachtte. Het valt tegen. Of mee, al naar gelang.

‘Nederland is niet het luilekkerland dat ze zich hadden voorgesteld’, zegt directeur John van der List van uitzendbureau Goodmorning. Hij haalde 600 Roemenen naar Nederland. ‘Ik heb er nog 400, de anderen zijn weer terug.’

Het ongeschoolde werk dat de Roemenen veelal doen, betaalt maar net boven het minimumloon. Daar staan hoge huren en forse zorgpremies tegenover.

Het luilekkerlandje in het hoofd van een PvdA-minister.

2 gedachten over “Nederland luilekkerland? Alleen in het hoofd van PVVDA-politici”

 1. Iedereen weet dat Angst geen goede raadgever is, hopelijk weet Asscher het nu ook:

  “De gevreesde grote toestroom van Roemeense immigranten is volledig uitgebleven. Sterker nog: van de Roemenen die wél zijn gekomen, is een groot deel alweer naar huis.”

  Het sleutelwoord waar het om allemaal in dito voorstelling van zaken van de ultrarechtsen (Asscher inclusief) en tevens waar het in dit bericht om draait is het volgende – VREES – (de gevreesde toestroom…) zou uitgebleven zijn.
  Tuurlijk omdat VREES geen goede raadgever is en vaak LEUGENS voorschotelt. Net als PVV/Wilders telkens weer doen.

  “Minister Asscher van Sociale Zaken zei zelfs dat hij het liefst de grens dicht zou houden voor de Roemenen en Bulgaren.’

  Indien je die irrationele VREES laat spreken in plaats van de ratio, krijg je deze soort idiote voornemens stijl Asscher die vervolgens tegen de verdragen van de EU en EVMR gaan botsen. Nederland gidsland weer?

 2. Maar je mag de minister van etnische registratie Lodewijk Asscher die net als wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert Wilders mensen afschildert als een soort natuurramp geen xenofoob noemen…van diezelfde minister van etnische registratie die al eind 2013 wist dat er helemaal niet zoveel arbeidsmigranten zouden komen: http://www.nrc.nl/nieuws/2013/12/09/asscher-grens-voor-roemenen-en-bulgaren-te-vroeg-open/
  En nu is die klootzak volop het orgel van de angst inzake vermeend terrorisme aan het bespelen….

Reacties zijn gesloten.